سلام
شما گفته اید که احساسی بوده اید اما توانسته اید به کمک تالار همدردی تا اندازه ای روی احساساتتون کنترل پیدا کنید.
1 - 10 لینک به مطالب یا مقالاتی را اینجا قرار بده که در کنترل احساس می تواند کمک کند؟
خیلی سخت شد مقاله التیام شکست های عاطفی و مشاوره خودتون توی تاپیک مشکلات بعد از طلاق عشق دلبستگی یا وابستگی
این سئوال را کاملتر پاسخ می دهم
2 - فکر می کنید اگر کسی هر شب در تالار بتواند تا نزدیک صبح فعالیت کند، در روز هم می تواند مثمر ثمر باشد؟
چرا که نه با یه برنامه ریری دقیق و داشتم خواب و استراحت به همه کارها می توان رسید البته نکته ای را هم باید مد نظر داشت فعالیت در تالار وب گردی باشد ویا فعالیت مثبت
3 - آیا اصولا جایگزین نت به جای زندگی واقعی کار درستی هست؟ آیا شما به همدردی اعتیاد پیدا کرده اید؟
اصلا کار درستی نسیت به هیچ عنوان ولی خیلی چیزها می توان یاد گرفت راه حل خیلی از مسائل را می توان پیدا کرد
می توان با مشکلات بزرگتری روبرو شد و مشکل خود را کوچک دید
میشه ذهنمان را بازتر کنیم و فقط تا نوک بینی مان را نبینیم
چون این دنیا مجازی است و هیکس دیگری را نمی شناسد خیلی راحت می توان حرف زد مشکل را عنوان کرد و راه حل گرفت
نه من به معتاد نشده ام در تمام عمرم به یه چیز اعتیاد داشته و هنوزم هم دارم گرچه توی ترکم اون هم عشق به شوهرم هست با تمتم بدیهایش
ولی بعد از مطرح کردن مشکلم توی تالار و آشنا شدن با مشکلات بقیه بچه ها خیلی چیزها یاد گرفتم سعی کردم روی احساسم کنترل داشته باشم
توی این سه ماهی که از قضیه من می گذرد خیلی اتفاق ها افتاد ولی من خودم سعی کردم با آرامش حلشون کنم و عجول نباشم
خیلی منطقی با مادرشوهرم در کمال احترام صحبت کردم و به او گفتم مشکل اصلی من و پسرش چیز دیگه ای هست نه اینه من سرناسازگاری داشته باشم
مادر شوهرم که تا سه ماه پیش یک طرفه فقط می گفت پسرم پسرم
این بار خیلی قشنگ به من حق داد و دیگه اصرار نداشت که من از سر خوشی به پسرش تهمت زدم که اعتیاد داره
بلکه تا حدودی هم مادر شوهرم با من نرم شد
همین طور برادر شوهرم وقتی بهش گفتم فلان سازمان استخدام می کنه
به من گفت خودم میدونم ولی دستت درد نکنه که به یاد من بودی
4 - چه توانمندی و خصوصیتی در شما منجر شده است که بتوانید این همه تغییرپذیری مثبت در زندگی داشته باشید؟
تغییر پذیری مثبت ؟
نمی دونم چه تغیری را در من دیدید
من نسبت به قبل احساسی بودنم را کمتر کرده ام حتی در برخورد با دیگران نیز یشتر منطقی عمل می کنم دیگه از خواسته معقول خودم به خاطر دیگران چشم نمی پوشم
خیلی راحت در مقابل خیلی از خواسته های نادرست محترمانه نه می گویم
در ارتباط با شوهرم هم همین طور بااینکه می دونم اگه به سمتش بروم و پا پیش بذارم میاد دوباره ولی من آرامشی که الان دارم را تحت هیچ شرایطی نمی خواهم از دست بدهم
همین پنجشنبه جمعه و شنبه زیر شدید فشار از طرف خانواده بودم برای طلاق گرفتن و برگشتن به تهران خیلی زیر فشار بودم ولی در نهایت وقتی پدر و مادرم بر می گشتند به من گفتند خودت هرچی صلاح میدونی انجام بده ما همیشه در کنارت هستیم
خیلی خوشحال شدم که اینبار آنها برای من تصمیم نگرفتن بلکه من خودم به تصمیمی که داشتم و اون هم ادامه صبر و نگهداشتن وضعیت به همین منوال برای حفظ آرامش پایبند بودم
5 - اگر بنا باشه سه خصلت خودت را حذف کنی آنها کدامند؟
عجله در تصمیم گیری، احساسی بودن ، گذشت بیش از حد در برابر دیگران (این که همیشه می خواهم همه را راضی نگه دارم)
علاقه مندی ها (Bookmarks)