RE: نیاز به کمک فوری دارم ( بی توجهی، مشکل جنسی و بی مسئولیتی نامزدم )

نوشته اصلی توسط
سابینا
چون صبح وقتی بهم گفت دانشگاه بهش درس ندادن گفتم بهت گفته بودم باید به موقع پی گیری می کردی
حتی بعدش ازش معذرت خواستم و گفتم قصدم اذیتت نبوده
می دونید من به عنوان یه پسر از این حرفتون چه برداشتی می کنم؟ اگه بعد از ازدواجم خانمم بهم همچین حرفی بزنه برداشتم اینه که داره بهم می گه که تو اصلاً بلد نیستی هیچ کاری رو درست انجام بدی، حتما من باید بهت بگم باید چه کار کنی تا موفق بشی والا خودت نمی تونی.
می دونم که شما این منظورو نداشتین اما احساسی که به یه مرد دست میده شبیه اون چیزیه که گفتم.
چه دلیلی داشت که شما این حرفو بزنید؟ اونم وقتی که دیگه کار از کار گذشته.
همیشه اشتباه نکردن مفیدتر از معذرت خواهیه، البته خوب بود شوهرتون معذرت خواهیتونو می پذیرفت.
خانم سابینا
قصد من از این حرفا این نیست که بگم مشکلات از طرف شماست و شمارو متهم کنم. خیلی خوب می تونم درک کنم که شوهرتون تو زندگی کاستی هایی داره، شاید بیشتر از شما، و این شمارو رنج می ده. اما من به شوهرتون دسترسی ندارم و اگه مثلاً بگم نباید فلان کارو انجام بده خوب هیچ فایده ای نداره. من نمی تونم شوهر شمارو تغییر بدم، حتی شما هم نمی تونید. اما الان شما اومدین اینجا و من شمارو می بینم. می تونم اشتباهات جزییتونو بهتون یاداوری کنم و شما هم به عنوان یه خانم متعهد که تلاش می کنه زندگیش پیشرفت کنه سعی کنید اون اشتباهاتو برطرف کنید. و از این طریق به صورت غیر مستقیم رفتار شوهرتونو بهبود بدین.
کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی یه فصل داره در مورد اینکه مردا از صحبت های بی منظور خانم ها (و همین طور خانم در مقابل مردا) چه برداشتی می کنن و بهتره چه جوری گفته بشه که این سوئ برداشت ها اتفاق نیفته.پیشنهاد می کنم که اونو مطالعه کنید.
یادتون باشه که اگه می خواید به شوهرتون تکیه کنید باید احساس مردونگیشو تقویت کنید و نه تضعیف.
[size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)