1-ببين وقتي مذهب را براي زندگي انتخاب ميكني يعني هدف و مسيرت سفر زندگي رو مشخص كردي پس چهارچوب داري و برنامه! حالا علمي تر استراتژي زندگي رو مشخص كردي حالا بايد تكنيك (مهارت ) داشته باشي و اين خيلي خوب است چون خيليها تا 50 سالگي بي هدف وحيران هستند و تازه ياد دين و عقيده ميافتند !
2- داشتن الگو هم خيلي كمك ميكنه كه راه رو بي غلط يا كم اشتباه طي كني چون از تجربيات و مهارت او ميتوني كمك بگيري پيشنهاد ميكنم حتما" با خواهر خوبت بشيني و صحبت كني مطمئن باش استقبال ميكنهاگر هم مستقيم روت نميشه چند روش غير مستقيم:بگو :يكي از دوستهاي دانشكده همچنين سوال يا مشگل را داره و من گفتم خواهرم توي زندگي موفقه و من از ازش ميپرسم يا به نحوي علاقه ات رو به شناخت بهتر مردان و ارتباط صحيح در حضور او مثلا" زمان تلفن با دوستت يا خواندن كتاب در اين باره و...نشان بده و..
3-اين رو بدان كه دنيا در دست مردان است و مردان هم در مشت زنان (يه مزاح بود براي تنوع )
4-منظورم از سوال آخر اينه كه انسانها چه مرد چه زن در خيلي از مسايل مشتركات زيادي دارند فقط غلظتش فرق دارد و برخي هم موارد جزيي اختلاف دارند اگر انسانها را خوب بشناسي 60%مردان را شناختي و اگر ارتباطت با خانمها خوب و مفيد باشد 60%راه را رفتي :227

اگر هم مستقيم روت نميشه چند روش غير مستقيم:بگو :يكي از دوستهاي دانشكده همچنين سوال يا مشگل را داره و من گفتم خواهرم توي زندگي موفقه و من از ازش ميپرسم يا به نحوي علاقه ات رو به شناخت بهتر مردان و ارتباط صحيح در حضور او مثلا" زمان تلفن با دوستت يا خواندن كتاب در اين باره و...نشان بده و..

علاقه مندی ها (Bookmarks)