نوشته اصلی توسط
kashmar
سلام.
تو واقعا درمان مي خواهي يا مي خواهي زمان را از دست بدي!
عجيبه درد مشخص باشه.درمانش هم مشخص باشه بعد بخواهي با كلماتي مثل كمالگرايي و استرس و ...
خودت را گول بزني.
پست قبلي من را چند بار بخوان.بعد به اين نكات توجه كن
براي رفع اين مشكل فقط يه طرف قضيه دكتره و اصل كار خودتي و اراده و خواستن خودت.دكتر فقط جنبه كمكي داره كه تو را از لحاظ جسمي و روحي اماده تر كنه.اين نيست كه مثلا يه دارو به ات بده خوب شي.
تازه اعتياد به اين كار مثل اعتياد به سيگار و حتي بدتر از ان مي باشد و تا انجا كه من مي دانم اراده اي قوي تر براي ترك و دوباره مبتلا نشدن مي طلبه.
از زندگي اي كه الان داري راضي اي ؟
از ضعفي كه داري راضي اي؟
از احساس گناهي كه بعد از انجام اين كار به ات دست ميده راضي اي؟
خوب پسر خوب يه تكوني به خودت بده.توكل كن بخدا قدمهاي اول را بردار.شيوه زندگي ات را اصلاح كن.غذا خوردنت را اصلاح كن.غذا به مقدار كافي بخور چون يكي از عوارض اين كار بي اشتهايي است.هر عاملي كه باعث تحريك جنسي ات ميشه را از خودت دور كن.مثلا كليپ ها و عكس هاي تو موبايلت. كامپوتر-اينترنت و حالا هرچي. اگه ماهواره داريد ماهواره را جمع كن.از غذاهاس سرخ كردني پرهيز كن.از لباس هاي رو و زير گشاد استفاده كن.تا جايي كه مي توني تنها نباش.ورزش بدنسازي انجام بده.وقت ازاد برا خودت نگذار.نماز بخون.مسجد برو.با دوستات پا شو برو گردش حتي براي مطالعه و برنامه نويسي برو كتابخانه عمومي و .......................
فكر مي كني اينكارها اشتباهه.اشتباه شيوه ايه كه تو براي زندگيت در پيش گرفتي كه نهايتا نتيجش منجر به اين عوارض شده.اگه يك درصد هم احتمال داشته باشه درمانش اينطور كارهاي ساده باشه عقل حكم ميكنه كه مثلا يك ماه انجام بدي و نتيجش را ببيني.
- براي ويزيت دكتر يك ماه ديگه ديره.يعني تو اين شهر به اين بزرگي دكتر ديگه نبود.تازه اگه سيريش ميشدي و تو مطب مي موندي تا اخر وقت و بعد به دكتر مي گفتي من وضعم اورژانسيه و ...
دكتر تا تو را ويزيت نمي كرد از تو مطب بيرون نمي رفت.پس. فردا دوباره ميري. يا اين يا يكي ديگه.
-ببين تا جايي كه من مي دونم ما سه گزينه داريم.
1-مشاور
2-روانشناس
3-روانپزشك
كه از بين اين سه گزينه تنها روانپزشك مجوز تجويز دارو را دارد.بنابر اين روانپزشك ارجعيت دارد نسبت به اندو.ولي هرسه مي توانند موثر باشند.
در كنار اين سه از پزشك طب سنتي و مكمل هم مي تواني استفاده كني.كه حتي شايد بهتر هم باشه.منظورم پزشك هايي است كه پزشك اند و شماره نظام پزشكي دارند اما در عين حال مسلط به طب مكمل مي باشند.نمونش هم همين اقاي دكتر روازاده است كه cd هاش همه جا پخشه و مطبش تو تهرانه.پزشك مورد تاييدش تو شهر خودتون را هم مي تواني از سايتش و فكر كنم بوسيله شماره تماسي كه تو سايت داده جويا شوي.
بازم مي گم بيش از 75 درصد كار بعهده خودت است.با انجام ندادن اين عمل و تقويت جسم به مرور زمان روح التيام مي يابد و عوارض جسمي و روحي كه داري حتي در ماههاي اول به طور چشم گيري كم مي شود.
موفق باشي
علاقه مندی ها (Bookmarks)