سلام اقليما جون .
ميدونم از آقاي همدردي پرسيدي . اما منم به نوبه خودم از ديد يه خانوم برات اينو توضيح ميدم .
اقليما جون ، ما الان عقد كرده ايم و زندگيمونو شروع نكرديم . معمولا اين دوران اوج احساسات عاشقانه هست .
اما ما هم جلوي خونواده هامون خيلي متفاوتيم .
مخصوصا خونه اونها .
اقليما من به همسرم زبان درس ميدم اما وقتي ميريم توي اتاقش در اتاق رو هم باز ميذاريم !!!!!
حتي اونها به صدا اومدن كه چقدر شما مراعات ميكنيد .
اما اقليما به خدا اينطوري خيلي بهتره .
(فكر نكن من خيلي آدم عجيب غريب يا از مد افتاده اي هستما ! نه !)
اقليما جون هر فرهنگي يه جور رابطه رو ميپسنده . شما توي فرهنگ خانواده شوهرت بار نيومدي و نبودي . اما اگه اون اينطوري ميخواد حتما همين كارو بكنيد . شايد يه جورايي جلوي خونوادش خجالت ميكشه . درسته اين ايده از پايه ايراد داره اما فرهنگ و منش 90% ايرانيها همينه .
اقليما بذار محبتتون از درون باشه . اونوقت خودتون ميدنيد چقدر عاشق همديگه هستيد اونوقت نيازي به جار زدن نيست .
اقليما هر چقدر هم كه كمتر جلوي خونواده همسرت رفتارهاي عاشقانه خاص داشته باشيد آتش حسادت بقيه رو هم (اگر احيانا حسود باشن ) كمتر روشن ميكنيد .
محبت كنيد اما بيشتر از اون احترام كنيد .
اقليما جونم تو رو خدا ناراحت نشوها ، اما شما به قول خودت چند روز در ميون قهر و آشتي ميكنيد . مطمئن باش آوازش به خانواده همسرت هم ميرسه ، اونوقت انتظار داري جلوي اونا فقط به تو توجه كنه و محبت كنه ؟ به نظرت شدنيه ؟
شايد يه جورايي بنده خدا خجالت ميكشه .(به خاطر سابقه دعواها )
اقليما اگه خلوت خودتون پر از محبت باشه و ازين موجهاي سينوسي دست بر دارين مطمئن باش خودت هم كمتر از الان روي اين مسئله حساسيت نشون ميدي .
نياز به محبت نياز به اكسيژن نيست كه همون لحظه اگه نباشه آدم كم بياره ، اين نياز رو ميتونه به تعويق بندازه تا چند ساعت بعد كه به خلوت خودش رفت .
به نظر من تو ازين نياز به محبت ميخواي (احتمالا ناخودآگاه ) چيز ديگه اي كاسب شي !!
مثلا اين حس كه خونواده همسرت بدونن و مطمئن شن كه رابطتون خيلي قويه .
اما اقليما قوي بودن رابطه به عملكردتون و برآيند اون در كل زندگيه نه يه رفتار كوتاه و مقطعي .
اگر همسرت رفتاري رو از تو در مقابل خانوادش ميخواد حتما اون رفتار رو انجام بده .
به 2 دليل :
1.احترام به همسرت
2.مطمئن باش اون دلايلي داره كه تو بي خبري و شايد حتي نتوني درك كني . چون تو بزرگ شده اون خانواده نيستي .
اقليما رهاش كن تا مال تو باشه .
اما با همه اين حرفها اگه فكر ميكني ازت اينطور خواسته تا مادرش حس نكنه تو اونا رو از هم جدا كردي ، خوب بنده خدا همين كارو بكن .
تو مسئول اين نيستي كه چرا مردم اينطوري فكر ميكنن ، تو مسئول ساختن زندگي خودتي .

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)