به نام خدا
سلام
ممنون از دعای زیبایتان ..... الهی آمین
از خدا میخواهم که همه ما و خصوصا نفر بعدی به مرتبه ای برسیم که از خدا غیر خودش را نخواهیم .... که او خیر مطلق و نور آسمان ها و زمین است.
.
در پناه حق.
تشکرشده 878 در 168 پست
به نام خدا
سلام
ممنون از دعای زیبایتان ..... الهی آمین
از خدا میخواهم که همه ما و خصوصا نفر بعدی به مرتبه ای برسیم که از خدا غیر خودش را نخواهیم .... که او خیر مطلق و نور آسمان ها و زمین است.
.
در پناه حق.
گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
مولانا
Mvaz (جمعه 22 آذر 98), شمیم الزهرا (چهارشنبه 04 دی 98)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
ممنون از این دعای زیبا
متشکرم
خدایا نفر بعد را در مسیری قرار بده و هدایتش فرما که اون مسیر ، براش خیر و برکت باشه و او راضی گردان به این مسیر ،،مسیری که تو برایش دوست داری و او نمی داند![]()
Mvaz (سه شنبه 03 دی 98), شمیم الزهرا (چهارشنبه 04 دی 98)
تشکرشده 2,354 در 759 پست
Mvaz (سه شنبه 03 دی 98), فرشته مهربان (جمعه 27 دی 98), شمیم الزهرا (چهارشنبه 04 دی 98)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
الهه زیبایی ها
برایت از خدا می خواهم دعای زیبا و عمیقی که نقل قول کرده ای را....
برای نفر بعد و هرکس چنین می خواهد ، در این شب جمعه عمیقاً می خواهم از مصادیق تحقق إِلَهِی هَبْ لِی کَمَالَ الانْقِطَاعِ إِلَیْکَ شود.
نفر بعد محترم
یه سری به معنی دعای مکارم اخلاق بزن ...... برایت تحقق محتوای این دعا را هم می خواهم.
و عاجزانه میخواهم شما و بقیه عزیزان برای من همین را بخواهید .
الهی آمین
Mvaz (جمعه 27 دی 98), الهه زیبایی ها (دوشنبه 30 دی 98)
ممنون خانم فرشته مهربان از دعای فوق العاده تون
ان شالله سعادت دنیا و آخرت را داشته باشید
متشکرم
خدایا به همه بخصوص نفر بعد قرار ده :
بى نیازى در نفس ،یقین در دل و اخلاص در کردار و روشنی در دیده و بینایی در دین
آمین![]()
تشکرشده 1,848 در 755 پست
gholam1234 (چهارشنبه 21 اسفند 98), zolal (یکشنبه 10 فروردین 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
سلام ممنون mvaz
خدایا برای نفر بعدی، صبر و استقامت و شکیبایی رو میخام از خدا و اینکه همیشه در کنار اعضای خانوادش خوب و خوش و خرم باشه، الهی آمین.
ضمنا برای خودمم از خدا میخام که کمتر گناه کنم!!! ممنون
مرسی از دعای قشنگتون
ان شالله عاقبت به خیر بشید
خداوندا،، به نفر بعد همسری شایسته و صالح ،،کسی که خویشتن دار از همه نسبت به خود ، و نگهداری کننده ترین فرد در مالش باشد، که به واسطه آن نفسش (حالش) و مالش محفوظ بماند، کسی که فراخ ترین روزی و بیشترین برکت را در زندگی اش داشته باشد، و از وی برای او فرزندی طیب در نظر بگیر
آمین
تشکرشده 293 در 87 پست
به به ..چقد زرنگم این دعا رو نصیب خودم کردم...
خدایا به نفر بعدی قدرت بخشیدن خودشو بده که به واسطه ی اون بتونه دیگران رو هم ببخشه و به ارامش برسه....خدایا نفر بعدیم بتونه خودش رو دوست داشته باشه و قدر خودش و نعمت ها و زیبایی هایی که بهش عطا شده رو بدونه....خدایا نفر بعدیم رو از حساسیت ها و ناراحتی های بی مورد حفظ کن که افت زندگیشه...خدایا من تو رو با نفر بعدیم با ارامش تنها میزارم و براش ارامش در زندگیش رو خواستارم...ارامش...ارامش.....ا امش......
تشکرشده 1,494 در 483 پست
سلام.
چقدر به آرامش نیاز داریم. ممنون از شما
این دعا تنها واسه نفر بعدی نیست، برای همه مردم جهان و بالاخص مردم ایران هست:
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خدایا به اون دسته از مردمی که هنوز این مریضی رو شوخی گرفتن و برای کارهای غیرضروری میان بیرون و باعث میشن حالا حالاها درگیر باشیم، شعور و فهمی عطا کن که موقعیت رو درک کنند و دست از این کارهای غیرمسئولانه بردارند. خدای عزیزم، ما رو ببخش که قدر نعمت هامونو ندانستیم و با گناه کردن، کفران نعمت کردیم.
خدایا بهمون رحم کن. کمکمون کن تا زودتر این شرایط تموم بشه.
خدایا اجر و سلامتی چندین برابری را نصیب همه کسانی فرما که شبانه روزی سهمی در مهار و از بین بردن این بیماری بر عهده دارند.
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
الهی آمین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)