گلی خانم نمیخوام حرفام برات جنبه موعظه پیدا کنه ولی چون خودمم شرایط کنونی شما رو قبلا تجربه کردم بت میگم .لطف کن و دیگه پیش این مشاورای خانواده و درپیتی سازمان بهزیستی نرو .!اونا فقط جون آدمو تا ذره آخر میگیرن البته انشالا که منو میبخشن و هدفشون اینه که فقط خانواده ها از هم نپاشن که آمار طلاق بیاد پایین مخصوصا اگه کسی بچه داشته باشه.هنرشون فقط سرپوش گذاشتن روی واقعیات و آشتی های زودگذره من چوبشونو زیاد خوردم..باشرایطی که شما الان داری نیاز به یه روانپزشک مجرب داری .اینا که میگی علایم افسردگیه البته من روانشناس نیستم ولی این علایمو خودمم داشتم.حتما برو خانمی. نه رفتنش نشانه بیماری روانیه و نه نرفتنش نشان قدرت.به شوهرت کاری نداشته باش ااول خودتو به آرامش برسون بچت نیاز داره به یه مادر شاد که الان ازش محرومه .هر چی بت گفت گوش کن تا درمان شی.بعد از درمان میتونی در مورد ادامه زندگیت تصمیم بگیری.من کاملا درکت میکنم خانمی وقتی مردی به زنش میگه :من که بیدارت نمیکنم کاملا مشخصه که خودخواهه و از رفتار انسانی خیلی دور شده.یا اصلا یاد نگرفته که با یه زن چجور باید رفتار کنه.این مردا اعتماد به نفسو تو زناشون میکشن و کاش خودشون میدونستند چه تیشه ای به آینده زندگیشون میزنن.ولی شما الان اصلا به رفتار اون و طلاق و این حرفا فکر نکن.حتما اینکارو که بت میگم بکن و نتیجه رو بم بگو .شجاع باش عزیزم زندگی همینه.همیشه بر وفق مراد نیست .

علاقه مندی ها (Bookmarks)