[b]وای من از صبح رفتم تو سری قبلی صندلی داغ !دارم می گردم ببینم کیا قبلا نشستن!که دیگه بهشون نگیم!
چشمم در اومد
بعد فکر کردم چه کاری خوب،دوباره بشینن که خوبه؟یا اصلا فوقش می گیم بهشون اونهاهم می گن نه دیگه!والا
ما هم به زور می نشونیمشون
آره روش خوبیه نازنین جان. من موافقم:)
دخمل مهربون دو تا سوال شاید دوست نداشتی هر کدوم رو جواب نده:
دوتا؟ این که 13 تاست!!
1.اگر می تونستی نوع مرگت رو انتخاب کنی دوست داشتی دور از جون بعد از 120 سال چه جوری می مردی؟تصادف،حادثه سقوط هواپیما،بیماری،سکته،غرق شدن تو دریا....یا هرچی دیگه؟
فرقی نداره. فقط غرق شدن فکر کنم خیلی زجر آور باشه:( یا مثلاً سوختن:(
اما مثل اینکه جون دادن به عزراییل، سختی و آسونیش از روی سختی و آسونی ای که ما فکر میکنم نیست. یعنی شاید یکی که توی رختخوابش مرده، سخت تر از کسیکه توی آتیش سوزی مرده، به عزراییل جون داده باشه!
2.قیافت رو دوست داری ؟منظورم به صورت کلی چهره ات رو دوست داری؟
اوهوم. زیاد روی مسائل ظاهری حساس نیستم. هم ظاهر خودم، هم ظاهر بقیه.
3.اگر بهت می گفتن می تونی یکی دیگه باشی کی رو انتخاب می کردی؟
دوس ندارم یکی دیگه باشم.
4.دوست داشتی بازیگر هالیوود می بودی؟یا کلا بازیگر معروف ایرانی؟
نه. بازیگری خوشم نمیاد. از اون بدتر، معروف بودن رو هم دوس ندارم.
5.تا حالا شده الکی یکی رو دوست داشته باشی و الکی از یکی بدت بیاد تو تالار؟مثلا الکی نسبت به نام کاربری x حس خیلی خوبی داشته باشی یا الکی نسبت به نام کاربری y حس خوبی نداشته باشی.بدون اینکه پست خاصی ازشون دیده باشی که منجر به بروز این احساس شده باشه.
اگر بوده و میشه گفت بگو....
الکی؟ نه.
اتفاقاً اینجا بیشتر تمرین میکنم اگه یکی خیلی با من فرق داره و کارایی کرده که با همه ی اعتقادات من در تضاده، بتونم باهاش ارتباط بگیرم و درکش کنم.
این خیلی خوبه. توی واقعیت هم تاثیر گذار بوده.
6. دوست داری عروسیت مجلل باشه یا معمولی یا ساده؟
معمولی ِرو به ساده.
7.اگر ی خواستگار خوب داشته باشی و همه چیزش ایده ال باشه ولی لکنت زبان داشته باشه برای این موضوع ردش می کنی؟
فکر میکنم لکنت زبان درمان داشته باشه. نه؟ دلم میخواد بره دنبال درمانش و اعتماد به نفسشو ارتقا بده تا در آینده دوباره دچار این مشکل نشه.
راستش نه قبول نمیکنم.
(چقدر خواستگار میخواین بفرستین برام :D
فقط نمیدونم چرا همشون اینجورین که از همه نظر ایده آلن ولی یه خصوصیتشون حسابی زده تو جاده خاکی:)
بی زحمت بعدی یکی باشه که مشکلی نداشته باشه )
8. ساده بودن رو دوست داری یا فشن بودن؟
ساده بودن.
9.on time هستی تو قرار ملاقات ها یا دیر می رسی معمولا؟
:D اگه با دوستم قرار داشته باشم، تقریباً هر دومون دیر میرسیم. مثلاً ساعت 10 قرار میذاریم جفتمون 10:20 میرسیم
سر کلاسام دیر میرسم معمولاً.
ولی اگه با یه نفر دیگه قرار داشته باشم معمولاً به موقع میرسونم خودمو.
10.اگر متوجه بشی یکی که برات جذابیت خاصی نداره ،عاشقت شده و عشقش از ته قلبشه و زندگیش رو به پات می ریزه....قبول می کنی باهاش ازدواج کنی؟فکر کن دوستش نداری متنفر هم نیستی مشکل خاصی نداره ولی تو دوستش نداری
اینم که مشکل نداره برام فرستادی، حالا دوسش ندارم!
نمیدونم. باید ببینم چرا دوسش ندارم. اینجوری که شما گفتی، ظاهراً توی این سوال من یه مشکل روحی روانی دارم. خودمو به اولین دفتر مشاوره معرفی میکنم
11.دختر مهربونی به نظرت در صندلی داغ نیازی به وجود ی همکار اونم همکاری مثل من واقعا هست؟خوب مدیر بس نیست؟حتما باید همکارم هم باشه؟احساس نمی کنی اینجوری انگار یکی همش داره تو حیطه وظایف تو داخل میشه و خود مختاری هم می کنه؟راست بگو ها
حیطه ی وظایفو خوب اومدی
نبابا. اتفاقاً یکی باشه با هم همفکری کنیم خوبه.
حالا شاید دیدیم دختر خوبیه یه فکرایی براش کردیم;)
12. دوست داری از ایران بری برای همیشه؟ایران هستی دیگه؟
بله ایرانم. من تجربه ی زندگی خارج از کشور رو ندارم.
با این شرایط، نه. دوس ندارم.
13.دخملی تو سایت مشاوره دیگه ای عضو بودی قبلا؟یا هستی؟
دیدم سایت های مشاوره ی دیگه رو. ولی عضوشون نشدم.
[b]
علاقه مندی ها (Bookmarks)