اما خودم مشتاقم تا خود شخصیتم را ارزیابی کنم
دوست گرامی من سررشته ای از روانکاوی ندارم اینکه گفتید می خواهید شخصیتتون رو ارزیابی کنید
1-از چه نظر؟
2-با چه هدفی؟
یعنی خودتون نقص هایی دارید و انها را می دانید و درصدد رفع آنها برآمدید ؟و یا نه به دنبال این هستید که دیگران نقصهایتان را بهتون بگویند(که پذیرش بالایی می خواهد) و یا اینکه به دنبال این هستید که تایید دیگرن را بگیرید و آنها را با خود همراه سازید
من هیچ مشکلی با اقایون ندارم و اتفاقا
بسیار هم مرد ها و دوست دارم و میتونم
به یک مرد به چشم یک دوست معمولی منظورم
نوع دوستی که با خانم ها دارم همون دوستی و با اقایون هم داشته باشم
دوست داشتن
واژه قشنگی است و پر از بار مثبت اما
معمولا انسانها به هرکسی نمی گویند دوستت دارم ....به طور عمومی میشه گفت من همه ی انسانها ...همه ی مادران همه ی پدران ...همه ی کودکان ... همه ی انسانها را دوست دارم.... ولی من خودم به شخصه معمولا به دوستانم که باهاشون رابطه ی دوستی دارم نمی گویم دوستت دارم مگر دوست خیلی خیلی خاصم که با دیگران بنابر دلایلی فرق داشته باشه و به من نزدیک تر باشه
یعنی اندکی بیشتر در حریمم اجازه ورود داشته باشه و به من از سایرین نزدیک تر باشه
خوب حالا واژه دوست داشتن گفته شد
برداشت طرف مقابل چگونه است؟
وقتی همجنس خودم باشه همون برداشتی رو میکنه که من منظورم بود اما وقتی جنس مخالف باشه برداشتش فرق میکنه
ببین دوست گرامی مطلبی از یکی از پیشکسوتان تالار برایت میاورم که بسیار سودمند هست

نوشته اصلی توسط
نقاب
باید در نظر داشته باشید همه ما انسان ها به دنبال منافع خود هستیم حتی در امری به نام ازدواج....پس(اغلب) پسران در درجه اول هدف از یک رابطه را ارضا نیازهای عاطفی و جسمی خود می دانند ....
این گفته ی یک مرد در مورد همجنسان خودش هست
و همچنین درجای دیگیری هم ایشون متذکر شده بودند که شاید دخترها بگویند یک مرد را به چشم برادر می بینند ولی هیچگاه یک مرد یک زن را به چشم یک خواهر نمی بیند
خوب با این حساب وقتی شما به یک مرد بگویی دوستت دارم به نظرتون در 99درصد موارد اون آقا چه برداشتی می کنند؟
ادامه دارد...
علاقه مندی ها (Bookmarks)