سر دعاها و نمازهاتون منم دعا کنید. دعا کنید که عاقبت به خیر بشم و همه چی خوب پیش بره.
خودم آنچنان گناهکارم که دعاهام خیلی سخته برآورده بشه ...
تشکرشده 2,261 در 917 پست
سر دعاها و نمازهاتون منم دعا کنید. دعا کنید که عاقبت به خیر بشم و همه چی خوب پیش بره.
خودم آنچنان گناهکارم که دعاهام خیلی سخته برآورده بشه ...
miss seven (دوشنبه 06 آبان 98), باغبان (دوشنبه 08 دی 04), زونیام (یکشنبه 05 آبان 98), سحر بهاری (دوشنبه 06 آبان 98)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلام
یکی از تاپیک هایی که خودم خیلی دوست دارم ،همین تاپیکه .
یادی هم کنم از محمد 93 - ان شالله هر جا هست سلامت و موفق باشه :)
در ادامه روند تاپیک ،،یه فایل تصویری براتون می ذارم ،،،که تجربه فردی هست که به عالم دیگر سفر می کند ،،، و خبرها برای ما دارد.
ان شالله که بتونه کمک خوبی در این تاپیک باشه .
در حالت کلی ، اگه دعایی میکنیم - اگه در جهت درست و با مشورت تلاشی می کنیم و نتیجه ای ندارد ،،
اگه "چراهای" زیادی در زندگی داریم و جوابش را نمی دانیم ...
باید بدانیم حتما خیری در آن بوده و ما ناآگاه هستیم .
در فایل تصویری زیر ، اون شخص بیان می کنند که وقتی روح از بدن جسمی اش خارج شد ،به آگاهی زیادی رسیدن ،،،در عالم بدن برزخی ، به تمام چراها و علت ها ،، پاسخ داده شده بود ،،،
ایشون ادامه می دهند و می گویند : من به آگاهی ای رسیده بودم که فهمیدم ، باید تمام اتفاق ها ی زندگیم می افتاد تا درس زندگی ای که باید می گرفتم را بگیرم .
کاش هممون ، تا موقعیکه زنده ایم ، به این آگاهی برسیم و در راستای تلاشمون و دعاهامون و فارغ از اهمیت نتیجه ،،تسلیم او باشیم و بگیم حتما خیری هست .
به قول حضرت حافظ :گر از این منزل ویران به سوی خانه روم / دگر آن جا که روم ، عاقل و فرزانه روم
زندگی پس از زندگی
![]()
ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 12 بهمن 99 در ساعت 18:05
gholam1234 (یکشنبه 12 بهمن 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
باغبان (یکشنبه 12 بهمن 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
باغبان (دوشنبه 13 بهمن 99)
سلام اخوی :)
برای منم همیشه این چیزها سئوال بود ،،،نتیجه گرفتم خودم تحقیق کنم ( بررسی تمام ادیان ها و فلسفه ها + تفکر + کمک از خودش )
اگه بی تعصب در یه مسئله ای تحقیق کنیم خودش راه نشون میده .
ویدیو بالا خلاصه ی خوبی از این تاپیک هست .
جلسات تهذیه نفس صمدی آملی را سرچ کن آقا غلام و روش تحقیق کن و کنیم .
در مورد تحقیق یه چیزی بگم :
اندیشه موافق را بخون
اندیشه مخالف هم بخون
بعد به هر دو تفکر کن ( بی تعصب )
از خودش کمک بخواه ...اون تو ذهنت و قلبت میندازه چی درسته .
موفق باشی کاکا .
ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 13 بهمن 99 در ساعت 15:01
gholam1234 (دوشنبه 13 بهمن 99), Mvaz (جمعه 17 بهمن 99)
سلام :)
این تاپیک آغشته شده از : افکار ، ابعاد و تجربیات مختلف ،،،،
مرورش برای خود من که همیشه آموزنده بوده .
علاوه بر این موارد و بررسی ها ، یه جمله هست که همیشه تازگی داره برای شخص خودم و این :
![]()
ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 06 اردیبهشت 00 در ساعت 00:13
یادمه یه بزرگی میگفت باید هارمونی حاجت ما ، با شرایط ما هماهنگ باشه .
مثلا آرزو میکنیم در شغلی وارد بشیم و اون را شغل را بدست بیاریم ،،،ولی با کمی تفکر و یا با گذشت زمان و عدم رسیدن به حاجتمون می فهمیم اون شغل با شرایط ما تفاوت داره .
شاید یکی از دلایل عدم استجابت تو دعاهامون این باشه .
میگن وقتی این جوری بشه اون دعا در شکل دیگر و یا شاید بهتر به ما می رسه .
مثلا دختر و پسر دعا می کنن که به هم برسن ولی نمی رسن ( هارمونی تفاوت ها ) ولی اجر این دعا باقی می مانه و به صورت دیگر و در جای دیگر به اونها می رسه .
یا مثلا برای عزیزمون که بیمار شده دعا می کنیم - عمر اون عزیز بر اساس حکمت خدا و پیمانه عمر به پایان رسیده - این دعاهای ما را نگه میدارن و هم به اون عزیز وفات شده در عالم برزخ میدن و هم به ما در این دنیا .
همه این موارد که بیان شد را در عالم دیگر به ما میگن .
دعا و هر کار خیری همیشه اثر داره و باقی می مانه و به شکل های متفاوت به ما می رسه و اثر می ذاره .
انسان به نظرم باید دعا کنه و در راستای دعا هم قدم برداره ...ولی به نتیجه راضی باشه و بدونه اون دعا شاید قراره به شکل های دیگر به او برسه .
پس به خدا اعتماد داشته باشیم و بدانیم خداوند همیشه خوب ما انسانها را می خواهد و ما انسانها از خیلی مسائل آگاه نیستیم در این دنیا .
در پناه حضرت دوست .![]()
ویرایش توسط باغبان : سه شنبه 30 شهریور 00 در ساعت 19:43 دلیل: اشتباه تایپی
gholam1234 (سه شنبه 30 شهریور 00), miss seven (پنجشنبه 01 مهر 00), zolal (جمعه 02 مهر 00)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
باغبان جان، از پست آخرت کف کردم حقیقت، منبع مطالب رو هم داری؟
ویرایش توسط gholam1234 : سه شنبه 30 شهریور 00 در ساعت 19:39
باغبان (سه شنبه 30 شهریور 00)
منبع این مطلب را در یه جلسه خصوصی معنوی پیش یه استادی شنیدم و یاد گرفتم :)
ولی می تونی قرآن و روایات را در مباحثی که مطرح کردم در پست قبل ، تحقیق کنی و بهش برسی .
منم بعد اون مطالب رفتم تحقیق کردم و دیدم این مباحث در علوم دینی ما و ادیان های دیگه هم آمده .
ویرایش توسط باغبان : سه شنبه 30 شهریور 00 در ساعت 19:44
gholam1234 (سه شنبه 30 شهریور 00)
امام زین العابدین (ع)
ایشان فرمودند:«المؤمِنُ مِن دُعائِهِ علی ثلاثٍ: اِمّا أَنْ یُدَّخَرَ لَهُ و اِمّا أَن یُعَجَّل لَهُ وَ اِمّا أَن یُدفعَ عَنهُ بَلاءٌ یُرید أَنْ یُصیبَهُ».(تحفالعقول، ص ٢٨٧)
دعای مؤمن خالی از یکی از این سه بهره نیست : یا برای آخرت او ذخیره میشود و یا حاجتش برآورده میگردد و یا بلائی که مقدر بوده به او برسد از او دفع خواهد شد.
ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 31 شهریور 00 در ساعت 13:44
gholam1234 (چهارشنبه 31 شهریور 00), zolal (جمعه 02 مهر 00)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)