ممنونم از تمام دوستام بابت راهنمايي هاي ارزشمندتون![]()
![]()
در جواب m.mouod عزيز و گرامي بايد عرض كنم كه تفاوت فرهنگي ما بر ميگرده به نوع پوشش ها و اينكه يه سري مسايل كه دين ما رو از انجامشون منع كرده و تو عرف جامعه هم صورت خوشي نداره براي خانواده ايشون يه مقدار عاديه (البته ذهنتون منحرف به داشتن روابط جنسي آزاد نشه ااااااااااااااااااا)
البته فكر ميكنم از لحاظ اقتصادي هم زياد,هم تراز نيستيم (من زياد در اين مورد صحبت نكردم و اطمينان كامل ندارم ولي اين طور به نظر ميرسه)
در مورد داشتن يك دوست دختر كه بتونم در هر حالتي روي حمايتاش حساب باز كنم و اينكه از همه مهمتر هميشه برام وقت داشته باشه بايد بگم كار حضرت فيله... چون اكثر دختر خانوماي كه درو بر من هستن فعلا تمام تمركز فكرشون روي دوست پسراشونه.... و حاضرم قسم بخورم كه هيچ وقت به خاطر دوست دخترشون (كه من باشم) قرار عاشقانشون رو با دوست پسرشون به هم نميزنن... بلكه من بايد دنبال اين باشم كه كي وقتشون آزاده و ميتونم باهاشون درد دل كنم!!!(البته اين در مورد آقاييونم هست) ...... در حالي كه من به عينه ده ها بار ديدم كه ايشون قرار هاي اداري يا تماس هاي كاريشو به خاطر من و جلوي چشم من (بدون اينكه من ازشون بخوام) لغو كردن!!!! و با جون و دل به حرفام گوش دادن!
ولي از طرفي من براي داشتن يك دوست خوب به ايشون فكر ميكنم و نمي تونم فعلا به ازدواج فكر كنم! (البته هر جفتمون به صورت توافقي با پيشنهاد اوليه از طرف خود من, موافقيم)

علاقه مندی ها (Bookmarks)