سلام یسنامها
همچنین درود بر همه شما دوستان که واقعا یک صدا راهنمایی بسیار سازنده ای برای یسنامها داشتید.
من قبل از پاسخ یک نکته ای بگویم.
erfan25 من کاملا احساس شما را درک می کنم . شاید همه ما وقتی می بینم کسی با چشم باز و در روز روشن واضحا بطرف چاه می رود، هم نگران، می شویم، هم مضطرب ، هم تعجب می کنیم، هم ممکن است فریاد بکشیم... اما این خیلی مهم است که به آن فرد چگونه کمک کنیم.
لذا دلهره ونگرانی و فریاد شما اگر چه هشدار خوبی هست، اما احساس ناخوشایندی را در مراجع بیدار می کند. و می بینی حتی دوست خوبمون آرزو که بسیار فرد زحمتکش و منطقی هستند و واقعا در پاسخگویی به مراجعان سرعت عمل و دقت خوبی دارند، آنچنان از پاسخ شما شوکه شد، که حتی فراموش کرد به یسنامها جواب دهد. و به تعامل با شما پرداخت.
اما در تمام پستها یک موضوع واحد وجوددارد که مورد تائید من هم هست. و آن اینکه این آقا یک فرد هوسباز هست. ای کاش من جای شما بودم و خودم با زبان خودم به آن آقا می گفتم، که خوب خودت را رو کردی.. هوسباز....
اما اینجا مسئله احساس قوی یک دختر در میان است...
دوست عزیز، به نظرم با سابقه ای که دوستان نیز برای شما به خاطر داشتند، به نظر می رسد، اگر سیستم احساسی خود را تحت کنترل قرار ندهید، حتی اگر این آقا را بی خیال شوی و پاسخ نگویی، به زودی در دام دیگری می آیی...
ای کاش مقالات بخش مشاوره ازدواج ، ازدواج اینترنتی ، معیارهای ازدواج و ... را بیشتر مطالعه می کردی....
همچنین نقاط ضعف خودت را در این رابطه ها واکاوی می کردی...
چرا دیگران چنین انتظاراتی از شما پیدا میکنند و جسارت چنین خواست هایی را اصلا پیدا می کنند.
مگر شما چقدر احساسات خود را بریان در اختیار آنها قرار می دهید، که آنها طمع می کنند به قول امید تیز بین، بدون هیچ تعهدی بین شما ، چنین تقاضای نامناسبی را از شما داشته باشند.
آیا همه مشکل آن اقا و خواسته نامربوطش هست.
اگر شما برگردید و دوباره سئوالتون را بخوانید، متوجه می شوید، شما هم به شدت دچار مشکل هستید...
شما این موضوع را اصلا ایجاد نکردید، که در مورد او سئوال کنید... ( گرچه همه ما به این سئوال فرضی جواب دادیم)
شما صرفا در خواست کمک داشتید که دوباره خود را به او متصل کنید...
یعنی تقاضا داشتید که دوستان کمک کنند شما خود را در چاه بیندازید...
می بینی هیچ کدام از دوستان شما را هل ندادند و حتی مانع شدند. من هم همین کار را کردم.
اما اینها هیچ کدام به شما کمک نمی کنند....
تنها تو هستی که تصمیم بگیری به قول دوست عزیزمون دوباره از این سوراخ گزیده شوی( حتی بیشتر ازقبل ) یا نه؟!
همه سعی خود را بکن که تصمیم سخت و درست را بگیری و رنج هم ببری، آما آرامشت را داشته باشی.
احساس تو مثل یک باران پاک و مثل خورشید نورانی هست، حیف است که به پای علفزارهای مرداب ریخته شود...
ما همه منتظر تصمیم تو هستیم...
پیشنهاد من و دوستانم اینه که بی قرار چت، و ارتباط او شوی، از نظر من حتی او ارزش نداره که حتی برای توهین و تحقیر کردن ، با او ارتباط بر قرار کنی...
اما خیلی خوب می دانم که چه کار سختی در پیش رو داری.
از خدا می خواهم کمکت کنه....

علاقه مندی ها (Bookmarks)