ضمن تشکر از نظر شما
البته بنده هیچ مدرکی ندارم که بگم خانمم بهم خیانت کرده و با کسی دیگه بوده -- و حتی وجدان و احساساتم نسبت به پاکی ایشون ایمان دارند
اگر هم بحث از عشقی هست ، موضوع به نظر من برای توهم های کودکانه و دوران مجردی خانمم هست که از هیچی برای خودش عشق ساخته و در واقع حتی میتونم به جرات بگم که فقط توی ذهنش با رویاهای خودش برای خودش عشقی خلق خرده و شاید اون رویا رو چون در من ندید به تناقض رسید و نتونست توی باور خودش هضم و تجزیه تحلیل درست کنه و ناچارا راه ساده تر رو انتخاب کرد
به نظر من خانم بنده ضمن اینکه سنشون و درکشون از مسائل به میزان کافی نبود و اینکه چندین نفر دیگه روی افکارش تصرف داشتند و ایشون رو با جملات خودشون ( حتی اگر نادرست فقط بخاطر جایگاهی که خانمم در ذهنش براشون در نظر گرفته بود) مورد تحریک قرار داده و باعث این برخورد ها میشدند
اگر لحظه ای به سادگی و پاک بودنش شک داشتم که دیگه تیتر اولم نمیشد ( نمی خوام از دستش بدم)
اگر هم دوستم نداشت و به گفته خودش با حرفهای پدرش که دائم گفته بود پسر خوبی هست و قانع اش کرده با من ازدواج کنه ، میشه به حساب نداشتن سن عقلی کامل برای انتخاب و اختیار تلقی کرد
اما با همه این تفاسیر ایشون باید با این اتفاقات درس عبرت بزرگی بگیرند و بفهمن که زندگی مسئولیت داره و اگر مسئولیتی رو قبول کردی چه با اختیار چه بی اختیار باید انجامش بدی و اگر انجام ندادی گناه کار هستی
من دارم مطالعه میکنم و مطالب انرژی مثبت میخونم تا بتونم خودم رو سرپا نگه دارم و اینکه مسئول یک زندگی هستم رو میخوام فراموش کنم و به خودم بچسب ام ! آیا درست انتخاب کردم ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)