نوشته اصلی توسط
farid.lili27
یه نکته طی این مدت که تو تالار گشتم بیدا کردم.تابیک سابینا و حرفه شما باییز خزانوچند تابیک دیگه.خانمها ابرازه علاقه تو جمع یا مورده توجه بودن از طرف همسر در هر حالت چه خیابون چه بیابون چه تو جمع بسیار بسیار حساسن.وبارها گلایه کردن(کاری که لیلی هم میکنه)اما چرا هیچ وقت درک نکردید اینکار برایه یه اقایی که هیچی از زندگی مشترک از دنیایه بیچیده ی شما از فکرا ورویاهاتون نمیدونه سخته.
اقا فرید خب این دیگه کار شما مرداست که برید دنبالش ببینید نیازهای یه زن و دنیای یه زن چه شکلی هست و چه جوری باید باهاش رفتار کرد.همون کاری که الان دارید میکنید و نتیجه بخش خواهد بود.
چرا ببخشیدا مستقیم نمیگید؟چرا لقمه رو دوره سر میبیچونید؟وقتی میگید بیا یعنی نیا.وقتی میگید باشه یعنی نباشه(خودمم متوجه نشدم چی گفتم)این همون معنایه نازه؟
این مطلب بارها توی این تالار و کتب روانشناسی اومده که خواسته هانونو به همسرتون مستقیم بگید اما وقتی لیلی رفته این همه کتاب خونده و با دنیای شما اشنا شده طوری که میگه نگفته فکرتو میخونم حب طبیعیه که انتظار داشته باشه شما هم تا حدی از نیازهاشو خودتون برید بخونید و باهاش اشنا بشید نه اینکه همشو بخواد مستقیما بهت بگه که خیلی مواقع هم با چاشنی ناز قاتی میشه و میخواد شما اینو غیر مستقیم متوجه بشید.
لیلی هم بسیار دوس داره تو جمع بهش ابراز علاقه کنم بی توجه به اینکه اون جمع کاریه یا خانوادگیه یا دوستانس(فک میکنم این واسه ی خانم ها بسیار مهمه)به نظر خودم ابراز علاقه بیشتر باید تو رفتارو کردار باشه
پس باید هنوز خیلی بیشتر راجع به زنا بدونید و این دقیقا یکی از تفاوت های زن و مرده که مرد میخواد توی عمل نشون بده اما زن میخواد کلامی باشه یعنی لیلی نیاز داره در کنار همه ی کارهایی که براش میکنید در فالب کلام و گفتار هم بهش بگید " دوستت دارم "" تو زن رویاهای منی " پس باید مهارت کلامیتونو بالا ببرید
(مثلا فک کنید من نزده همکارانم بخام دسته خانمم رو بگیرم یا ....اصلا معنی نداره)البته بحثه زز نیستا.اما هرچیزی جاومکانی دارد.
مطمین باشید لیلی هم اینو درک میکنه که هر چیزی جا و مکانی داره و انتظار نداره شما پیش همکاراتون به قول خودتون از این لوس بازیا در بیارید اما این انتظارو داره که حداقل تو جمع خونوادگی خودتون و خونواده ی خودش تحویلش بگیرید و هواشو داشته باشید و طبیعی هو هست.
راستش امروز راجع به ناز کردنو حرفاورفتارهای واقعی که دقیقا برعکسشو میگه اما ته دلش چیزه دیگس متمرکز شدم.راستش خیلی از لیلی عقبم.اون وارده دنیایه من شده اما من هنوزاوله کارم.یه خورده سخته(هم کار میکنم هم دارم وارده دنیایه خانوما میشم هم لیلی ترکم کرده وتنهام هم باید کلی مقاله وکتاب بخونم وفقط چند روز وقت دارم)
نگران نباشید وقتی رو قلتک افتادید میبینید که لیلی هم همراهتون میشه وکمکتون میکنه
یه همکار دارم که میگه هر وقت تونستی رو اب راه بری اتیش قورت بدی بشته گوشتو ببینی یا رو ابرا بخابی اونوخت میتونی زنارم بشناسی!!
انقد واسه خودتون سختش نکنید فقط کافیه اطلاعاتتونو تو این زمینه بالا ببرید و بخواهید که به دانسته هاتون عمل کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)