به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 81

موضوع: خيانت همسر

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 13:57]
    سطح
    36
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 39 در 13 پست

Array

RE: خيانت همسر

خودتون خوب مي دونيد طلاق دادن چه مشكلاتي داره خيلي بهم بد كرده خيلي مي خوام اين موضع اثبات بشه اينجور كه تا اكنون متوجه شده اين رابطه از قبلها ادامه داشته يعني قبل از ازدواج ما
    اون يه مرده 40 ساله ايه كه آدم از قيافش حالشس بهم مي خوره نمي دونم چيكار كنم فقط مي خوام ثابت كنم اين موضوع رو
    چطور ميشه اين كار رو كرد

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 اسفند 89 [ 12:53]
    سطح
    42
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    تشکرها
    69

تشکرشده 73 در 47 پست

Array

آقا ايمان طلاق مشكلاتي داره ولي اگه واقعاً خانمتون اين كارها را داره مي كنه عواقب بعديش خيلي بدتر از الان هست. يه چند روز ايشون را تحت نظر بگيريد..... از كارهايش مي توانيد عكس تهيه كنيد يا گوشيشون رو چك كنيد و بعد اگر چيزي داخل گوشيش بود مصادره كنيد.... اينكه كاري نداره..... اگه شما دلائل محكمي داشته باشيد قانون به نفع شما حتماً رأي خواهد داد بدون هيچ مشكلي. تازه اين خانم شما هست كه گرفتار مي شود..... مشكل آقاي m25teh را خوانديد؟ يه مطالعه اي داشته باشيد بد نيست..... موفق و سربلند باشيد..

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 دی 89 [ 23:31]
    سطح
    38
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    تشکرها
    167

تشکرشده 165 در 92 پست

Array

سلام
    ایمان الهی عزیز چرا درست توضیح نمیدید که موضوع چیه؟ هنوز درست معلوم نیست که شما آقا هستی یا خانم
    سوالات بنده را هم که جواب ندادید. اگر ممکنه جواب بدید.
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط ايمان الهي
    ما هنوز عقد هستيم عروسي نگرفتيم
    تو اين زمان كه اوج احساسات و خوبي هستش هيچ وقت روي خوشي نداشته باهام هميشه رفتارش سرد سرد حتي يكبار نگفت كه علاقمنده به زندگي اين مدت داترين دوران زندگيم بود خيلي بهم سخت گذشته خيلي
    نه اون دورغ گفتن تو زاتشه هيچ وقت راست نميگه تو اين مدت فقط دو يا سه بار باهام رفتيم بيرون حتي يه مسافرت هم نرفتيم
    به دورغ ميگه محل كارم در صورتي كه محل كارش تعطيله خسته شدم از اين زندگي ديگه هر چي فكر ميكنم چي كم دارم من چيزي به ذهنم نمي رسه اون خودشو هميشه جدا داره ازم
    اینطور که خودتون گفتید (با شما سرد هست و دروغ میگه ) میتونه نشانه ای برای خیانت باشه ولی اینها دلیل محکمه پسند نیست. شاید اونطوری که باید به شما علاقه نداره؟

4. 2 کاربر از پست مفید محمدصالح تشکرکرده اند .

محمدصالح (جمعه 24 دی 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 مهر 89 [ 16:09]
    سطح
    31
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 28 در 10 پست

Array

سلام

ایمان جان، برادرم، چرا خودت رو زجر می دی؟ به خدا داری بهترین سال های عمرت رو حروم می کنی...

مطمئن شو و بعد برای همیشه از زندگیت بیرونش کن...

حتی اگر خیانتی هم اتفاق نیوفتاده باشه وقتی که علاقه ای بهت نداره، وقتی که سرد برخورد می کنه تمومش کن! هیج چیز و هیچ کس ارزش این رو نداره که خودت رو آزار بدی... هیچ چیز و هیچ کس ارزش این رو نداره که توی این وضعیت وحشتناک باشی...

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    37

تشکرشده 39 در 13 پست

Array

با سلام خدمت همه دوستان كه لطف كردند و پاسخ دادند
    من آقا هستنم 30 سالمه و كارمندم و ايشون هم 27 ساله و كارمند من از مدتها پيش متوجه شده بودم تلفنهاي مشكوك كارهاي مشكوك دورغ گفته هاي متوالي و.... جرياناتش خيلي طولانيه ديگه اينقدر افسرده شدم كه حل و حوصله هيچ چيز رو ندارم
    ايشون محل كارشون يه شهر ديگه است اوائل شروع به كارشون خانواده اش اونجا يه آشنا پيدا كردند كه همكار ايشون هست وبه گفته مادرش به ايشون توصيه كرند كه مثل دختر خودش از ايشون مراقبت كنه اون آقا حدود 40 سالشه و زن و بچه داره حالا اون كسي كه با هاش رابطه داره اونه و اين رابطه خيلي فراتر از اون چيزيه كه همه فكر مي كنند من خيلي و قت پيش از پيامهايي كه با هم رد و بدل مي كردند فهميدم چندين ماه پيش سر اين جريان بحث شد اون هميشه بلافاصله صندوق پيام و صندوق ارسال شو خالي مي كنه يه روز كه نبود گوشيشو برداشتم رمزشو قبلا يواشكي حفظ كرده بودم ديديم يه پيام هست كه نوشت براش دوست دارم و دلم برات تنگ مي شه و از اون چندين پيام عاشقونه تو گوشيش بود
    جال اينجلست كه اون با يه خانم ديگه هم خونه است و شماره اين آقا رو به نام اون خانم تو گوشيش ذخيره كرده
    موضع رو به مادر و خاهرش گفتم همه گفتن اشتباه مي كني اون آقا اينجوري نيست و...
    من ديگه چيزي نگفتم تا اينكه متوجه شدم يه گوشي با يه خط ديگه داره كه از همه مخفيه تا كنون هم كسي خبر نداره
    يه روز مرخصي گرفتم رفتنم شهر محل كارش منتظر موندم تا اومد بيرون اونا اقاه از قبل منتظر بود و رفت تو ماشينش نشست و راه افتاد دنبالش تا خواستن برم دنبالش گم شد رفتم در خونش منتظر موندم بعذ يك ساعت با هم اومد زنگ زدم بهش ميگفت تا الان محل كار بوده
    مي خوام كاراشو تلافي كنم مي خوام اونم يه كم زجر بكشه يكسالنيمه كه عزابم ميده ميخوام رابطشو برملا كنم بعد طلاق بگيرم مي خوام ابروش بره
    راستي اين مشكل آقاي m25teh كجاست ممنون ميشم اگه لينكشو بزاريد برام

7. 2 کاربر از پست مفید ايمان الهي تشکرکرده اند .

ايمان الهي (پنجشنبه 23 دی 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 اسفند 89 [ 12:53]
    سطح
    42
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    تشکرها
    69

تشکرشده 73 در 47 پست

Array

به نظر من خيانت جرم بزرگي چه براي مرد و چه براي زن. مخصوصاً‌ كه براي زن به يه ديد ديگه اي هم نگاه مي كنند و بزرگتر و وحشتناكتر از مرد به نظر مياد. واقعاً سخته. من خودم دردشو كشيدم. تا مرز مرگ آدم رو مي كشونه. اين زندگي پايدار نيست. شما مي توانيد دوباره مرخصي بگيريد و رفتارشون رو زير نظر بگيريد و فيلم تهيه كنيد يا يك نفر به جز خواهر و برادرتون رو با خودتون ببريد تا يك شاهدي در دادگاه داشته باشيد ولي اون نبايد متوجه بشه و بعد هم در فرصت مناسب اون گوشي رو از چنگشون در بياريد تا دلايلتون محمكه پسند باشه.
    آقاي m25the براي شما پيغام گذاشته اند مي توانيد روي اسمشان كليك كنيد و روي يافتن ارسال اطلاعات بيشتر هم كليك كرده تا به ارسالهايشان برسيد. موفق باشيد.

9. 2 کاربر از پست مفید harfedel تشکرکرده اند .

harfedel (سه شنبه 13 بهمن 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 21 خرداد 90 [ 14:45]
    سطح
    32
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 119
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 6 پست

Array

با سلام دوست عزیر اول باید به خودت مسلط باشی عزیزم اتقاقه تلخیه اما پایان زندگی نیست دوست عزیز ابتدا باید مطمئن باشی و ببینی چه روابطی بینشونه ... به نظر من باید چند روزی باید بری اونجا و زیر نظر داشته باشیش .. روشهاشم باید خودت بدونی چطور و چگونه ؟؟ مثلا یه روز سرزده برو سرکارش ازش بخواهد گوشیهاشو بهت بده بگو میخوام گوشیمو امتحان کنم خطم درست کار نمیکنه و همینطور که اون سرگرمه کارشه میتونی مسیجاشو بخونی و حتی با اون آقاهه هم آشنا شو ببین کیه چطور آدمیه ؟ به خودت مسلط باش مرد بزرگ این تو هستی که باید مسائلو برای خودت حل کنی و نشستن و به خیانت فکر کردن کارساز نیست چون تو خودتو بیشتر میخوری .محکم باش و برو ببین چیکار میکنه و اگه واقعا خیانت کرده باید فقط به فکر تموم کردن کار باشی نه انتقام ..آخه اگه بخوای انتقام بگیری خودتم زجر میکشی چون یه روز دوسش داشتی ... به فکر انتقام نباش فقط ببین فرضیه ات درسته یا نه و بعد اطلاعات ومدارک علیه شو جمع آوری کن .

توکلت به خدا باشه ...

دوستان منم میخوام ماجرای m25the رو بدونم لطفا اگه میدونین بفرستین ....

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    37

تشکرشده 39 در 13 پست

Array

سلام دوستان حالم خيلي بده خيلي
    ديروز زنگ زدم بهش ميگه محل كارم يكي از دوستان را فرستادم محل كارش تعطليل بود يعني ساعت 6 تعطيل شده بود ساعت 9 تماس گرفت و گفت الان از محل كار اومده دارم ديونه ميشم خدا اين جور زندگي ها رو نصيب هيچ كي نكنه

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 21 خرداد 90 [ 14:45]
    سطح
    32
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 119
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 6 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط سریتا
    با سلام دوست عزیر اول باید به خودت مسلط باشی عزیزم اتقاقه تلخیه اما پایان زندگی نیست دوست عزیز ابتدا باید مطمئن باشی و ببینی چه روابطی بینشونه ... به نظر من باید چند روزی باید بری اونجا و زیر نظر داشته باشیش .. روشهاشم باید خودت بدونی چطور و چگونه ؟؟ مثلا یه روز سرزده برو سرکارش ازش بخواهد گوشیهاشو بهت بده بگو میخوام گوشیمو امتحان کنم خطم درست کار نمیکنه و همینطور که اون سرگرمه کارشه میتونی مسیجاشو بخونی و حتی با اون آقاهه هم آشنا شو ببین کیه چطور آدمیه ؟ به خودت مسلط باش مرد بزرگ این تو هستی که باید مسائلو برای خودت حل کنی و نشستن و به خیانت فکر کردن کارساز نیست چون تو خودتو بیشتر میخوری .محکم باش و برو ببین چیکار میکنه و اگه واقعا خیانت کرده باید فقط به فکر تموم کردن کار باشی نه انتقام ..آخه اگه بخوای انتقام بگیری خودتم زجر میکشی چون یه روز دوسش داشتی ... به فکر انتقام نباش فقط ببین فرضیه ات درسته یا نه و بعد اطلاعات ومدارک علیه شو جمع آوری کن .

توکلت به خدا باشه ...

دوستان منم میخوام ماجرای m25the رو بدونم لطفا اگه میدونین بفرستین ....
    پسره خوب چرا نمیگی بهش من اومدم سره کارت نبودی میشه بگی کدوم قسمت بودی ؟؟؟اما مراقب باش متوجه چیزی نشه !!!!1

تو مطمئنی ؟؟؟؟؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,203 در 1,431 پست

Array

دوست عزيز واقعا متاسفم .....
    به نظر من يكبار كه رفتين محل كارش از تمام حركات و ارتباطش عكس بگيرين و ازش بخواين راجع به دروغ هاش توضيح بده...اصلا ازش بخواين كه كارشو منتقل كنه به شهر شما....امكانش نيست؟
    به هر حال طلاق اخرين گزينه هست اما در صورت اثبات اين رابطه و تمايل ايشون به ادامه رابطه بهترين راه طلق و رهايي هست

اين هم لينك تاپيك اقاي m25teh

http://www.hamdardi.net/thread-9390.html

14. کاربر روبرو از پست مفید parnian1 تشکرکرده است .

parnian1 (سه شنبه 13 بهمن 88)

صفحه 2 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)