سلام مجدد سابینا اول منو ببخش تاپیکتو کامل نخونده نظر دادم
فقط در مورد مسئله جنسی میشه گفت که ایشون اصلا مقصر نیست اگه دوسش داری که صد در صد هم داری من اینو از بیرون گود میگم فقط باید صبر کنی تا اثر داروا فروکش کنه برای ازدواج گذشت لازمه که شما به عنوان یک دختر اذری اینو داری چون هم من هم همسر ایندم اذری هستیم این جنس دخترو میشناسم
در مشکلاتتون بگم که واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم همدردی این بنده حقیرو بپذیرید
من اینجا می خواهم به موضوعات مهمی اشاره کنم که مهمتر از همه ترس از مشاورس نامزد منم این مشکلو داشت دقیقا به دلیل مشابه شما اونم نه شنیدن بود شما از نه شنیدن میترسی البته جنس مشکل من با شما فرق میکنه اگه دوست داشتی تاپیکمو بخون
خانوم منم مثل شما نسبت به مشاوره جبهه میگرفت ولی باور کنید این ترس بیمورده ما همین امروز پیش مشاوره بودیم واقعا کمکون کرد به هیچ وجه نه نشنیدیم بلکه بر عکس راهنمایی شدیم و خانوم فهمید که ترسش اشتباه
اینکه شما دنبال روانشناس خوب میگردید بهونه است مطمئن باشید خواهر گلم تورو خدا عاجزانه تقاضا میکنم از مشاوره نترسید فقط به خاطر خودتون
دلیل ترس شما از مشاوزه نه شنیدن و بهطبع اون تنهاییه
باور کنید از وقتی از پیش مشاور اومدیم واقعا سبک شدم
نظر اقا محمد نسبت به مشاور زن درسته چون بتونید از تمام مشکلاتتون من جمله مشکلات جنسیتون بگید
منم قبول دارم مشاوره یک مقدار ترس داره چون ادم از نه میترسه ولی هیچ مشاوری نه نمیگه اینو مطمئن باش با شرافتم بهت قول میدم باور کن این حرفو از سر خیر خواهی میگم
خواهر گلم انقدر از تنهایی نترس میدونم ترکا چطورین خیلی متعصبن حالا چه برسه که ادم تو شهری مثل تبریز زندگی کنه
ولی بازم از برچسب مطلقه اصلا نترس چون شما خدایی نکرده زبونم لال طلاق بگیرید مطمئن باش بازم شانس ازدواج داری همین طور که الان داشتی چون شما از دید من که مرد هستم واقعا ایده ال هستید البته نواقصی هم دارید که قابل حل و میتوان شمارا با وجود 2 ازدواج ناموفق بازم انتخاب کرد صادقانه میگم فقط باید طرف مقابل شمارا کامل بشناسد
ولی خواهرم به این فکر کن که اگه قبل ازدواج با اقا محمدپیش مشاور میرفتی حتما میفهمیدی که ایشون افسردگی داره و شاید با ایشون ازدواج نمیکردید تا این همه سختی بکشید اگر حالا پیش مشاور نرید چه عواقبی در انتظارتون
من تو جلسه امروزمشاوره وقتی چند جمله کوتاه از مادرم گفتم بلافاصله مشاور فرض افسرده بودن مادرم مطرح کرد و پرسیدن چند سوال و بررسی بیشتر فرمودن که مادرتون افسردگی دارد شما هم مطمئن باش اگه قبل ازدواج مراجعه میکردید حتما این مشکل روشن میشد واین همه سختی نداشتید اگه الن مراجعه نکنید چه سختی های دو چندانی در انتظارتونه یک سال و نیم انقدر شمارو به هم ریخته یک عمر چه خواهد کرد اصلا از نه نترسید که اصلا نخواهید شنید مشاورین به هیچ کس نمره نمیدن فقط تمام تلاششون کمکه
پس خواهشا حرف مدیر را گوش کنید که حرف های ایشان واقعا به من ثابت شده است از دوستان کمک بگیر ولی هیچ کدوم از ما راهنما های خوبی نیستم ممکنه راهنمایی غلط بکنیم ولی یک مشاور خیلی بد هم راهنماییش خیلی کاملتر از ماست پس دنبال مشاور خوب نگردید که بهونس به اولین مشاور مراجعه کنید اگه رفتید و جواب نداد دوباره به همین کار ادامه بدید و چیزی را از دست ندادید ولی اگه نرید یک عمر زندگی راباختید مشکلات الان شما به مشاوره نداشتن قبل از ازدواج شما بر میگردد خواهشا خواهشا تمنا روش فکر کنید سر یک باور غلط خودتونو عذاب ندید مشاور میتون شمارو از این همه فشار خلاص کنه که نه من نه دوستان نمی تونن
راستی یلداتم مبرک
با سپاس بسیار
خواهر گلم
خواهشا پست دومم را با دقت بخون و روش فکر کن![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)