سلام
از اونجایی که خواستگار منم بالاجبار با من رابطه جنسی داشته تا مثلا منو به خودش علاقمند کنه!!!! باید بهتون بهتون بگم که این رابطه اصلا موجب علاقه نمیشه البته اگه دختر واقعا نخواد. چون من بعد از این کار خواستگارم شدیدا ازش متنفر شدم چون احساس میکردم به من و احساساتم بی توجهی کرده و به من توهین شده.
به هر حال نظر من اینه که اگه این خانوم موقع تعریف کردن رابطه جنسی شون با پسر قبلی شرم و خجالتی نداشتن، این موضوع کمی قابل تامله و جای بحث داره چون یک دختر پاکدامن حتی اگه با قصد ازدواج درگذشته با مردی رابطه جنسی داشته باشه باز هم از یاد آوری اون لااقل کمی احساس ناراحتی و شرم میکنه. و گذشته از اون من با مطالعه تاپیک های شما متوجه شدم که همین الانشم زیاد به این خانوم اعتماد ندارین یعنی باید بگم به نظر من اصلا اعتماد ندارین و بهتره از این رابطه دست بردارین و دیگه ادامه ندین. فکر نکنین بهش علاقمندین و نمی تونین فراموشش کنین چون نادیده گرفتن حقایق گاهی اینقدر برای آدم گرون تموم میشه که حتی از طرف مقابلت بیزار هم میشی و اونوقت ممکنه در وضعیتی باشی که دیگه نه را پیش داشته باشی و نه راه پس.
البته باز هم اضافه می کنم که اینکه شما گفتین چطور خانوادتونو راضی کنین که دیگه حرفه!!!! چون پسری با سن و موقعیت شما دیگه باید تو خانوادش اینقدر مقبولیت داشته باشه که در مورد انتخاب همسر آیندش خودش تصمیم بگیره یا لااقل بتونه خانوادشو راضی کنه و به نظر من اینا دیگه بهانه است. اصلش اینه که شما به این خانوم شک دارین و این چنین زندگی آینده روشنی نداره.
این نظر منه. اما امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و بهترین ها برات اتفاق بیفته.
موفق باشی

.................دختري ك هيچ چيز براش مهم نيست چطور توقع داري بهت وفادار بمونه؟اون ي دختر خرابه ك همه چيشو از دس داده و هيچ چي براش مهم نيس.......دختري ك بكارتشو از دس ميده ديگه هيچ چي واسش مهم نيس.ناراحت نشي ولي احساس ميكنم ادم كم هوشي باشي ميدوني چرا؟چون خودت خوب ميدوني ك جو گير شدي و خط قرمزاي خونوادتو زير پا گذاشتي.اون دختره خرابو بيخيال شو.ميدونم چون خشگله اسيرش شدي ولي ي چي بگم{تو دينمون داريم از زن زيبا در خانواده خراب بپرهيز چون مثل علف هرز مي مونه}و دقيقا مصداق همين قضيه س.

علاقه مندی ها (Bookmarks)