چه دعاهای قشنگی
آرزو میکنم وقتی سال 94 تحویل میشه با خودش بگه سالی که گذشت؛ بهترین سال عمرم تا الان بود. چون به هر آرزوی خوبی که داشته رسیده
تشکرشده 1,144 در 414 پست
چه دعاهای قشنگی
آرزو میکنم وقتی سال 94 تحویل میشه با خودش بگه سالی که گذشت؛ بهترین سال عمرم تا الان بود. چون به هر آرزوی خوبی که داشته رسیده
khaleghezey (شنبه 16 فروردین 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 13 فروردین 93), شیدا. (چهارشنبه 13 فروردین 93)
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
ممنون مهستی عزیز.چه دعای قشنگی!برای نفر بعد آرزو می کنم که دعای خیر پدر و مادرش در حقش مستجاب بشه.اگه نفر بعد مجرده همین امسال بهترین همسر را انتخاب کنه.اگه متاهله زندگی اش هر روز عشقش بیشتر و بیشتر بشه.
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرطبدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
یا ضامن بی ضامن ها...!!!
حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛
کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟
با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
khaleghezey (شنبه 16 فروردین 93), شیدا. (چهارشنبه 13 فروردین 93)
تشکرشده 18 در 6 پست
ممنون از شما
برای نفر بعدی:
آرزو می کنم خدا بهترین و قشنگ ترین تقدیرها را براش رقم بزند![]()
khaleghezey (شنبه 16 فروردین 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 13 فروردین 93), شیدا. (پنجشنبه 14 فروردین 93)
تشکرشده 223 در 59 پست
خیلی خیلی ممنون از دعای نفر قبلی ( واقعا به این تقدیر های خوب نیاز دارم)
من هم برای نفر بعدی دعا میکنم و از خدا میخوام که: هفت تا از داشته های خیر و خوبش رو ( به انتخاب خودش ) دو برابر کنه و شش تا از اون یکی ها رو نصف کنه.
حالا خودش بیاد بگه چی خواسته و چی نخواسته.
انسانی که هدفش خدمت به خداست ممکن است انسان خوبی باشد
اما انسانی که هدفش خدمت به انسان باشد حتما انسان خوبی است.
ویرایش توسط kiann : پنجشنبه 14 فروردین 93 در ساعت 00:19
fariba s (شنبه 16 فروردین 93), P0aq (شنبه 16 فروردین 93), reihane_b (شنبه 16 فروردین 93), دختر بیخیال (شنبه 16 فروردین 93)
تشکرشده 18 در 6 پست
ممنون از نفر قبلی
برای نفر بعدی:
دعا می کنم آرامش همچون دانه های برف آرام و بیصدا به قلب نفر بعدی ببارد و تقدیری سراسر خیر، برکت، خرسندی، سلامت، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت داشته باشد![]()
fariba s (شنبه 16 فروردین 93), پونه (شنبه 16 فروردین 93), دختر بیخیال (شنبه 16 فروردین 93), شیدا. (شنبه 16 فروردین 93)
تشکرشده 2,912 در 637 پست
سلام
با تشکر از نفر قبلی
دعا میکنم نفر بعدی امسال عروس بشهو یک زندگی شاد رو شروع کنه
![]()
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
fariba s (شنبه 16 فروردین 93), reihane_b (شنبه 16 فروردین 93), پونه (شنبه 16 فروردین 93), دختر بیخیال (شنبه 16 فروردین 93), شیدا. (شنبه 16 فروردین 93)
تشکرشده 59 در 29 پست
واي خيلي ممنون از دعات
دعا ميكنم نفر بعدي ملياردر بشه![]()
تشکرشده 492 در 107 پست
ممنونم از rozaneh که من سخت به این دعا مهتاجم و انشااله که بهترین برام رقم بخوره
برای نفره بعدی دعا می کنم
خداوند شادترین شیرین ترین پرپول ترین روزها رو براش رقم بزنه
و
نی نی ناز به اونهایی بده که چشم به راه هستن.
تشکرشده 3,056 در 916 پست
ممنونم از فریبای عزیزم من هم ارزو میکنم برای دوست بعدی امسال سالی باشه که به بزرگترین ارزوش برسه و تک تک ثانیه هاش پر از شادی باشه انشا الله
asemaneabi222 (شنبه 16 فروردین 93), fariba s (شنبه 16 فروردین 93), reihane_b (شنبه 16 فروردین 93), شیدا. (شنبه 16 فروردین 93)
تشکرشده 858 در 268 پست
ممنونم از نفر قبلی
منم دعا میکنم نفر بعدی عاقبت بخیر بشه و از خدا از هرچیزی بهترینش رو بهش بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)