سلام بهار. این مدت کجا بودی.؟ چندین بار اومدم تو این صفحه دیدم چیزی ننوشتی. با خودم فکر کردم رفتی دنبال یه گروه دیگه که دوستی و ارتباط اینترنتی در اون ممنوع نباشه. آخه از زمانی که مدیران سایت برات دادن ایمیل و ارتباط اینترنتی رو ممنوع کردن غیبت زد.
یه کم آروم باش. چند تا نفس عمیق بکش. بهار عزیز. دنیای اطراف ما پره از شادی و تلخی. پره از رنج و سختی. قصد موعضه ندارم که خودمم از موعضه بیزارم. من و تو و هر دوستی که می بینی اینجا مینویسه دلی پر از حرف و درد داره. همه ما بدنبال کسانی هستیم که صحبتمون رو بشنوند. و چون نتونستیم در دنیای حقیقی و انسانهای نزدیکمون فرد مناسبی رو پیدا کنیم رو به یه دنیای مجازی آوردیم به امید اینکه با بیانش کمی دلمون تسکین بگیره.
دوست خوبم هر مشکلی راه حلی داره. بی پولی چیزی نیست که حل نشه. میتونی کاری مناسب و آبرومند پیدا کنی. برای ورزش کردن حتما نباید هزینه زیادی پرداخت کنی. البته منظورم ورزش حرفه ای نیست که هر چی خرج کنی باز هم کمه.
فعلا اینو داشته باشباز برات مینویسم.
بفرمایید شام.
- - - Updated - - -
سلام مجدد.
العان با این شرایط که برای خودت درست کردی (فکر عدم انتخاب شدن ) به عقیده من اگر هم شخصی پا جلو بذاره ممکنه نتونی به خوبی و از روی اندیشه و عقل انتخاب صحیحی بکنی. یه دختر خانم بسیار بسیار خوب در میان بستگان دور ما هست که به خاطر اینکه شرایط خوبی در محیط خانواده براش فراهم نیست چند وقت قبل داشت به یک ازدواج کاملا غلط از روی اجبار تن میداد. تنها بخاطر اینکه از اون محیط دور بشه. طفلک داشت به مکانی پناه میبرد که به هیچ عنوان مناسب و لایقش نبود.
بهار. همیشه ازدواج پایان بدبختی ها نیست. گاهی شروع تنهایی هاست. شروع دردهاست. اول بشین ایده آلها رو مشخص کن. خطوط قرمز زندگیتو. مشخصاتی که یک فرد باید داشته باشه تا بتونه به دلت شادی و عشق بیاره. و بارها و بارها این افکار رو از خاطرت عبور بده. باورشون کن.
این کار باعث میشه اولا تا حدودی غرورت تقویت بشه و زمانی که فرد مناسبی قدم جلو گذاشت بتونی بهتر تصمیم بگیری. و مانند دخترک آشنای من در انتخاب عجله به خرج ندی.
- - - Updated - - -
سلام بهار. کجا بودی؟ با خودم گفتم رفته یه سایت جدید . امشب کلی برات نوشتم اما همه پاک شد. نفهمیدم چرا؟ فعلا نمیتونم دوباره بنویسم. خیلی خسته هستم. فقط قول بده افکار منفی رو از خودت و آینده ات دور کنی. به کارهایی که میتونه در قوی ساختن اراده کمک کنه فکر کن.

باز برات مینویسم. 
خیالت راحت باشه اونقدرام بچه نیستم جز شما دوستان گلم سمت گروههای دیگه نمیرم.قول میدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)