سرکار خانم نیمه پنهان؛هموند ارحمند،ببینید شما با نامزدتان مدتی رابطه داشته اید و به ناچار از نظر احساسی به هم وابسته شده و به دلیل دختر بودن شما این امر در مورد شما بیشتر است.
خوب این درست . . . اما این فرآیند اشتباهی در دوران نامزدی که باید دوران شناخت شما از یکدیگر باشد.است که زیاد وابشته شوید؛به هر حال در هر رابطه ای ممکن است بنا بر عواملی که از دست ما بیرون است،اختلافاتی رخ دهد.
و نیز ممکن است دو طرف درگیر در رابطه احساسی با هم اختلاف پیدا نمایند؛شما باید در زندگی و نیز در همه حال *اعتماد به نفس* و *عزت نفستان* را حفظ کند.اینکه نمی شود ما در شرایط که اوضاع بدی بر فضای زیست ما حاکم گردد،ناگهان خود را ببازیم و در نتیجه خودمان را عذاب دهیم.
ایشان نامزد شما بوده درست،او را دوست دارید بازهم درست؛ ولی نباید بدون محاسبه خردمندانه هزینه عاطفی زیادی در این رابطه می کردید.
من نمی خواهم خدای ناکرده شما را بددل کنم،ولی اگر طرفی را که که با او رابطه داریم،کسی بهتر از ما را بیابد یا اصلاً خطوط قرمز ومقولات محکمی را در خیال خود نسبت به کردار و اخلاق و نیز قیافه طرفش دارد و می تواند کمی از برخی از آنها بگذرد،ولی می بینددر طول زمان با شناخت بیشتری که از طرف خود بدست آورده دیگر چیزهایی را که دوست دارد در نامزد،دوست یا همسرش نمی بیند و باید از اکثرشان چشم پوشی نماید،خوب ممکن است رابطه مزبور سست شده یا اصلاً پایان گیرد.
تلقین اطرافیان و به درازا کشیدن دوران نامزدی نیز بی تأثیر نمی باشند.به هر حال شما بکوشید با پادرمیانی بزرگان فامیل خود و ایشان که اگر زن باشند بهتر است یک جلسه گفتگو را ترتیب دهید و سنگهایتان را وابکنید و حرف دل و شروط خود را بگویید.
اکنون که احساساتی شده و حالتان خوب نیست،باید دقت بیشتری به خرج دهید،چرا؟
بازهم می گویم من نمی خواهم شما را نسبت به نامزدتان بددل کرده یا بدگویی ایشان را کنم،اما اگر با این قطع رابطه یا دوری شما تحت فشار روانی و احساسی هستید،نباید از مواضعی که اصولی،درست و مورد توافق قبلی شما و اوست و نیز مهریه و جهزیه و شرایط دیگری که خانواده ها توافق نموده اند،عقب نشینی کرده و از حق خود بگذرید.
تا جایی که توان دارید و شأن و آبروی خود و خانواده تان اقتضا می کند در برقراری و ادامه این رابطه تلاش کنید و در صورت به نتیجه نرسیدن صددرصد بهتر است که نامزدیتان را پایان دهید که در صورت ازدواج معضلات بیشتری گریبانگیر شما خواهد شد.
از خودای مهر آفرین می خواهم که رابطه نامزدیتان دوباره درست شده و به ازدواج ختم گردد؛؛؛بدرود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)