سلامی دیگر...
ببینید روابط اجتماعی داشتن لازمه ی زندگی در جامعه بشری است... بنابراین آیا می شود از روابط اجتماعی عبور کرد؟؟
خیر نمی شود...
اما باید دقت داشته باشیم ارتباط در هر جایی کارکرد خودش را دارد... وقتی سوار تاکسی می شویم با راننده رابطه مسافر و راننده داریم... هنگامی وارد ازدواج می شویم ارتباط کارکرد عاطفی و جنسی خودش را دارد و رابطه به شکل زن و شوهری است..... وقتی وارد ارتباط با هر جنسی می شویم چه مخالف و چه موافق یک کارکرددیگر دارد.
آیا نیت ازدواج نداشته باشیم حق ارتباط نداریم؟
حق ارتباط با هر جنسی با هر تیپ فکری داریم اما باید این ارتباط در مسیر انسانیت باشد.
رابطه انسانی چیست؟؟
رابطه انسانی یعنی اینکه من با شما (چه جنس موافق چه مخالف) باید ارتباط اجتماعی داشته باشم و دید جنسی(جنسیتی) را کنار گذاشته و بپندارم کسی که روبه روی من است قبل از اینکه جنس مخالفم باشد یک انسان است.
.................................................. .............
چرا پس می گویند ارتباط دوجنس مخالف نباید صورت گیرد مگر به قصد ازدواج آنهم با اطلاع خانواده؟
نتیجه نشان می دهد ما در روش ها و اساس فکری به خطا رفته ایم شاید ارزش های انسانی را درست ترویج نکرده ایم.
......................................
گرایش دختر به پسر و پسر به دختر بهم از نظر علم روان شناسی بعد از نوجوانی اجتناب ناپذیر است
خب می گوییم باید پیشگیری شود.... مگر این همه مدت پیشگیری و بلوکه کردیم روابط کمتر شده است
نه.... روان شناسان اعلام کردند در جامعه حدود 75 تا 80 درصد جوانان قبل از ازدواج روابط دوستی را تجربه می کنند
و چون در اثر بلوکه کردن این فرآیند دوستی زیرزمینی طی می شود حدود 60 درصد روابط به رابطه جنسی ختم می شوند.(البته تنها این مربوط به کسانی هست که به مشاور مراجعه می کنند)
...........................................
چکار کنیم که ارتباط داشته باشیم اما آسیب نبینیم؟؟
ببینید "دوست" شامل تمام افراد انسانی می شود جنس مخالف و موافق ندارد.
پس چه بهتر این رابطه دوستی را با همه افراد انسانی برقرار سازیم اما پیش زمینه هایی باید رعایت شود::
قبل از برقراری رابطه>>> لطفا هدف خود را از ارتباط گوشزد نمایید که هدف من تنها برقراری یک رابطه سالم انسانی در قالب و عرف جامعه است.
>>>اعتماد به نفس خود را تقویت کنید.... اگر کسی در طی رابطه وارد خط قرمزها شد بلافاصله او را از این کار منع کنید. و حداقل امکان در صورت رد شدن از خط قرمزها رابطه را قطع نمایید. هر چند اگر فردی ظریفیت های شناختی را در خود ایجاد کند و دید جنسیتی را کنار گذارد هرگز طرف مقابل وارد خط قرمزها نخواهد شد.
>>>هر رابطه اجتماعی نباید به دلبستگی برسه.... مهم ترین ویژگی برقراری رابطه سالم این است که دید جنسی را کنار بگذاریم.
.................................................. .......
آیا می شود جوانان را توصیه کرد که از 50 درصد افراد جامعه چشم بپوشن و رابطه ای نداشته باشن؟؟
نه.... پاک کردن صورت مسئله موضوع را حل نخواهد کرد تنها به زیرزمینی ادامه یافتن این روابط کمک خواهد کرد.و اسیب های بسیار.
تنها راهکار آگاه سازی جوانان و آموزش مهارت های اجتماعی به آنان است.
.............
این آگاه سازی وظیفه من و شما و روان شناسان است.... باید راه های درست ارتباط آموخته شود.
.....................
اما اصل بسیار مهم:::
اگر از روی نیاز ....فردی به برقراری رابطه اجتماعی با جنس مخالف بپردازد و هدفش رفع این نیاز باشد مطمئن باشید به خطا رفته است....
اما اگر فردی ظرفیت و توان برقراری ارتباط را در خود ایجاد کند....می تواند با 50 درصد از افراد جامعه قطع ارتباط نکند و در این ارتباط آسیب نبیند.
.........................................
هشدار و تذکری که قصد دارم دوباره تکرار کنم:::
""دوران سخت گیری عصر قدیم به سر رسیده....آزادی در رفتارهای جنسی متاسفانه پیروز شده... آنچه را که نباید فراموش کنیم این است که>> این خطر وجود دارد که این آزادی تا حد مجاز بودن هر چیز و گستره مطلق تنزل پیدا کند مگر اینکه در کنار این آزادی مسئولیت ایجاد شود.""""
................................
دقت کنید>> من روابط دوستی رایج در جامعه با جنس مخالف را پیشنهاد نمی دهم ولی هرگز هم این روابط را بلوکه و تکذیب نخواهم کرد زیرا اگر ما بگیم و نگیم این روابط صورت می پذیره. پس راهکار این است که ما شیوه های ارتباط سازنده در حدود انسانی را به جوانان یاد دهیم.
هرکسی دید جنسیتی خود را کنار بگذارد حق ارتباط با هر جنسی با هر تیپ فکری را دارد البته در مسیر انسانیت.
>>>اگر فرصت شود حتما تاپیکی در مورد راه های درست برقراری روابط اجتماعی ایجاد خواهم کرد

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)