من خیلی دیده بودم که آقایون در مقابل زیبایی یه خانم،عنان از کف میدن و دیگه توجهی به اختلاف عقیدتی و فرهنگی و...نمی کنن.و این مساله خیلی هم ربطی به سن و سال نداره و من هم آقای بیست ساله دیدم هم آفای سی و چند ساله که صرفا به خاطر زیبایی یه خانم چشمش رو روی خیلی از تفاوتهای اساسی بسته ولی بعدا همین تفاوتها باعث مشکلات بزرگی واسشون شده که متاسفانه در مورد آقا رضا هم همین قضیه صادقه.
خانمها هم ذاتا تمایل به خودنمایی دارن و اینکه دوس دارن دیگران از زیبایی و جمال و کمالشون تعریف کنن که در مورد خانمهای مختلف، شدت و ضعفش متفاوته ولی احتمالا در مورد همسر شما این مساله به مرحله نارسیستی (خودشیفتگی) رسیده که شعار خودشیفته ها هم اینه: I love me و همسر شما هم احتمالا همین رو بارها با رفتار و گفتارش به شما ثابت کرده.
همسر شما با داشتن یه خونواده حمایتگر که ترسی از طلاق مجدد واسه دخترشون ندارن همچنان به این رفتارها ادامه خواهد داد.
تو وضعیت فعلی،وظیفه شما دادن یه اولتیماتوم به ایشون و خونوادش هست.یعنی اینکه همین فردا با پدرشون تماس میگیرید و یه قرار سه نفره ترتیب میدید (شما و همسرتون و پدر همسرتون)و بهشون میگید خواسته های من اینه و بهتون یه هفته فرصت میدم فکر بکنید اگه دخترتون میتونه خودشو اصلاح بکنه میشم واسش بهترین مرد دنیا اگه هم نمی تونه شمارو به خیر و مارو به سلامت.
موفق باشید دوست عزیز

علاقه مندی ها (Bookmarks)