با سلامنوشته اصلی توسط پاییزان
با ارتقاء نسخه تالار ، مشکل مذکور هم که کاربران با نسخه های بالاتر مرورگر فایرفاکس داشتند حل شد.
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با سلامنوشته اصلی توسط پاییزان
با ارتقاء نسخه تالار ، مشکل مذکور هم که کاربران با نسخه های بالاتر مرورگر فایرفاکس داشتند حل شد.
مدیرهمدردی (دوشنبه 04 دی 91)
تشکرشده 1,286 در 287 پست
با سلام
چرا ساعت تالار دقيق نيست؟
مثلا يه پست ميذارم،ساعتش رو ميبينم،نزديك ١٠دقيقه با ساعت درست تفاوت داره!
مشكل حادي نيستاااا
برام جاي سوال بود!
مرسي از زحمتاتون
Royaye Sedaghat (یکشنبه 03 دی 91)
تشکرشده 2,441 در 754 پست
با فایر فاکس نمیشه متن ا از نظر نوشتاری تزیین کرد مثلا بولد یا تغییر رنگ داد!
با سلام فایرفاکس شما نسخه چنده؟نوشته اصلی توسط kamrava
بنده تست کردم مشکلی نبود
مدیرهمدردی (چهارشنبه 06 دی 91)
تشکرشده 2,441 در 754 پست
[align=justify]نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
الان این مشکل تو فایرفاکس من حل شده ولی نمیتونم کنترل زد برای اندو استفاده کنم. یعنی اگر یچیزی را اشتباهیی پاک کنم باید همشو ازنو تایپ کنم.امکاناندو وجود نداره[/align]
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
سلام
تاپيك ها تو تسخه ي جديد تالار امكان ويرايش ندارند؟ آيا نخواهند داشت؟
mohammad6599 (پنجشنبه 29 فروردین 92), پاییزان (شنبه 19 اسفند 91), پدربزرگ (یکشنبه 06 اسفند 91), پرنده غريب (دوشنبه 07 اسفند 91), ویدا@ (یکشنبه 20 اسفند 91), مسافر زمان (دوشنبه 05 فروردین 92), دختر مهربون (دوشنبه 07 اسفند 91), راحیل خانوم (یکشنبه 04 فروردین 92)
تشکرشده 4,314 در 675 پست
با سلام.
من نمی توانم عکسی برای آواتارم انتخاب کنم ( چه از طریق آپلود و چه از طریق URL) . همه موارد مشکل ساز مثل سایز و ابعاد را هم چک کرده ام. پیغام های خطایی که با آن مواجه می شوم اینهاست:
Upload failed due to failure writing temporary file
Unable to save image
مشکل از کجاست؟
سپاس
هر چیز که در جُستن آنی، آنی
مولانا
maryam123 (یکشنبه 20 اسفند 91), پاییزان (یکشنبه 20 اسفند 91), پرنده غريب (یکشنبه 20 اسفند 91), مسافر زمان (یکشنبه 20 اسفند 91)
تشکرشده 10,025 در 2,339 پست
سلام
من وقتی میخوام پست ارسال کنم با این پیغام رو به رو میشم.
This page is asking you to confirm that you want to leave - data you have entered may not be saved.
و در نهایت دو تا گزینه بهت میدم که میخواهید صفحه رو ترک کنید با بمونید.
باید چند بار گزینه میخواهم بمونم رو کلیک کنیم و دوباره پستم رو ارسال کنم.تا در نهایت بتونم پستم رو بفرستم.
مشکل چیه؟
و یه مشکل دیگه هربار میام تالار قسمت بالای صفحه که نوشته جهت اطلاع شما تعدادش زیاد و زیاد تر میشه.فکر میکنم پیغامی امده اما وقتی وارد میشم پیغام جدیدی نمیبینم.ضمن اینکه همیشه هم در حال چشمک زدن و خاموش روشن شدنه
ممنونم
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
مسافر زمان (یکشنبه 20 اسفند 91)
تشکرشده 433 در 151 پست
پیشنهاد می کنم دسترسی ویرایش ارسال ها رو برای مدت کوتاهی بعد از ارسال داشته باشیم، برای تصحیح غلط های تایپی یا اضافه و کم کردن بعضی نکات. مثلا تا چند ساعت بعد از ارسال.
زندگی خوب یک شکل ثابت ندارد، بلکه یک فرآیند است. یک جهت است، نه یک مقصد.
کارل راجرز
asemani (شنبه 17 فروردین 92), mohammad6599 (پنجشنبه 29 فروردین 92), مسافر زمان (دوشنبه 05 فروردین 92), دختر مهربون (پنجشنبه 08 فروردین 92)
با سلام و احترام
ضمن تشکر از پیشنهاد شما
دسترسی ویرایش به صورت محدود بعد از ارسال پست برای کاربران ایجاد شد
mohammad6599 (پنجشنبه 29 فروردین 92), rozaneh (چهارشنبه 07 فروردین 92), Sinéad (چهارشنبه 07 فروردین 92), یک زن امیدوار (چهارشنبه 07 فروردین 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 28 فروردین 92), دختر مهربون (پنجشنبه 08 فروردین 92), صبا_2009 (چهارشنبه 07 فروردین 92)
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)