سلام
ممنونم ..... اگر امکان داره چون میدونم داره بقیه تالارها این امکان رو دارند !!!!!!!!!
پستهای منو از پستهای sania عزیز جدا کنید چون من میام فکر میکنم در پاسخ به من چیزی نوشته شده اما میبینم خیر ......... دوستان همراه و همدرد و همچنین مدیر سایت قابل نمیدونند راه حلی برای تغییر زندگی من بدهند چون از نظر شماها که من با مادرم اختلاف دارم گناه کبیره کردم و باید بسوزم و بسازم ..........
ممنون از همگی همینطور دوست خوبم NO.1 ....... درهرصورت من یک قربانی ام هرچند از اعتراف به این مورد بدم میاد ...... من قربانی نوع نگرش مادرم و تربیت اشتباه اون شدم .....
حالا دوستی به من میگفت تو سعی کن این اشتباهات رو در حق بچه ات نکنی ..... ولی من میگم ایشون کلا براش بی اهمیته که ما ازدواج کنیم اینو یک بچه هم متوجه میشه !!!!
تا ازدواجی نباشه خب طبعا بچه ای هم نیست ....... خب شما که فامیل مارو نمیشناسید وقتی آدم رو میبینن با نگاه و چشم و ابرو و حتی حرفهای نیشدار به بنده لطف میکنند میگن (چون من خودم نمیدونم ) که دختری که خواستگار داشته باشه خب شوهر میکنه حتما تا حالا خواستگار نداشته !!!!!!!!!!!
از این لحاظ گفتم تیم بازنده منم چون این سن منه که داره بالا میره نمیدونم چرا هیچکس اینو نمیفهمه !!!!!! مادرم که داره زندگی خودشو میکنه و پیروز از این میدان میاد بیرون که منو زمین زده ....... چون از من بدش میومد همیشه به خواسته های من بی توجه بود !

....... میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)