سلام صبحتون بخیر دوستان گلم
آقای باغبان خیلی ممنونم از دعای قشنگتون ... خیلی به این دعای خوب نیازمندم .
انگیزه و امید نعمتی خیلی ارزشمنده توی زندگی ...
من هم برای نفر بعد دعا میکنم :
ان شاءالله به خواسته ی عمیق قلبیش برسه و خوشحال بشه![]()
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام صبحتون بخیر دوستان گلم
آقای باغبان خیلی ممنونم از دعای قشنگتون ... خیلی به این دعای خوب نیازمندم .
انگیزه و امید نعمتی خیلی ارزشمنده توی زندگی ...
من هم برای نفر بعد دعا میکنم :
ان شاءالله به خواسته ی عمیق قلبیش برسه و خوشحال بشه![]()
الهه زیبایی ها (جمعه 04 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 06 اسفند 96)
ممنونم هفت عزیزم.حتما برام دعا کن ملتمسم دعایم
برای نفر بعدی : الهی زندگیش همرنگ خدا باشه و ان شاءالله گره از گرفتاریش باز بشه و به آرامش دائمی برسه آمین یا رب العالمین
miss seven (جمعه 04 اسفند 96), الهه زیبایی ها (جمعه 04 اسفند 96), باغبان (شنبه 05 اسفند 96)
تشکرشده 2,354 در 759 پست
miss seven (جمعه 04 اسفند 96), mohamad.reza164 (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (شنبه 05 اسفند 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام الهه جان
خیلی ممنونم از دعای خوبت ..احساس میکنم آدم وقتی خواسته ای داره کمتر پیش میاد که حکمت خدارو در نظر بگیره و میخواد هر چی خودش میخواد بشه .
امیدوارم من هم بتونم حکمت های خدارو بیشتر درک کنم و بیشتر از همیشه ایمانم بهش قوی تر بشه .
دعای خیر برای نفر بعد :
دوست عزیزم ، ان شاءالله اگر میخواهی کاری رو شروع کنی ولی دو دل و مردد هستی ، خدا بر اساس خیر و مصلحتت چنان انگیزه و همتی بهت بده تا بتونی به خواسته ات برسی.![]()
mohamad.reza164 (سه شنبه 08 اسفند 96), sia518 (سه شنبه 08 اسفند 96), الهه زیبایی ها (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96)
تشکرشده 2,595 در 691 پست
ممنون سركار خانم هفت
دعاي نفر قبلي هم خوبه ها!!!!!!!
اگر اجازه بدين من دوتاشو بردارم
----------
براي نفر بعد از خداوند سبحان ميخوام، رافت و مهرباني خودش را در وجود او جاري و ساري كنه
miss seven (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
ممنون محمد رضا
ان شالله اگر دغدغه ای داری به لطف خدا حل بشه ،،
محمد رضا مراقب خودت باش دوست من
....................
خدایا ازدواج را برای همه،،، به خصوص نفر بعد آسان کن،، به طوری که به همسر دلخواه مورد نظرش برسد ،،،و به آنها نیروی عطا فرما ،، که همیشه در تلاش و در حال یاد گیری باشند ،،،
و با هم پله های مسیر زندگیشان را طی کنند و به آرامش مد نظرشون برسنند،،
خدایا این آرامش را ارزانی نفر بعد گردان .
متشکرم
آمین .![]()
miss seven (سه شنبه 08 اسفند 96), mohamad.reza164 (سه شنبه 08 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96)

تشکرشده 2,882 در 761 پست
لحظات اذان و دعای قشنگ و دعاگوی کیست ? باغبان !
اولش که خوندم گفتم این دعا به درد من نمیخوره ولی حالا نه ،
بعدا که به دردم میخوره
ممنون ازتون آقای باغبان
خدایا ازدواج را برای همه،،، به خصوص نفر بعد آسان کن،، به طوری که به همسر دلخواه مورد نظرش برسد ،،،و به آنها نیروی عطا فرما ،، که همیشه در تلاش و در حال یاد گیری باشند ،،،
و با هم پله های مسیر زندگیشان را طی کنند و به آرامش مد نظرشون برسنند،،
خدایا این آرامش را ارزانی نفر بعد گردان .
متشکرم
آمین .
ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست
ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !
dooo (دوشنبه 21 اسفند 96), miss seven (سه شنبه 08 اسفند 96), mohamad.reza164 (سه شنبه 08 اسفند 96), sia518 (سه شنبه 08 اسفند 96), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 09 اسفند 96), باغبان (چهارشنبه 09 اسفند 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام دوستان عزیزم
واقعیتش اولش من میخواستم دعای جناب باغبان رو بردارم ولی روم نمیشد.
ولی واقعا خواهان یه ازدواج خوب هستم ...پس این دعای زیبا رو بر میدارم.
و همینطور بهتره این دعای خوب رو دوباره برای نفر بعد بخواهم که ان شاءالله ازدواج نفر بعدی هم بسیار خوب باشد.و هر چه زودتر شخصی که لیاقتش رو داره با هم ازدواج کنند.![]()
dooo (دوشنبه 21 اسفند 96), mastanehh (پنجشنبه 10 اسفند 96), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 09 اسفند 96), باغبان (چهارشنبه 09 اسفند 96)
تشکرشده 2,354 در 759 پست
ایمانت که حتما قوی هست سون جانفقط هممون لازم داریم که هر روز و هر لحظه مراقبش باشیم
امروزم و اومدم برات تعریف کنم دوبار نوشتم ولی ثبت نشد نمیدونم چرا...
حالا فقط اینو بگم عزیزم
خدا به ظرفیت های ما اگاهه و هر اتفاقی بیفته قطعا بهترین بوده....هر کس ی جور امتحان میشه
و من امروز دیدم اتفاق های که برای بعضی بنده ها می افته یکیش میتونه قلب منو از کار بندازه
من باید نیاز ها و خواسته ها م و از خدا بخوام ولی نه جلوتر از خواسته های خدا...
دلیلش هم اینه که خدا مهربون تر از مادرمونه و برای ما خیر می خواد..... مارو میشناسه دوستمون داره...از اینده باخبره ، جباره، مهیمنه... یعنی جبران کننده مراقب همه چیز....
خوبه من برای زندگیم تصمیم بگیرم یا همچین خدایی؟؟
اگه من نوع نکاهم و عوض کنم به زندگی ، قطعا زیبایی ها رو میبینم
دعاتون خیلی خوب بود طی کردن مسیر زندگی با ی همسفر و هم نفس حتما ارامش به همراه خواهد داشت
اینو برای همه بچه های همدردی از خدای بزرگ طلب می کنم
برای نفر بعد دعا میکتم
هر دعایی داره خدا مستجاب کنه واگرم به مصلحتش نیست
ارامشی شیرین تر از استجابت دعاش بهش عطا کنه
و تسلیم اوامر الهی باشه![]()
ویرایش توسط الهه زیبایی ها : چهارشنبه 09 اسفند 96 در ساعت 02:06
dooo (دوشنبه 21 اسفند 96), mastanehh (پنجشنبه 10 اسفند 96), miss seven (چهارشنبه 09 اسفند 96), باغبان (چهارشنبه 09 اسفند 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام الهه جان دوست خوب و مهربانم
ممنونم که هستی
صحبت هات برام خیلی شیرین و تأمل برانگیز بود ... ان شاءالله همه ی ما بتونیم به این اصل پی ببریم که خدا وند خیلی ما رو دوست داره و هر تصمیمی برای زندگیمون میگیره به خیر و صلاح ماست .
خیلی از دعای خوبت ممنونم عزیزم و برش میدارم به امید اجابت
برای نفر بعد دعا میکنم که خواسته ی قلبیش با حکمت پروردگار مطابق باشد و خدا بهش آرامش بده
« در پناه حق تعالی »
dooo (دوشنبه 21 اسفند 96), mastanehh (پنجشنبه 10 اسفند 96), الهه زیبایی ها (دوشنبه 14 اسفند 96), باغبان (شنبه 12 اسفند 96)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)