سلام دوست خوبم. دیدی خدا چقدر دوستت داره.
من این چندروزه نبودم چون به شدت سرما خوردم. خوب چی شد؟ زنگ زدی به خالش ؟؟؟
تشکرشده 281 در 126 پست
سلام دوست خوبم. دیدی خدا چقدر دوستت داره.
من این چندروزه نبودم چون به شدت سرما خوردم. خوب چی شد؟ زنگ زدی به خالش ؟؟؟
روی هر پله که بایستی خدا یک پله ازت بالاتره. نه به خاطر اینکه خداست. به خاطره اینکه دستتو بگیره...
هر شب درانتهای شب نگرانیهایت را به خدا واگذار کن و آسوده بخواب. به هر حال او در تمام شب بیدار است ...
تشکرشده 657 در 204 پست
سلام خانومي
به نظرم بهترین کاروداری انجام میدی که می خوای باهاش حرف بزنی
برو ببین چی میگه اگه دلایلشو بشنوی آروم تر می شی
مارو بی خبر نذار
تشکرشده 10 در 8 پست
سلام دوستای مهربونم نازنینم خدا بد نده مراقبه خودت باش خانمی . پنج شنبه زنگ زدم خالش خونه نبود ولی مامانم بیرون دیده بودش گفتش تعطیلات میرن بیرون بعد از تعطیلات اقدام میکنن . فعلا که خوبم فکر میکنم افسردگی گرفتم آخه یه روز خوبم یه روز خیلی بد از بس تو رختخواب گریه میکنم سردردهای شدید میگیرم الان یک هفته است که پلکه چشمم مدام میزنه خودم میدونم از اعصابمه ولی بخدا دست خودم نیست
دیگه نمیدونم باید چه کار کنم فقط صبر میکنم کاش زمان زود بگذره یعنی من طاقت میارم ؟! خدایا مددی..............
کسی رو که دوست داری چند وقت یکبار بهش یادآوری کن تا فراموش نکنه که قلبی براش میتپه.
هر وقت تو نیمه تاریکی از زندگیت قرار گرفتی به این فکر کن شاید خدا میخاد غافلگیرتون کنه.
تشکرشده 281 در 126 پست
اره چرا طاقت نیاری؟؟؟ انرژی مثبت بده به خودت. قرار شد تمام تمرکزتو نذاری رو این موضوع عزیزم. سرتو با کارهای دیگه گرم کنی . کردی ؟؟؟
ببین نفس عزیز خودت الان باید به خودت کمک کنی عزیزم. واقعا یک همچین آدمی لیاقت این همه اشک و ناراحتی تو رو داره نفس جان ؟؟؟
با خودت فکر کن گلم. منطقی فکر کن. تا خودت پیش خودت به نتیجه نرسی تمام دنیا هم بهت راه حل بدن فایده نداره عزیزم. با خودت رو راست فکر کن.
روی هر پله که بایستی خدا یک پله ازت بالاتره. نه به خاطر اینکه خداست. به خاطره اینکه دستتو بگیره...
هر شب درانتهای شب نگرانیهایت را به خدا واگذار کن و آسوده بخواب. به هر حال او در تمام شب بیدار است ...
تشکرشده 657 در 204 پست
سلام خانومی
حالت خوبه نفس جان؟ چه خبر ؟
تونستی ببینیش؟
تشکرشده 74 در 28 پست
سلام گلم.عزيزم دلم برات تنگ شده.کجايي؟چي شد؟همسرتو ديدي؟توروخدا مارو بيخبر نذار.
تشکرشده 10 در 8 پست
سلام دوستای گلم امروز با خالش قرار میزارم برا بعد از ظهر برام دعا کنین کاش میتونستیم همو ببینیم و یه دل سیر حرف بزنیم
کسی رو که دوست داری چند وقت یکبار بهش یادآوری کن تا فراموش نکنه که قلبی براش میتپه.
هر وقت تو نیمه تاریکی از زندگیت قرار گرفتی به این فکر کن شاید خدا میخاد غافلگیرتون کنه.
تشکرشده 498 در 242 پست
به خدا توکل کن عزیزم
ازش بخواه که هر چی به صلاحته همون بشه
مارو بی خبر نذار
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور
نکرده است\"
تشکرشده 281 در 126 پست
نفس خوبم خدا پشت و پناهت باشه. حواستو جمه کن . اگه همسرتو دیدی با عذرخواهی و اه و ناله خام نشی دوباره. باید دلیل منطقی برات بیاره. احساساتی برخورد نکنی ها. دوستت دارم
تشکرشده 3,145 در 958 پست
نفس عزیز، برات آرزوی موفقیت می کنم، سعی کن به هیچ وجه احساساتی برخورد نکنی...
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)