ممنون از غزاله عزیز که دلسوزانه پیگیر احوال مامفرد است و از من هم خواستند که زود تر وارد تاپیک شوم .
مامفرد جان
آنچه در زیر برات دارم یک بررسی اجمالیه و نظر فعلی منه اگر اشتباه نباشه .
من دارم دقیق تر رو موضوع کار می کنم که با اطلاعاتی که شما از احوالات احسان می دهی می توانم بهتر تمرکز کرده و نتیجه واقع بینانه تری بگیرم .
فهرست وار وضعیت و نیازهای همسرت و اقدامهایی که میتونه مفید باشه را بیان می کنم .
شرایط همسر شما :
1 - سررشته زندگی از دستش خارج شده .
2 - فشار کار و محیط کاری زیادی بر او وارد است .
3 - در مقابل محبتها و انتظارات شما احساس گناه می کند . ( از این که اونجوری که می خواهی و اون رابطه ای که قبل از ازدواج و بچه دار شدن با هم داشتید رو حفظ و احیاء نکرده )
4 - در تسلط بر خویشتن وی ، خدشه وارد شده .
5 - قدرت مردانه اش با نوع رفتار و واکنشهای ضعیف شما تضعیف شده و غیر مستقیم علاقه و توانمندی و قدرت وی از سوی شما انکار شده .
عکس العملها :
1 - خستگی ( روحی و جسمی )
2 - کلافگی و بی نظمی
3 - بی رغبتی
4 - بی تفاوتی و گاه نیز تندی
5 - ابراز ناتوانی و ناامیدی .
6 - میل به تنهایی .
و ........
نیازها :
1 - تمدد روحی و شارژ دوباره
2 - انتظام بخشی به زندگی و برنامه ها
3 - عشق ورزی به همسر و جلب رضایتش
4 - هیجان شادی و لذت در عین آرامش
5 - خلاء فکری
اقدامات از طرف خود وی :
1 - مشاوره حضوری
2 - دوری از ناامیدی
3 - برنامه ریزی و جدیت در امور زندگی و شغلی
4 - کاهش ترافیک ذهن و کار
5 - حتی الامکان مسافرت
6 - مدتی توقف ذهن از هر فکر حساس و آزار دهنده
7 - تقویت رضایت از خود و زندگی
و........
اقدامات از سوی شما :
1 - مدتی در عین توجه وی را به حال خود بگذاری
2 - چند روزی بگذار کاملاً تنها و دور باشد ( که این کار را به درخواست وی انجام داده ای ) .
3 - از کارها و برنامه و روند و حالاتش هیچ سئوالی نکن بگذار خود بگوید .
4 - بگذار برایت دلتنگ شود و در مقابل ابراز دلتنگی او ، ابراز خوشحالی کن و بیان کن ، همینه که هست فعلاً باید تحمل کنی .
5 - گاهی برای او ناز کنید و از وی کناره بگیرید و بگذارید در پی شما باشد ، سریع به خواسته هایش پاسخ ندهید ( همسرت نشان داده که از این حالت خوشش می آید ، به عبارتی دوست دارد در پی شما باشد و اینگونه یک عشق رمانتیک با شما داشته باشد و روند عاشق دلباخته و معشوق سرگران را ببیند )
6 - قوی و فعال باشید ، نه ضعیف و منفعل ( همسر شما نشان داده که دوست دارد شما محکم باشید و نیازهایتان را محکم اما بدون تنش و بدور از حالت گدایی و درماندگی و یا توقع در مقابل محبتی که نثار می کنید و... بیان کنید
7 - هرگز برای خواسته هایتان از وی ، از این نوع کلمات استفاده نکنید :
میشه فلان کنی ؟ اگر می توانی ...... خواهش می کنم بهمان ..... به من کمک می کنی ....؟ خیلی لطف کردی که فلان کردی .... واقعاً زحمت کشیدی ... و....
و بر عکس از این جملات استفاده کن :
می خواهم زحمت بکشی و فلان کنی ..... دلم می خواهد فلان ..... دوست دارم ببینم که .... چقدر خوشحالم که این کار رو برام کردی ...... تو یک مرد به تمام معنایی ...... امروز حسابی سنگ تمام گذاشتی و.....
یعنی در نهایت ادب کلماتی به کار ببر که توانمندی و قدرت او را به نمایش می گذارد .
هرگز ، علاقه ، قدرت و توانمندی و مفید بودنش را با رفتارت ( زبان تن و کلام ) انکار نکن .
تا بعد.....
علاقه مندی ها (Bookmarks)