به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 15 از 30 نخستنخست ... 5678910111213141516171819202122232425 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 294

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    مرسی عزیزم.....خدا از دهنت بشنوه.....خدا انشاالله دست همه رو بگیره.....راستی کاش یه روز خاص تا حد ممکن یه ساعت خاصی یه دعایی با هم بخونیم و خبر بدیم.دعای دسته جمعی و هم زمان اثرس بیشتر .....مثلا اعلام کنیم هر کی پای خبر لتیک کنه اعلام امادگی کرده و بعدا همه خبرش بدیم.حالا نمیدونم بشه یا نه

2. 6 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

asal2013 (شنبه 24 آبان 93), parsa1400 (شنبه 24 آبان 93), واحد (دوشنبه 26 آبان 93), zendegiye movafagh (یکشنبه 25 آبان 93), سوده 82 (شنبه 24 آبان 93), شیدا. (یکشنبه 25 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 دی 96 [ 12:23]
    سطح
    38
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 243 در 62 پست

Array
    سلام به همه دوستای خوبم.انشالا غم نبینی صلوات.
    انشالا عزیزاتونو خودتونم سالم و سلامت باشین صلوات.
    انشالا بلا از همتون دور باشه صلوات.

من رو هم توی دعاهاتون فراموش نکنید که به شدت محتاجم.
    گرهی است که با نظر پروردگار باز میشه.دعام کنید به آنچه که به صلاحمه

4. 9 کاربر از پست مفید تقدیر تشکرکرده اند .

asal2013 (شنبه 24 آبان 93), paiize (دوشنبه 03 آذر 93), parsa1400 (شنبه 24 آبان 93), sanjab (شنبه 24 آبان 93), کیت کت (شنبه 24 آبان 93), واحد (دوشنبه 26 آبان 93), zendegiye movafagh (یکشنبه 25 آبان 93), سوده 82 (دوشنبه 26 آبان 93), شیدا. (یکشنبه 25 آبان 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    ان شالله که چیزی نیست بد به دلت راه نده ارام جان
    ولی حتما برو دکتر که خیالت راحت شه
    توکل به خدا
    پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟

6. 7 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

asal2013 (یکشنبه 25 آبان 93), paiize (دوشنبه 03 آذر 93), parsa1400 (یکشنبه 25 آبان 93), sanjab (یکشنبه 25 آبان 93), واحد (دوشنبه 26 آبان 93), سوده 82 (دوشنبه 26 آبان 93), شیدا. (یکشنبه 25 آبان 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,759

Array
    کاش به همراه دعا خودن هر روز یه دستگیری از افراد نیازمند داشته باشیم
    همین که یک گره از مشکل کسی باز شه یه دنیا ارزش داره
    از دوستانی که تمایل دارند خواهش میکنم کمکی که کردند رو بنویسن ...
    پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟

8. 7 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

asal2013 (دوشنبه 26 آبان 93), paiize (دوشنبه 03 آذر 93), sanjab (چهارشنبه 28 آبان 93), کیت کت (دوشنبه 26 آبان 93), واحد (دوشنبه 26 آبان 93), سوده 82 (دوشنبه 26 آبان 93), شیدا. (دوشنبه 26 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    اجازه بدید من ادرس سایت یه موسسه کمک به کودکان کار میزارم که به جای مطمین و واقعا نیازمند کمک بشه

10. 5 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 03 آذر 93), واحد (چهارشنبه 28 آبان 93), zendegiye movafagh (چهارشنبه 28 آبان 93), سوده 82 (دوشنبه 26 آبان 93), شیدا. (دوشنبه 26 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 اسفند 95 [ 02:31]
    سطح
    33
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    176

تشکرشده 189 در 39 پست

Array
    سلام دوستان مهربونم

وقتی‌ کسی‌ برای من کاری انجام میده یا راهنمایی میکنه بدون اینکه منفعتی برای خودش داشته باشه، دلم می‌خواد خدا قلبش رو روشن کنه. دعا می‌کنم خدا براش یه گشایش، یه نور، یه نعمت یا شادی زیاد فراهم کنه. امروز یه نفر امید رو به دلم من برگردوند. من نمی‌تونم کاری براش بکنم.

شما بگید چه دعائی براش بکنم تا کمی‌ احساس قدر شناسیم به خدا و اون فرد رو نشون بعده.
    برای همتون آرزوی دلم پر امید می‌کنم. شمع چهارم امیده که میتونه شمع‌های دیگه رو روشن کنه.

12. 7 کاربر از پست مفید hafez2014 تشکرکرده اند .

asal2013 (چهارشنبه 28 آبان 93), paiize (دوشنبه 03 آذر 93), parsa1400 (پنجشنبه 29 آبان 93), sanjab (چهارشنبه 28 آبان 93), zendegiye movafagh (چهارشنبه 28 آبان 93), سوده 82 (دوشنبه 03 آذر 93), شیدا. (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    سلام دوستان خوبم این حقیر رو هم از دعاهاتون بی نصیب نگذارید . التماس دعا

14. 8 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

asal2013 (پنجشنبه 29 آبان 93), paiize (دوشنبه 03 آذر 93), parsa1400 (پنجشنبه 29 آبان 93), sanjab (چهارشنبه 28 آبان 93), کیت کت (پنجشنبه 29 آبان 93), zendegiye movafagh (چهارشنبه 28 آبان 93), سوده 82 (دوشنبه 03 آذر 93), شیدا. (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 دی 98 [ 13:15]
    سطح
    73
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    894

تشکرشده 1,236 در 375 پست

Array
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نوشته اصلی توسط کیت کت
    من نیاز به دعا دارم......کاری که فکر میکردم درسته کردم اما حالم خوب نیست....فردا روز دعای ماست اگه دعای من قبول دارید من دعاتون میکنم و لطفا برای منم دعا کنید.....البته من یه صحیفه دارم دعاهای اون به فارسیش می خونم اما چرا هیچ دعایی ارومم نمیکنه.......التماس دعا دارم البته اینجا من انگار نامریی ام نمیدونم چرا.......

ببخشید دوستان وسط تاپیک این موضوع رو میگم ولی خیلی هم بی ربط نیست ، این موضوع رو قبلاً با کس دیگه هم مطرح کردم و حرف من هم نیست ، بیان اساتید راه رفته در حوزهدین و اخلاق هست که متعلق به همه ما و زمان ها و مکان ها هستند ولی موضوع رو با ضمیر های شخصی بیان کردم که چون دارم کپی پیست میکنم همون جوری میمونه :

شخص مخصوصاً در عبادات های مستحبی و حتی نحوه بیان با خدا باید مسیرش رو طوری انتخاب کنه که بتونه با اون انس بگیره و حتماً حتماً ظرفیت نفسش رو در عبادات در نظر بگیره واگرنه محل ورود شیطان رو به نفسش باز میکنه.

اصلاً عیب نداره به خدا و از خدا و ... شکوه کنه البته خودش حریم ها رو حس میکنه که مثلاً این شکوهه دیگه زیادی بوی ناشکری میداد حالا یا نمیکنه یا میکنه میگه خدا خوب به تو شکوه نکنم به کی بکنم ،و درواقع برات از دل کوچیکم درد و دل میکنم نه شکوه ولی ناراحتم شدی ببخشیدا و لی خوب تو که ارحم الراحمینی چه عیب داره در حد خودم و ظرفیت هام غم ها سختی هام رو پیش خودت بیارم.

میخوام بگم توی همون صحیفه سجادیه یا مفاتیح و... دنبال کلامی از معصوم باشید که خود معصوم داشته توی اون مقام با کامل ترین حالت خالصانه عبادت میکرده و حرفهایی رو با خدا درمیون گذاشته که طلب واقعی قلب من در وضعیت من هست و وقتی به اون کلام برخورد میکنید میگید:

چون یافتمت جانا
    بشناختــمت جانا

بعد همون ها رو برای مناجات هاتون انتخاب کنید چون همون ها نیاز ها الآن قلب شما هستن و بقیه دعاها باید به خاطر جنبه افزایش بصیرت و معرفت براتون باشن نه ذکر دائم تون چون اونها برای سطوح دیگه قلب های دیگه هستن که شاید روزی نیاز قلب شما هم بشن ولی حالا شاید در بحث های معرفتی از اون ها استفاده کنیم و در واقع نوعی اتکا بدیم کلام و ذهن رو به کلام معصوم نه این که اونها رو ذکر دلمون کنیم در حالی که در اون مقام نیستیم.

مثلاً در مناجات خمس عَشَر سطح قلب من دو منجات اول یعنی تائبین و شاکین هست و واقعاً رحمت هست برای قلب من بیچاره ، اصلاً من وقتی با این دو مناجات از مناجات های خمس عشر آشنا شدم داشتم از خوشحالی نمیدونم چی کار میکردم ، واقعاً درد های نهفته دلم بود که نه میشناختمشون یا اگر خیلی اجمالی میشناختمشون نمیدونستم چه جوی درد رو بگم و فکر کنم تا اخر عمر هم خیلی بالاتر نرم و اگر افول نکنه قلبم از همین مقدار هم کاملاً راضیم ولی خوب سعی میکنم ادعیه و احادیث دیگه رو برای گسترش فهمم به یاری خدا بخونم .
    اینجا هم متن دو مناجات اول رو براتون میذارم و اگر خواستید با بیه مناجات هم آشنا بشید یا در اینترنت سرچ کنید یا به کلیات مفاتیح الجنان رجوع کنید

المناجات الاُولى‏:«مناجاة التَّائِبینَ»
    مناجات اول: مناجات توبه‏کنندگان‏
    بسم الله الرّحمن الرّحیم
    بنام خداى بخشاینده مهربان
    اِلهى‏ اَلْبَسَتْنِى الْخَطایا ثَوْبَ مَذَلَّتى‏، وَجَلَّلَنِى التَّباعُدُ مِنْکَ لِباسَ‏
    خدایا خطاها و گناهان لباس خوارى بر تنم کرده و دورى از تو جامه‏
    مَسْکَنَتى‏، وَاَماتَ قَلْبى‏ عَظیمُ جِنایَتى‏، فَاَحْیِهِ بِتَوْبَةٍ مِنْکَ یا اَمَلى‏
    بیچارگى بر تنم افکنده و برزگ جنایتم دلم را میرانده پس تو زنده‏اش کن به بازگشت خودت (بسوى من) اى آرزو
    وَبُغْیَتى‏، وَیا سُؤْلى‏ وَمُنْیَتى‏، فَوَ عِزَّتِکَ ما اَجِدُ لِذُنوُبى‏ سِواکَ غافِراً،
    و مقصودم و اى خواسته و آرمانم به عزتت سوگند براى گناهانم جز تو آمرزنده‏اى نیابم‏
    وَلا اَرى‏ لِکَسْرى‏ غَیْرَکَ جابِراً، وَقَدْ خَضَعْتُ بِالْإِنابَةِ اِلَیْکَ، وَعَنَوْتُ‏
    و براى شکستگیم جز تو شکسته‏بندى نبینم و من بوسیله آه و ناله کردن بسوى تو بدرگاهت خاضع گشته و با زارى کردن‏
    بِالْاِسْتِکانَةِ لَدَیْکَ، فَاِنْ طَرَدْتَنى‏ مِنْ بابِکَ فَبِمَنْ اَلوُذُ، وَاِنْ رَدَدْتَنى‏
    در برابرت خود را به خوارى کشاندم پس اگر توام از درگاه خویش برانى در آن‏حال به که روآورم؟ و اگر توام‏
    عَنْ جَنابِکَ فَبِمَنْ اَعُوذُ، فَوا اَسَفاهُ مِنْ خَجْلَتى‏ وَافْتِضاحى‏، وَوا لَهْفاهُ‏
    از نزد خویش بازگردانى به که پناه برم؟ و بس افسوس از شرمندگى و رسواییم و اى دریغ‏
    مِنْ سُوءِ عَمَلى‏ وَاجْتِراحى‏، اَسْئَلُکَ یا غافِرَ الذَّنْبِ الْکَبیرِ، وَیا جابِرَ
    از کار بد و گناهانى که بدست آورده‏ام از تو خواهم اى آمرزنده گناه بزرگ و اى شکسته‏بند
    الْعَظْمِ الْکَسیرِ، اَنْ تَهَبَ لى‏ مُوبِقاتِ الْجَرآئِرِ، وَتَسْتُرَ عَلَىَّ فاضِحاتِ‏
    استخوان شکسته که ببخشى بر من گناهان نابود کننده‏ام را و بپوشى بر من کارهاى پنهانى‏
    السَّرآئِرِ، وَلا تُخْلِنى‏ فى‏ مَشْهَدِ الْقِیامَةِ مِنْ بَرْدِ عَفْوِکَ وَغَفْرِکَ،
    رسواکننده را و مرا در بازار قیامت از نسیم جان‏بخش عفو و آمرزشت محروم نفرمایى و از
    وَلاتُعْرِنى‏ مِنْ جَمیلِ صَفْحِکَ وَسَتْرِکَ، اِلهى‏ ظَلِّلْ عَلى‏ ذُنُوبى‏
    لباس زیباى گذشت و چشم‏پوشى خود برهنه‏ام نکنى خدایا سایه ابر رحمتت را بر گناهانم بینداز
    غَمامَ رَحْمَتِکَ، وَاَرْسِلْ عَلى‏ عُیُوبى‏ سَحابَ رَاْفَتِکَ، اِلهى‏ هَلْ‏
    و ابرریزان مهربانى و رأفتت را براى شستشوى عیبهایم بفرست خدایا آیا
    یَرْجِعُ الْعَبْدُ الْابِقُ اِلاَّ اِلى‏ مَوْلاهُ، اَمْ هَلْ یُجیرُهُ مِنْ سَخَطِهِ اَحَدٌ سِواهُ،
    بنده فرارى جز به درگاه مولایش به کجا بازگردد یا آیا کسى جز او هست که وى‏را از خشم او پناه دهد
    اِلهى‏ اِنْ کانَ النَّدَمُ عَلَى الذَّنْبِ تَوْبَةً فَاِنّى‏ وَعِزَّتِکَ مِنَ النَّادِمینَ،
    معبودا اگر پشیمانى بر گناه توبه محسوب شود پس به عزتت سوگند که براستى من از پشیمانانم‏
    وَاِنْ کانَ الْإِسْتِغْفارُ مِنَ الْخَطیئَةِ حِطَّةً فَاِنّى‏ لَکَ مِنَ الْمُسْتَغْفِرینَ،
    و اگر آمرزش خواهى از خطا آنرا پاک کند پس براستى من از آمرزش خواهانم‏
    لَکَ الْعُتْبى‏ حَتّى‏ تَرْضى‏، اِلهى‏ بِقُدْرَتِکَ عَلَىَّ تُبْ عَلَىَّ، وَبِحِلْمِکَ‏
    خدایا تو را سزد که مرا مؤاخذه کنى تا گاهى که خوشنود شوى خدایا به همان قدرتى که بر من دارى توبه‏ام بپذیر و به بردباریت‏
    عَنّىِ اعْفُ عَنّى‏، وَبِعِلْمِکَ بى‏ اِرْفَقْ بى‏، اِلهى‏ اَنْتَ الَّذى‏ فَتَحْتَ‏
    از من بگذر و به همان علمت که به احوالم دارى با من مدارا کن خدایا تویى که درى از عفو خود
    لِعِبادِکَ باباً اِلى‏ عَفْوِکَ، سَمَّیْتَهُ التَّوْبَةَ فَقُلْتَ تُوبُوا اِلَى اللَّهِ تَوْبَةً
    بسوى بندگانت باز کردى و نامش را توبه گذاردى و فرمودى «بسوى خدا بازگردید با توبه‏
    نَصُوحاً، فَما عُذْرُ مَنْ اَغْفَلَ دُخُولَ الْبابِ بَعْدَ فَتْحِهِ، اِلهى‏ اِنْ کانَ‏
    صادقانه» پس دیگر چه عذرى دارد آن کس که از وارد شدن در این در باز شده غفلت ورزد خدایا اگر براستى‏
    قَبُحَ الذَّنْبُ مِنْ عَبْدِکَ، فَلْیَحْسُنِ الْعَفْوُ مِنْ عِنْدِکَ، اِلهى‏ ما اَنَا بِاَوَّلِ‏
    سرزدن گناه از بنده‏ات زشت است ولى گذشت نیز از نزد تو نیکو است معبودا من نخستین کسى نیستم‏
    مَنْ عَصاکَ فَتُبْتَ عَلَیْهِ، وَتَعَرَّضَ لِمَعْرُوفِکَ فَجُدْتَ عَلَیْهِ، یا مُجیبَ‏
    که نافرمانیت کرده و توبه پذیرش گشته‏اى و خواستار احسانت گشته و تو بر او احسان‏
    الْمُضْطَرِّ، یا کاشِفَ الضُّرِّ، یا عَظیمَ الْبِرِّ، یا عَلیماً بِما فِى السِّرِّ، یا
    کرده‏اى، اى پذیرنده بیچاره اى غمزدا اى بزرگ احسان اى داناى اسرار نهان اى‏
    جَمیلَ السِّتْرِ، اِسْتَشْفَعْتُ بِجُودِکَ وَکَرَمِکَ اِلَیْکَ، وَتَوَسَّلْتُ بِجَنابِکَ‏
    نیکو پرده‏پوش شفیع گردانم نزد تو جود و کرمت را و توسل جستم به حضرتت و به مهربانیت‏
    [بِجَنانِکَ‏]وَتَرَحُّمِکَ‏لَدَیْکَ، فَاسْتَجِبْ دُعآئى‏، وَلا تُخَیِّبْ فیکَ رَجآئى‏،
    در پیش تو پس دعایم مستجاب کن و امیدم را درباره خودت به نومیدى مبدل مکن‏
    وَتَقَبَّلْ تَوْبَتى‏، وَکَفِّرْ خَطیئَتى‏ بِمَنِّکَ وَرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
    و توبه‏ام را بپذیر و گناهم را به کرم و مهربانى خود نادیده گیر اى مهربانترین مهربانان‏
    الثَّانیة: «مُناجات الشَّاکین»
    دوم: مناجات شکایت کنندگان‏
    بسم الله الرّحمن الرّحیم
    اِلهى‏ اِلَیْکَ اَشْکُو نَفْساً بِالسُّوءِ اَمَّارَةً، وَاِلىَ الْخَطیئَةِ مُبادِرَةً
    خدایا به سوى تو شکایت آورم از نفسى که مرا همواره به بدى وادارد و به سوى گناه شتاب دارد
    وَبِمَعاصیکَ مُولَعَةً، وَلِسَخَطِکَ مُتَعَرِّضَةً، تَسْلُکُ بى‏ مَسالِکَ‏
    و به نافرمانیهایت حریص است و به موجبات خشمت دست درازى کند مرا به راههایى که‏
    الْمَهالِکِ، وَتَجْعَلُنى‏ عِنْدَکَ اَهْوَنَ هالِکٍ، کَثیرَةَ الْعِلَلِ، طَویلَةَ الْأَمَلِ، اِنْ‏
    منجر به هلاکت مى‏شود مى‏کشاند و بصورت پست‏ترین نابودشدگان درم آورد بیماریهایش بسیار و آرزویش دراز
    مَسَّهَا الشَّرُّ تَجْزَعُ، وَاِنْ مَسَّهَا الْخَیْرُ تَمْنَعُ، مَیَّالَةً اِلَى اللَّعِبِ وَاللَّهْوِ،
    است اگر شرى به او رسد بى‏تاب شود و اگر خیرى نصیبش گردد سرکشى کند به اسباب بازى و سرگرمیهاى بیهوده‏
    مَمْلُوَّةً بِالْغَفْلَةِ وَالسَّهْوِ، تُسْرِ عُ بى‏ اِلىَ الْحَوْبَةِ، وَتُسَوِّفُنى‏ بِالتَّوْبَةِ،
    بسیار متمایل و از بى‏خبرى و فراموشى انباشته است مرا به سوى گناه شتاب دهد و به نوبت توبه به امروز و فردایم کند
    اِلهى‏ اَشْکُو اِلَیْکَ عَدُوّاً یُضِلُّنى‏، وَشَیْطاناً یُغْوینى‏، قَدْ مَلَأَ
    خدایا به تو شکایت آورم از دشمنى که گمراهم کند و شیطانى که مرا از راه بدر برد سینه‏ام را پر از
    بِالْوَسْواسِ صَدْرى‏ وَاَحاطَتْ هَواجِسُهُ بِقَلْبى‏، یُعاضِدُ لِىَ الْهَوى‏،
    وسوسه کرده و تحریکات زهرآگینش قلبم را احاطه کرده به هوا و هواسم کمک کند
    وَیُزَیِّنُ لى‏ حُبَّ الدُّنْیا وَیَحُولُ بَیْنى‏ وَبَیْنَ الطَّاعَةِ وَالزُّلْفى‏، اِلهى‏
    و دوستى دنیا را پیش چشمم آرایش دهد میان من و فرمانبردارى و تقرب به درگاهت حائل گردد خدایا
    اِلَیْکَ اَشْکُو قَلْباً قاسِیاً مَعَ الْوَسْواسِ مُتَقَلِّباً، وَبِالرَّیْنِ وَالطَّبْعِ مُتَلَبِّساً،
    پیش تو شکوه آرم از دلى که سخت شده و بدست وسوسه‏ها بگردد و به زنگ (خودبینى) و خوى زشت پوشیده شده،
    وَعَیْناً عَنِ الْبُکآءِ مِنْ خَوْفِکَ جامِدَةً، وِ اِلى‏ ما تَسُرُّها طامِحَةً، اِلهى‏
    و از دیده‏اى که به هنگام گریه کردن از خوف تو خشک است ولى براى نگریستن به مناظر خوش‏آیندش خیره و حریص است خدایا
    لا حَوْلَ لى‏ وَلا قُوَّةَ اِلاَّ بِقُدْرَتِکَ، وَلا نَجاةَ لى‏ مِنْ مَکارِهِ الدُّنْیا اِلاَّ
    جنبش و نیرویى براى من نیست جز به نیروى تو و راه نجاتى از گرفتاریهاى دنیا ندارم جز
    بِعِصْمَتِکَ، فَاَسْئَلُکَ بِبَلاغَةِ حِکْمَتِکَ، وَنَفاذِ مَشِیَّتِکَ، اَنْ لا تَجْعَلَنى‏
    نگهدارى تو پس از تو مى‏خواهم به حکمت رسایت و به مشیت جارى و گذرایت که مرا تنها در معرض‏
    لِغَیْرِ جُوْدِکَ مُتَعَرِّضاً، وَلا تُصَیِّرَنى‏ لِلْفِتَنِ غَرَضاً وَکُنْ لى‏ عَلَى‏
    جود و بخشش خود درآورى و هدف تیرهاى بلا و آزمایش قرارم ندهى و مرا در پیروزى‏
    الْأَعْدآءِ ناصِراً، وَعَلَى الْمَخازى‏ وَالْعُیُوبِ ساتِراً وَمِنَ الْبَلاءِ واقِیاً،
    بر دشمنان یارى کنى و رسوائیها و عیوبم را بپوشانى و از بلا محافظتم کنى‏
    وَعَنِ الْمَعاصى‏ عاصِماً بِرَأْفَتِکَ وَرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
    و از گناهان نگاهم دارى به مهر و رحمتت اى مهربانترین مهربانان‏

این جا هم میتونید متن صوتی مناجات رو دانلود کنید

مناجات خمس عشرة

خانم کیت کت یه مرور اجمالی هم روی تاپیک هاتون داشتم ، ان شاءالله در زمان مناسب فکر کنم خوب باشه کمی تبادل فکر داشته باشیم

التماس دعا.

- - - Updated - - -

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نوشته اصلی توسط کیت کت
    من نیاز به دعا دارم......کاری که فکر میکردم درسته کردم اما حالم خوب نیست....فردا روز دعای ماست اگه دعای من قبول دارید من دعاتون میکنم و لطفا برای منم دعا کنید.....البته من یه صحیفه دارم دعاهای اون به فارسیش می خونم اما چرا هیچ دعایی ارومم نمیکنه.......التماس دعا دارم البته اینجا من انگار نامریی ام نمیدونم چرا.......

ببخشید دوستان وسط تاپیک این موضوع رو میگم ولی خیلی هم بی ربط نیست ، این موضوع رو قبلاً با کس دیگه هم مطرح کردم و حرف من هم نیست ، بیان اساتید راه رفته در حوزهدین و اخلاق هست که متعلق به همه ما و زمان ها و مکان ها هستند ولی موضوع رو با ضمیر های شخصی بیان کردم که چون دارم کپی پیست میکنم همون جوری میمونه :

شخص مخصوصاً در عبادات های مستحبی و حتی نحوه بیان با خدا باید مسیرش رو طوری انتخاب کنه که بتونه با اون انس بگیره و حتماً حتماً ظرفیت نفسش رو در عبادات در نظر بگیره واگرنه محل ورود شیطان رو به نفسش باز میکنه.

اصلاً عیب نداره به خدا و از خدا و ... شکوه کنه البته خودش حریم ها رو حس میکنه که مثلاً این شکوهه دیگه زیادی بوی ناشکری میداد حالا یا نمیکنه یا میکنه میگه خدا خوب به تو شکوه نکنم به کی بکنم ،و درواقع برات از دل کوچیکم درد و دل میکنم نه شکوه ولی ناراحتم شدی ببخشیدا و لی خوب تو که ارحم الراحمینی چه عیب داره در حد خودم و ظرفیت هام غم ها سختی هام رو پیش خودت بیارم.

میخوام بگم توی همون صحیفه سجادیه یا مفاتیح و... دنبال کلامی از معصوم باشید که خود معصوم داشته توی اون مقام با کامل ترین حالت خالصانه عبادت میکرده و حرفهایی رو با خدا درمیون گذاشته که طلب واقعی قلب من در وضعیت من هست و وقتی به اون کلام برخورد میکنید میگید:

چون یافتمت جانا
    بشناختــمت جانا

بعد همون ها رو برای مناجات هاتون انتخاب کنید چون همون ها نیاز ها الآن قلب شما هستن و بقیه دعاها باید به خاطر جنبه افزایش بصیرت و معرفت براتون باشن نه ذکر دائم تون چون اونها برای سطوح دیگه قلب های دیگه هستن که شاید روزی نیاز قلب شما هم بشن ولی حالا شاید در بحث های معرفتی از اون ها استفاده کنیم و در واقع نوعی اتکا بدیم کلام و ذهن رو به کلام معصوم نه این که اونها رو ذکر دلمون کنیم در حالی که در اون مقام نیستیم.

مثلاً در مناجات خمس عَشَر سطح قلب من دو منجات اول یعنی تائبین و شاکین هست و واقعاً رحمت هست برای قلب من بیچاره ، اصلاً من وقتی با این دو مناجات از مناجات های خمس عشر آشنا شدم داشتم از خوشحالی نمیدونم چی کار میکردم ، واقعاً درد های نهفته دلم بود که نه میشناختمشون یا اگر خیلی اجمالی میشناختمشون نمیدونستم چه جوی درد رو بگم و فکر کنم تا اخر عمر هم خیلی بالاتر نرم و اگر افول نکنه قلبم از همین مقدار هم کاملاً راضیم ولی خوب سعی میکنم ادعیه و احادیث دیگه رو برای گسترش فهمم به یاری خدا بخونم .
    اینجا هم متن دو مناجات اول رو براتون میذارم و اگر خواستید با بیه مناجات هم آشنا بشید یا در اینترنت سرچ کنید یا به کلیات مفاتیح الجنان رجوع کنید

المناجات الاُولى‏:«مناجاة التَّائِبینَ»
    مناجات اول: مناجات توبه‏کنندگان‏
    بسم الله الرّحمن الرّحیم
    اِلهى‏ اَلْبَسَتْنِى الْخَطایا ثَوْبَ مَذَلَّتى‏، وَجَلَّلَنِى التَّباعُدُ مِنْکَ لِباسَ‏
    خدایا خطاها و گناهان لباس خوارى بر تنم کرده و دورى از تو جامه‏
    مَسْکَنَتى‏، وَاَماتَ قَلْبى‏ عَظیمُ جِنایَتى‏، فَاَحْیِهِ بِتَوْبَةٍ مِنْکَ یا اَمَلى‏
    بیچارگى بر تنم افکنده و برزگ جنایتم دلم را میرانده پس تو زنده‏اش کن به بازگشت خودت (بسوى من) اى آرزو
    وَبُغْیَتى‏، وَیا سُؤْلى‏ وَمُنْیَتى‏، فَوَ عِزَّتِکَ ما اَجِدُ لِذُنوُبى‏ سِواکَ غافِراً،
    و مقصودم و اى خواسته و آرمانم به عزتت سوگند براى گناهانم جز تو آمرزنده‏اى نیابم‏
    وَلا اَرى‏ لِکَسْرى‏ غَیْرَکَ جابِراً، وَقَدْ خَضَعْتُ بِالْإِنابَةِ اِلَیْکَ، وَعَنَوْتُ‏
    و براى شکستگیم جز تو شکسته‏بندى نبینم و من بوسیله آه و ناله کردن بسوى تو بدرگاهت خاضع گشته و با زارى کردن‏
    بِالْاِسْتِکانَةِ لَدَیْکَ، فَاِنْ طَرَدْتَنى‏ مِنْ بابِکَ فَبِمَنْ اَلوُذُ، وَاِنْ رَدَدْتَنى‏
    در برابرت خود را به خوارى کشاندم پس اگر توام از درگاه خویش برانى در آن‏حال به که روآورم؟ و اگر توام‏
    عَنْ جَنابِکَ فَبِمَنْ اَعُوذُ، فَوا اَسَفاهُ مِنْ خَجْلَتى‏ وَافْتِضاحى‏، وَوا لَهْفاهُ‏
    از نزد خویش بازگردانى به که پناه برم؟ و بس افسوس از شرمندگى و رسواییم و اى دریغ‏
    مِنْ سُوءِ عَمَلى‏ وَاجْتِراحى‏، اَسْئَلُکَ یا غافِرَ الذَّنْبِ الْکَبیرِ، وَیا جابِرَ
    از کار بد و گناهانى که بدست آورده‏ام از تو خواهم اى آمرزنده گناه بزرگ و اى شکسته‏بند
    الْعَظْمِ الْکَسیرِ، اَنْ تَهَبَ لى‏ مُوبِقاتِ الْجَرآئِرِ، وَتَسْتُرَ عَلَىَّ فاضِحاتِ‏
    استخوان شکسته که ببخشى بر من گناهان نابود کننده‏ام را و بپوشى بر من کارهاى پنهانى‏
    السَّرآئِرِ، وَلا تُخْلِنى‏ فى‏ مَشْهَدِ الْقِیامَةِ مِنْ بَرْدِ عَفْوِکَ وَغَفْرِکَ،
    رسواکننده را و مرا در بازار قیامت از نسیم جان‏بخش عفو و آمرزشت محروم نفرمایى و از
    وَلاتُعْرِنى‏ مِنْ جَمیلِ صَفْحِکَ وَسَتْرِکَ، اِلهى‏ ظَلِّلْ عَلى‏ ذُنُوبى‏
    لباس زیباى گذشت و چشم‏پوشى خود برهنه‏ام نکنى خدایا سایه ابر رحمتت را بر گناهانم بینداز
    غَمامَ رَحْمَتِکَ، وَاَرْسِلْ عَلى‏ عُیُوبى‏ سَحابَ رَاْفَتِکَ، اِلهى‏ هَلْ‏
    و ابرریزان مهربانى و رأفتت را براى شستشوى عیبهایم بفرست خدایا آیا
    یَرْجِعُ الْعَبْدُ الْابِقُ اِلاَّ اِلى‏ مَوْلاهُ، اَمْ هَلْ یُجیرُهُ مِنْ سَخَطِهِ اَحَدٌ سِواهُ،
    بنده فرارى جز به درگاه مولایش به کجا بازگردد یا آیا کسى جز او هست که وى‏را از خشم او پناه دهد
    اِلهى‏ اِنْ کانَ النَّدَمُ عَلَى الذَّنْبِ تَوْبَةً فَاِنّى‏ وَعِزَّتِکَ مِنَ النَّادِمینَ،
    معبودا اگر پشیمانى بر گناه توبه محسوب شود پس به عزتت سوگند که براستى من از پشیمانانم‏
    وَاِنْ کانَ الْإِسْتِغْفارُ مِنَ الْخَطیئَةِ حِطَّةً فَاِنّى‏ لَکَ مِنَ الْمُسْتَغْفِرینَ،
    و اگر آمرزش خواهى از خطا آنرا پاک کند پس براستى من از آمرزش خواهانم‏
    لَکَ الْعُتْبى‏ حَتّى‏ تَرْضى‏، اِلهى‏ بِقُدْرَتِکَ عَلَىَّ تُبْ عَلَىَّ، وَبِحِلْمِکَ‏
    خدایا تو را سزد که مرا مؤاخذه کنى تا گاهى که خوشنود شوى خدایا به همان قدرتى که بر من دارى توبه‏ام بپذیر و به بردباریت‏
    عَنّىِ اعْفُ عَنّى‏، وَبِعِلْمِکَ بى‏ اِرْفَقْ بى‏، اِلهى‏ اَنْتَ الَّذى‏ فَتَحْتَ‏
    از من بگذر و به همان علمت که به احوالم دارى با من مدارا کن خدایا تویى که درى از عفو خود
    لِعِبادِکَ باباً اِلى‏ عَفْوِکَ، سَمَّیْتَهُ التَّوْبَةَ فَقُلْتَ تُوبُوا اِلَى اللَّهِ تَوْبَةً
    بسوى بندگانت باز کردى و نامش را توبه گذاردى و فرمودى «بسوى خدا بازگردید با توبه‏
    نَصُوحاً، فَما عُذْرُ مَنْ اَغْفَلَ دُخُولَ الْبابِ بَعْدَ فَتْحِهِ، اِلهى‏ اِنْ کانَ‏
    صادقانه» پس دیگر چه عذرى دارد آن کس که از وارد شدن در این در باز شده غفلت ورزد خدایا اگر براستى‏
    قَبُحَ الذَّنْبُ مِنْ عَبْدِکَ، فَلْیَحْسُنِ الْعَفْوُ مِنْ عِنْدِکَ، اِلهى‏ ما اَنَا بِاَوَّلِ‏
    سرزدن گناه از بنده‏ات زشت است ولى گذشت نیز از نزد تو نیکو است معبودا من نخستین کسى نیستم‏
    مَنْ عَصاکَ فَتُبْتَ عَلَیْهِ، وَتَعَرَّضَ لِمَعْرُوفِکَ فَجُدْتَ عَلَیْهِ، یا مُجیبَ‏
    که نافرمانیت کرده و توبه پذیرش گشته‏اى و خواستار احسانت گشته و تو بر او احسان‏
    الْمُضْطَرِّ، یا کاشِفَ الضُّرِّ، یا عَظیمَ الْبِرِّ، یا عَلیماً بِما فِى السِّرِّ، یا
    کرده‏اى، اى پذیرنده بیچاره اى غمزدا اى بزرگ احسان اى داناى اسرار نهان اى‏
    جَمیلَ السِّتْرِ، اِسْتَشْفَعْتُ بِجُودِکَ وَکَرَمِکَ اِلَیْکَ، وَتَوَسَّلْتُ بِجَنابِکَ‏
    نیکو پرده‏پوش شفیع گردانم نزد تو جود و کرمت را و توسل جستم به حضرتت و به مهربانیت‏
    [بِجَنانِکَ‏]وَتَرَحُّمِکَ‏لَدَیْکَ، فَاسْتَجِبْ دُعآئى‏، وَلا تُخَیِّبْ فیکَ رَجآئى‏،
    در پیش تو پس دعایم مستجاب کن و امیدم را درباره خودت به نومیدى مبدل مکن‏
    وَتَقَبَّلْ تَوْبَتى‏، وَکَفِّرْ خَطیئَتى‏ بِمَنِّکَ وَرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
    و توبه‏ام را بپذیر و گناهم را به کرم و مهربانى خود نادیده گیر اى مهربانترین مهربانان‏
    الثَّانیة: «مُناجات الشَّاکین»
    دوم: مناجات شکایت کنندگان‏
    بسم الله الرّحمن الرّحیم
    اِلهى‏ اِلَیْکَ اَشْکُو نَفْساً بِالسُّوءِ اَمَّارَةً، وَاِلىَ الْخَطیئَةِ مُبادِرَةً
    خدایا به سوى تو شکایت آورم از نفسى که مرا همواره به بدى وادارد و به سوى گناه شتاب دارد
    وَبِمَعاصیکَ مُولَعَةً، وَلِسَخَطِکَ مُتَعَرِّضَةً، تَسْلُکُ بى‏ مَسالِکَ‏
    و به نافرمانیهایت حریص است و به موجبات خشمت دست درازى کند مرا به راههایى که‏
    الْمَهالِکِ، وَتَجْعَلُنى‏ عِنْدَکَ اَهْوَنَ هالِکٍ، کَثیرَةَ الْعِلَلِ، طَویلَةَ الْأَمَلِ، اِنْ‏
    منجر به هلاکت مى‏شود مى‏کشاند و بصورت پست‏ترین نابودشدگان درم آورد بیماریهایش بسیار و آرزویش دراز
    مَسَّهَا الشَّرُّ تَجْزَعُ، وَاِنْ مَسَّهَا الْخَیْرُ تَمْنَعُ، مَیَّالَةً اِلَى اللَّعِبِ وَاللَّهْوِ،
    است اگر شرى به او رسد بى‏تاب شود و اگر خیرى نصیبش گردد سرکشى کند به اسباب بازى و سرگرمیهاى بیهوده‏
    مَمْلُوَّةً بِالْغَفْلَةِ وَالسَّهْوِ، تُسْرِ عُ بى‏ اِلىَ الْحَوْبَةِ، وَتُسَوِّفُنى‏ بِالتَّوْبَةِ،
    بسیار متمایل و از بى‏خبرى و فراموشى انباشته است مرا به سوى گناه شتاب دهد و به نوبت توبه به امروز و فردایم کند
    اِلهى‏ اَشْکُو اِلَیْکَ عَدُوّاً یُضِلُّنى‏، وَشَیْطاناً یُغْوینى‏، قَدْ مَلَأَ
    خدایا به تو شکایت آورم از دشمنى که گمراهم کند و شیطانى که مرا از راه بدر برد سینه‏ام را پر از
    بِالْوَسْواسِ صَدْرى‏ وَاَحاطَتْ هَواجِسُهُ بِقَلْبى‏، یُعاضِدُ لِىَ الْهَوى‏،
    وسوسه کرده و تحریکات زهرآگینش قلبم را احاطه کرده به هوا و هواسم کمک کند
    وَیُزَیِّنُ لى‏ حُبَّ الدُّنْیا وَیَحُولُ بَیْنى‏ وَبَیْنَ الطَّاعَةِ وَالزُّلْفى‏، اِلهى‏
    و دوستى دنیا را پیش چشمم آرایش دهد میان من و فرمانبردارى و تقرب به درگاهت حائل گردد خدایا
    اِلَیْکَ اَشْکُو قَلْباً قاسِیاً مَعَ الْوَسْواسِ مُتَقَلِّباً، وَبِالرَّیْنِ وَالطَّبْعِ مُتَلَبِّساً،
    پیش تو شکوه آرم از دلى که سخت شده و بدست وسوسه‏ها بگردد و به زنگ (خودبینى) و خوى زشت پوشیده شده،
    وَعَیْناً عَنِ الْبُکآءِ مِنْ خَوْفِکَ جامِدَةً، وِ اِلى‏ ما تَسُرُّها طامِحَةً، اِلهى‏
    و از دیده‏اى که به هنگام گریه کردن از خوف تو خشک است ولى براى نگریستن به مناظر خوش‏آیندش خیره و حریص است خدایا
    لا حَوْلَ لى‏ وَلا قُوَّةَ اِلاَّ بِقُدْرَتِکَ، وَلا نَجاةَ لى‏ مِنْ مَکارِهِ الدُّنْیا اِلاَّ
    جنبش و نیرویى براى من نیست جز به نیروى تو و راه نجاتى از گرفتاریهاى دنیا ندارم جز
    بِعِصْمَتِکَ، فَاَسْئَلُکَ بِبَلاغَةِ حِکْمَتِکَ، وَنَفاذِ مَشِیَّتِکَ، اَنْ لا تَجْعَلَنى‏
    نگهدارى تو پس از تو مى‏خواهم به حکمت رسایت و به مشیت جارى و گذرایت که مرا تنها در معرض‏
    لِغَیْرِ جُوْدِکَ مُتَعَرِّضاً، وَلا تُصَیِّرَنى‏ لِلْفِتَنِ غَرَضاً وَکُنْ لى‏ عَلَى‏
    جود و بخشش خود درآورى و هدف تیرهاى بلا و آزمایش قرارم ندهى و مرا در پیروزى‏
    الْأَعْدآءِ ناصِراً، وَعَلَى الْمَخازى‏ وَالْعُیُوبِ ساتِراً وَمِنَ الْبَلاءِ واقِیاً،
    بر دشمنان یارى کنى و رسوائیها و عیوبم را بپوشانى و از بلا محافظتم کنى‏
    وَعَنِ الْمَعاصى‏ عاصِماً بِرَأْفَتِکَ وَرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
    و از گناهان نگاهم دارى به مهر و رحمتت اى مهربانترین مهربانان‏

این جا هم میتونید متن صوتی مناجات رو دانلود کنید

http://www.aviny.com/voice/doa_ziarat/khamseh.aspx

خانم کیت کت یه مرور اجمالی هم روی تاپیک هاتون داشتم ، ان شاءالله در زمان مناسب فکر کنم خوب باشه کمی تبادل فکر داشته باشیم

التماس دعا.

16. 7 کاربر از پست مفید hamed-kr تشکرکرده اند .

asal2013 (پنجشنبه 29 آبان 93), paiize (دوشنبه 03 آذر 93), parsa1400 (پنجشنبه 29 آبان 93), کیت کت (پنجشنبه 29 آبان 93), واحد (پنجشنبه 29 آبان 93), سوده 82 (دوشنبه 03 آذر 93), شیدا. (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    بسم الله الرحمن الرحیم

حامد جان سلام خیلی کم میایی .فکر کردم دوباره برا شهادت پیش قدم شدی و بی خبر رفتی تک خوری . ولی از توجه شما ممنون .

دعا گوت هستم . ولی منو فراموش نکن . تو تسبیح شکایاتت منم شاکیم .رای گرفتی به منم راهکار بده .......

18. 6 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

hamed-kr (جمعه 30 آبان 93), paiize (دوشنبه 03 آذر 93), کیت کت (پنجشنبه 29 آبان 93), واحد (پنجشنبه 29 آبان 93), سوده 82 (دوشنبه 03 آذر 93), شیدا. (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,759

Array
    1- zendegiye movafagh آیت الکرسی
    2- آرام دل آیت الکرسی
    3- gelareh 55 آیت الکرسی
    4- paiize زیارت عاشورا
    5- رزا زیارت عاشورا
    6- sara503 دعای توسل
    7- دلسا زیارت امین الله
    8- سپیده ی تاریک دعای ناد علی
    9- سوده 82 : زیارت ع اشورا و قرآن و ذکر یا ودود
    10- Kamelia-94 روزی 500 تا صلوات
    11- sama - t سوره یس
    12- انتظار سبز سوره طه
    13- elham.eزیارت عاشورا
    14- واحد دعای توسل
    15- تیام دعای هفتم صحیفه سجادیه
    16- hafez2014 سوره انفطار
    17- parsa1400 آیت الکرسی
    18- deltang1990دعای توسل
    19- asal2013 زیارت عاشورا
    20-شیدا ایت الکرسی
    21-رویای پرکشیدن ایت الکرسی
    22-Quality...دوستان خودشون انتخاب کردن اگه هنوزانتخاب نکردین مایل بودین آیت الکرسی روبخونید
    23-نیکا55 ایت الکرسی
    24-مصباح الهدی زیارت عاشوراوده شب سوره فجر
    25-فرشته اردیبهشت زیارت عاشوراوسوره واقعه
    26-دختربی خیال زیارت عاشورا
    27-gonjishkak زیارت عاشورا
    28- تقدیر سوره الرحمن و دعای عهد
    29- sanjab آیت الکرسی
    30- sarasarasepid آیت الکرسی
    31- خواهر فرشته اردیبهشت زیارت عاشورا
    32- sogand زیارت عاشورا
    33- رها 20 آیت الکرسی
    34- suzana زیارت عاشورا و سوره واقعه
    35- گوش ماهی سوره واقعه و آیت الکرسی
    36- donya66 آیت الکرسی و صلوات (مجموعا 4000)
    37 - مرضیه - ف آیت الکرسی و سوره قدر
    38- مادر پاییزه زیارت عاشورا
    39 - کیت کت خوندن چهل شب دعا از صحیفه

با تشکر از آقای پارسا و کیت کت عزیز
    از ما به دل نگیرید اینجا یه فضای عمومی هست که همه نظراتشن رو میگن و اختلاف نظر پیش می یاد و طبیعی هست
    و معذرت از کل جمع به خاطر شمارش اشتباهم و اینکه یه نفر مونده تا به 40 نفر برسیم

التماس دعا

20. 7 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

asal2013 (پنجشنبه 29 آبان 93), hamed-kr (جمعه 30 آبان 93), paiize (دوشنبه 03 آذر 93), parsa1400 (پنجشنبه 29 آبان 93), کیت کت (پنجشنبه 29 آبان 93), سوده 82 (دوشنبه 03 آذر 93), شیدا. (پنجشنبه 29 آبان 93)

صفحه 15 از 30 نخستنخست ... 5678910111213141516171819202122232425 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)