اسکارفیس کلا خیلی افتخار نمیده. یکمم بنظرم بی اعصاب هست فک کنم، خیلی نباید دم پرش بپلکیم. اعصابش خط خطی بشه، فک کنم خط خطی مون کنه. البته ما خیلی ارادت داریم به ایشون
تشکرشده 2,261 در 917 پست
اسکارفیس کلا خیلی افتخار نمیده. یکمم بنظرم بی اعصاب هست فک کنم، خیلی نباید دم پرش بپلکیم. اعصابش خط خطی بشه، فک کنم خط خطی مون کنه. البته ما خیلی ارادت داریم به ایشون
miss seven (سه شنبه 27 خرداد 99), scarface (سه شنبه 27 خرداد 99)
تشکرشده 371 در 127 پست
gholam1234 (چهارشنبه 28 خرداد 99), miss seven (چهارشنبه 28 خرداد 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
7 بزرگوار، یه چیزی رو از من داشته باشین. ایشالا سر وقتش برسه ازتون انتقاد هم میکنم. ولی یه چیزی به ذهنم رسید که میخاستم بهتون بگم. قدر این نعمت رو بدونین انصافی. نعمتی هست که همه ندارن:
صداقت با خود. این عبارت بیان کننده صداقت در حرف و صحبت با دیگران نیست. بلکه بدین معنی است که آدم با خود خودش روراسته. سر خودشو شیره نمیماله. البته تشخیص این مورد توسط دیگران سخته. ولی بنظرم شما اینجوری هستین. کاری به صداقت گفتارتون ندارم. ولی بنظرم صداقت درونی دارین که خیلی خیلی ارزشمنده و در آینده به کارتون میاد. اینو از من داشته باشین...
miss seven (چهارشنبه 28 خرداد 99), Mvaz (چهارشنبه 28 خرداد 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
ایشالا.
و یه مسئله ای که ایشالا اگه فرصت شد جدا توضیح میدم در مورد اعتماد به نفس بیش از حد است. توی این تالار در مورد اعتماد به نفس خیلی صحبت شده، ولی هیچکدام در مورد اعتماد به نفس بیش از حد توضیح نداده. خیلی از بدبختی های ما بخاطر این هست که طرف به محض اینکه به یه صندلی میرسه، اعتماد به نفس بیش از حد پیدا میکنه و هر مزخرفی رو بیان میکنه و هر کسی که باهاش مخالفت کنه، سریع بهش واکنش نشون میده.
miss seven (چهارشنبه 28 خرداد 99)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلام
خیلی خوبه در پی آنالیز خودتون و توسعه خودتون هستید
همه باید این گونه باشیم
این خیلی خوبه خانم 7
ان شالله ما هم مثل شما اینگونه باشیم و در پی توسعه خودمون .
یه بحث هست اینکه آدم نباید با رفتار ناشایست دیگران منفعل باشه ..بلکه باید در صورت لازم تذکر هم بده و این خوبه
ولی یه مسائلی هست باید دقت کنیم ،،
بعضی موقع ها انتظارات ماها از دیگران میره بالا ،،، که با هر نسیمی به هم می ریزیم ،،خب این خوب نیست و باید کار بشه ( شاید برا همه پیش بیاد )
هر چی بتونیم انتظارات خودمون را از دیگران کم تر کنیم ، کم تر بهم می ریزیم ،،،
در واقع توقع نداشته باشیم همه چی در حد کمال ، خوب باشه ( مقوله کمال گرایی ) ، چون واقعا دنیا این جوری نیست ( همه چی طبق میل و استاندارد های ما شاید نباشه )
مثلا امروز تو سر کار - فردا تو فروشگاه - دو روز بعد با رئیسمون - 5 روز بعد با همسرمون و .... اتفاق و مسیرهای مختلف وجود داره و این ما هستیم که باید از درون قوی تر باشیم .
ما انسانها می بایست کار کنیم هممون ،، ته نداره ،،می تونیم همه از دیروزمون بهتر بشیم .
یه مطلب کلی بگم در این خصوص از فرمایشات آقای مدیر
یک فرد زوردنج مانند دزدگیری هست که حساسیتش زیادی بالاست و با وزیدن هر نسیمی آژیر می کشد.
هیچ نسیمی دزد نیست، این دزدگیر هست که باید حساسیتش کاهش پیدا کند.
فرد زودرنج به خاطر باورهای غیر منطقی و صرفاً احساسی که از رفتار دیگران دارد، اکثراً دیگران را بد می فهمد .
فرد زودرنج مثل گیرنده تلویزیونی هست که آنتن او خراب است و تصویر هر شبکه ای را ناواضح ، مبهم و درهم می گیرد.
فرد زودرنج مانند گیرنده ایست که پیامهای دیگران را اشتباه دریافت کرده یا تفسیر می کند.
شاید هر نسیمی ایراد نباشه و خطا از ما باشه ،،،
خیلی از زندگی های زناشویی یا حتی دعواهای خانوادگی که باعث اتفاقات خیلی بد شده ( حتی فوتی ) بعضا به خاطر همین مسائل هست ،،
عدم کنترل خشم - زودرنجی - قضاوت اشتباه و سریع - تصمیمات هیجانی و ...
موفق باشی خانم 7
ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 28 خرداد 99 در ساعت 14:49
miss seven (چهارشنبه 28 خرداد 99), Mvaz (چهارشنبه 28 خرداد 99)
تشکرشده 2,355 در 760 پست
ای وای عزیزم بیا بغلم خب حالا .... مامان منم از صبح تا شب همین مدلاست...
اووووووه برات بگم چه کاراها میکنه...نمیدونم بگم یا نه...اخه.چونه ام هم گرم شه دیگه باید تا فردا صبح به خوندن ادامه بدین
ولی حالا گریه بکن اشکال نداره حلوشو نگیر...
اقا ی کرای این جریان سفینه تون چیه؟؟ تو اون فضا دخترهایی که تند تند ابغوره میگیرن رو راه میدن؟؟؟ منو سون بریم هی بشینیم گریه کنیم از دست مامانامون.....ای بابا مامانن دیگه...خدا که نیستن
من مامانم و تعریف کنم صبح تا شب چی کارها میکنه تو خونه.... باز مادر شما خودش اهل گوشی و نت....فرض کن مادر من اهلش نیست....بعد میاد میبینه هرکی ی موبایل کرفته دستش سرش تو گوشیه....وای خدا نصیب نکنه بیچارمون میکنه دیگه حالا مگه ول میکنه
خوبی الان ؟؟؟
تشکرشده 2,261 در 917 پست
مادره، چیز خاصی نیست. از سر دلسوزی یه حرفی زدن. مادره دیگه مادر. چجوری بگم. سر صبحت رو باهاشون باز کنین. به نظرم چیز خاصی نبوده. دلتونو بزرگ کنین، اینقدر بزرگ کنین که با این حرفا بهم نریزین. مادرام اینقدر مهربونن که مطمئنم شما سر صحبت رو باز کنین، سریع شما رو در آغوش خواهند گرفت.
مادرا منبع عشق و مهربانی و دلسوزین. این یه اصل هست توی کل دنیا...
تشکرشده 1,106 در 598 پست
خواب زن چپه:)))))))))
miss seven (سه شنبه 27 خرداد 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
عجب سوالی خادن الرضا....
miss seven (سه شنبه 27 خرداد 99)
تشکرشده 1,848 در 755 پست
سلام
خانم 7 جواب هاتون قانع کننده نبود لطفا دوباره پاسخ بدین، هر سوال هم بلد نبودین برید دنبالش یاد بگیرید.
به عنوان مدیر این صندلی داغ باید پیشرو باشید تا بچه ها جواب از سر باز کنی ندند.
البته به نظرم تو سوال های شخصی پیچوندن جایزه
miss seven (سه شنبه 27 خرداد 99), الهه زیبایی ها (سه شنبه 27 خرداد 99), سحر بهاری (سه شنبه 27 خرداد 99)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)