به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 38

موضوع: تنهایی

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 اسفند 89 [ 16:17]
    سطح
    29
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    246

تشکرشده 243 در 88 پست

Array

RE: تنهایی

سلام

طعم تنهایی رو چشیدم . امیدوارم هیچکس تنها نمونه . . .
    راه خاصی وجود نداره . باید خودت برا خودت کاری بکنی . وقتت رو پر کن . مطالعه کن . بیا همین تالار و با دوستات هم صحبت شو . تجربه هاتو بنویس . به ادامه تحصیل فکر کن . سعی کن بری ورزش و کارای گروهی و و و . . .

شعر از پروین اعتصامی ( دو همدرد )

بلبلی گفت بکنج قفسی
    که چنین روز، مرا باور نیست
    آخر این فتنه، سیه کاری کیست
    گر که کار فلک اخضر نیست
    آنچنان سخت ببستند این در
    که تو گوئی که قفس را در نیست
    قفسم گر زر و سیم است چه فرق
    که مرا دیده بسیم و زر نیست
    باغبانش ز چه در زندان کرد
    بلبل شیفته، یغماگر نیست
    همه بر چهرهٔ گل می‌نگرند
    نگهی در خور این کیفر نیست
    که بسوی چمنم خواهد برد
    کس بجز بخت بدم رهبر نیست
    دیده بر بام قفس باید دوخت
    دگر امروز، گل و عبهر نیست
    سوختم اینهمه از محنت و باز
    این تن سوخته خاکستر نیست
    طوطئی از قفس دیگر گفت
    چه توان کرد، ره دیگر نیست
    بسکه تلخ است گرفتاری و صبر
    دل ما را هوس شکر نیست
    چو گل و لاله نخواهد ماندن
    سیرگاهی ز قفس خوشتر نیست
    دل مفرسای بسودای محال
    که اگر دل نبود، دلبر نیست
    در و بام قفست زرین است
    صید را بهتر ازین زیور نیست
    زخم من صحن قفس خونین کرد
    همچو من پای تو از خون، تر نیست
    تو شکیبا شو و پندار چنان
    که بجز برگ گلت بستر نیست
    گه بلندی است، زمانی پستی
    هر کس ای دوست، بلند اختر نیست
    همه فرمان قضا باید برد
    نیست یک ذره که فرمانبر نیست
    چه هوسها بسر افتاد مرا
    که تبه گشت و یکی در سر نیست
    چه غم ار بال و پرم ریخته شد
    دگرم حاجت بال و پر نیست
    چمن ار نیست، قفس خود چمن است
    بخیال است، بدیدن گر نیست
    چه تفاوت کندت گر یکروز
    خون دل هست و گل احمر نیست
    چرخ نیلوفریت سایه فکند
    اگرت سایه ز نیلوفر نیست

دنیا کوچیکه و خدا بزرگ . همیشه زندگی هینجور نمیمونه . یکم صبر لازمه

2. کاربر روبرو از پست مفید imans تشکرکرده است .

imans (یکشنبه 21 آذر 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 22 مهر 90 [ 23:05]
    سطح
    25
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 15 در 6 پست

Array

سلام به همه دوستان عزیزم
    roze_bikhar منم خیلی دوست دارم کار کنم.ولی کو کار؟مشکل اصلی من اینه که کار پیدا نمیکنم.
    imans عزیز من کارای زیادی میتونم انجام بدم که وقتم پر بشه البته واسه خودم نه اینکه درامدی داشته باشم.ولی این تنهایی تمام انگیزه هامو ازم گرفته.اصلا حوصله انجام کاری ندارم.باشه بازم صبر میکنم .
    از همه دوستان ممنونم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 اسفند 90 [ 12:21]
    سطح
    36
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 60
    دستاوردها:
    تشکرها
    761

تشکرشده 743 در 207 پست

Array

سلام. دوست خوبم تنهايي در اوج حقيقتش حقيقت نداره! معناي اصلي تنهايي حضور نداشتن نيست، حضور رو درك نكردنه... اونوقت يكي مثل من به تنها بودن عشق ميورزه و يكي مثل شما ازش فراريه، كه البته هر دوش هم اشتباهه . اگر براي تنهاييتون برنامه ريزي كنيد، اونوقت احساس تنهايي نمي كنيد... مهم نيست چيكار ميكيد، مهم اينه كه مشغول به يه كار صحيح باشين، نظر من در مورد گفته هاتون اينه كه شما احساس تنهايي نميكنيد، يه جور احساس پوچي ميكنيد، يه خلاء در زندگيتون، يه زندگي تكراري! و به خاطر سردر گمي هاتون ميخواين تنها نباشيد و به يه نفر پناه ببريد، يه نفر كه شما رو بفهمه! اما اگر واسه اين ساعت ها برنامه ريزي مرتبي داشته باشين، و با حوصله كاراتونو انجام بدين، ظرف دو سه روز ديدتون به زندگي كاملا عوض ميشه! مثلا اينجوري برنامه ريزي كنيد كه: صبح زود بيدار ميشم، ميرم پياده روي، به رفتار و حركات مردمي كه نميشناسم دقيق ميشم، ازشون چيزاي جديد ياد ميگيرم، ميام خونه، شروع ميكنم به كتاب خوندن، چون من يه زن ايرانيم كه بايد دانشش زياد باشه، بعدش سعي ميكنم يه كيك خوشمزه بپزم! تا اونجايي هم كه ميتونم خلاقيت به كار ميدم، موفق باشم به خودم افتخار ميكنم، نباشم هم ، ميخندم، چون يه تجربه بود، عصر كه شد ميزنم از خونه بيرون، ميگردم دنبال كار!(هر كاري هم باشه انجام ميدم، چه به رشتم مربوط باشه، چه نباشه! مثلا تو يه مانتو فروشي!!!!) اينم يه تجربست، ميام خونه، خستم، يه فيلم ميبينم، بعدش شروع ميكنم به خاطره نويسي، بعدش سعي ميكنم يه كار هنري انجام بدم، بعد ميرم تو سايت همدردي يه سر به دوستام ميزنم بعد با خدا كه هم صحبت شدم و باهاش عبادت كردم، ميخوابم.... اين يه برنامه بود كه زماني واسه تنهاييتون نميذاره، من خودم كه با اين برنامه پيش ميرم فرصت نميكنم به دوستام يه زنگ هم بزنم! تازه به همين كارا هم نميرسم!
    ولي همونطور كه گفتم به هر شغلي قانع باشين! مگه ميشه هيچ شغلي نباشه؟ اونم رشت به اين بزرگي!
    در ضمن در مورد دوستيابي سعي كنيد مقالات روانشناسي رو بخونيد و راه هاي دوستيابي رو به كار ببنديد، چون گمان ميكنم يا خيلي با كسي دوست نميشيد، يا بلد نيستيد دوستيتون رو نگه داريد، نيازي نيست دوستانتون رو خونه دعوت كنيد، بيرون دعوتشون كنيد، كافي شاپي، پاركي، رستوراني.... اگر اصرار داشتن بيان خونتون هم بي رودر باستي بگيد موضوع چيه!
    در ضمن بهتره تنهايي هاتونو اول با خدا پر كنيد، بعد با خلق خدا! اونوقت ميبينيد كه هيچم تنها نيستيد، يه جمله زيباست كه: وقتی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش!... يا اين يكي:" اگر تنهاترين تنها شوم باز هم خدا هست... او جانشين تمام نداشته هاي من است". ديدين تنها نيستين؟! پس يه حركتي به خودتون بدين و از اين بي حالي بيان بيرون!
    پيروز باشين.

5. 4 کاربر از پست مفید hamishetanha تشکرکرده اند .

hamishetanha (یکشنبه 21 آذر 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط golestaneh
    خیلی دوست دارم ازدواج کنم.ولی خواستگار هم ندارم.با اینکه از نظر ظاهری مشکلی ندارم.
    گلستانه عزیز دوستان خیلی خوب راهنمایی ات کردند و من فقط می خوام به این قسمت از حرفت تمرکز کنم:
    مطمئن باش بعد از ازدواج هم باز باید بتونی برای تنهایی ات برنامه ریزی کنی چون همسرت هم مجبوره صبح تا شب بره سر کار و وقتی هم از سر کار اومد اونقدر خسته است که اونم باید بره بخوابه!
    باورت نمی شه یه چرخ بزن تو تالار و ببین چندتا از خانمهای متاهل از این موضوع شکایت می کنن.

راستی شما قبلا با یه نام دیگه این مشکل رو مطرح نکردین؟ یادمه یه دوست دیگه دقیقا مشکلی شبیه شما داشت!

7. 3 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (یکشنبه 21 آذر 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 15 در 6 پست

Array

سلام hamishetanha عزیز
    حرفاتون خیلی بهم آرامش داد.اگه تا یکی دو ماه پیش منو میدیدن همینطوری بودم.با انرژی و منظم بودم.شما درست میگین.من دچار تکرار شدم.از این تکرار بیزارم.کم کم به اینجا رسیدم.من تو زندگیم از خیلی چیزایی که دوست داشتم بریدم که به چیزای دیگه برسم.یکسال و نیم واسه کنکور ارشد درس خوندم.که رتبه ام دو رقمی شد.دوره ارشد پوستم کنده شده.اونم تو رشته ای که خیلی بهش علاقه ای نداشتم و به خاطر دیگران خوندم.بهم حق بدین یعنی این همه زحمت هیچ
    باور کنین آدم قانعی هستم.هرجا رفتم حداقل حقوق ممکن رو نوشتم جوری که خودشون تعجب میکردن.چون فقط تجربه کردن و کار کردن برام مهم بود.ولی باز هم بهونه های دیگه آوردن.هرجا میرم سابقه کار میخوان.توشهر ما کار هست.ولی با پارتی.یه جایی رفتم علنا میگفتن برو تو شرکت کسی رو پیدا کن که آشنات بشه اینطوری بهت کار نمیدیم. باشه به حرفتون گوش میدم قانع تر میشم
    من دوست زیاد دارم تو این زمینه مشکلی ندارم.اما اگه خونه دعوتشون نکنم چکار کنم.واسه بیرون بردن و کافی شاپ و جاهای دیگه پول لازمه دیگه اینطور نیست؟
    البته اگه خدا تو زندگیم نبود با مشکلاتی که من تو زندگیم داشتم مطمئنا الان اینجا نبودم
    ممنون از وقتی که گذاشتین

9. کاربر روبرو از پست مفید golestaneh تشکرکرده است .

golestaneh (دوشنبه 22 آذر 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 اسفند 90 [ 12:21]
    سطح
    36
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 60
    دستاوردها:
    تشکرها
    761

تشکرشده 743 در 207 پست

Array

خوب دوست عزيز اگر رتبه تون تو فوق دو رقمي بوده، اين نشون ميده كه شما اراده اي بسيار قوي دارين و همچنين هوش سرشار كه من بابت به شما تبريك ميگم .... اما در مورد كار" اين كه ميگيد كمترين حقوق رو مينويسم، اين خودش يه اشتباهه!!!!!" چرا كه شما اگر خودتون رو دست كم بگيريد، اونها هم شما رو دست كم ميگيرند و هنگام مصاحبه بايد آنقدر محكم و مطمئن صحبت كنيد كه باور كنن شما همون نيرويي هستين كه ميخواستن..... اما بازم ميگم، به شغلتون قانع باشين! هر شغلي باشه از بيكاري بهتره! ميتونيد همزمان دنبال كار بهتري هم بگردين! اين كه ميگيد تلاشاتون بيهوده بوده و به قول خودتون اين همه زحمت همه هيچ، هم يه اشتباه ديگه است! چرا كه شما كم كمش دانشتون رو افزايش دادين و اين چيز كمي نيست! تازه با اشخاص زيادي هم آشنا شدين و يه زندگي جديد رو تجربه كردين! دوستايي كه باهاشون شاد ميشدين! اين كجاش هيچه؟ شما اطلاعاتي دارين كه 6 سال پيش نداشتين! اين يعني هيچ؟.... و اما دوستان!ميتونيد ازشون بخواين باهاتون بيان بيرون قدم بزنن! هزينه اي هم نداره، فوقش دو تا بستني! يا تو خونه يه چيزي تهيه كنيد، بيرون ، تو يه پارك با هم بخوريد. يا دوستاني كم خرج انتخاب كنيد. در ضمن نيازي نيست هرروز و هر دقيقه همديگرو ببينيد، هر وقت وضعيت ماليتون مساعد بود اين كارو بكنيد، ولو صرف يه آب ميوه باشه! منم 200 تا دوست و رفيق دارم، وضعيت ماليم هم بد نيست، اما اگر بخوام همشونو هي به اين رستوران و اون رستوران دعوت كنم كه هفته بعدش بايد دم رستوران آدامس بفروشم! ولي باهاشون قدم ميزنم، وضعيت مساعد باشه يه چيزي واسشون ميخرم، نباشه هم به روي مبارك نميارم ديدين چقدر ساده است؟ بعد هم با دوستانتون صميمي باشين تا اگر وضعيت ماليتون مساعد نبود خجالت نكشين، تا خيلي راحت بگيد شرمنده آخر ماهه، پول موجود نيست. آدم كه با دوستش رودرباستي نداره. هان؟

11. 5 کاربر از پست مفید hamishetanha تشکرکرده اند .

hamishetanha (دوشنبه 22 آذر 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 15 در 6 پست

Array

hamishetanha عزیز تمام حرفاتونو قبول دارم.شما درست میگین.خودم هم خیلی اشتباه کردم.البته این هم بگما اینایی که واسه استخدام آگهی میدن رو نمیشه جور دراورد هرچی میگی یه چیزی میگن.باشه من از فردا هر موقعیت کاری پیدا کردم دنبالش میرم.تا خدا چی بخواد
    ممنون از راهنماییتون

13. 3 کاربر از پست مفید golestaneh تشکرکرده اند .

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 آذر 89 [ 02:38]
    سطح
    23
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 7 پست

Array

سلام گلستانه عزیز
    امیدوارم حالت خوب باشه، امروز که دوباره به تاپیکت سر زدم فهمیدم هم رشته خودمی، منم یه 2سالی تو شهر قشنگ شما زندگی کردم، باورکن هنوزم خاطرات زندگی تو رشت جزو بهترین خاطرات زندگیمه، من عاشق اب و هوای اونجام، هنوزم بخاطر مسائل کاریم چند وقت یکبار میام اون طرفا(همین 2روز پیش تا نزدیکای رشت اومدم)، تو رشته خیلی خوبی درس خوندی چون کاربرد زیادی داره، ولی مشکل اینه که کلا بازار کار خرابه،اگه یکی دو ماه پیش باهات اشنا میشدم یه کار خوب برات سراغ داشتم ولی متاسفانه پر شد، ولی نا امید نشو چون انسان باامید زندست، مطمئنم کار خوبی پیدا میکنی، منم اگه موردی بود حتما خبرت میکنم، فقط یادت باشه مشکلاتتو دسته بندی کن، سعی نکن یکدفعه همه رو با هم حل کنی چون نمیشه، یکی یکی و بر اساس اولویت بهشون برس، هیچ وقتم ناامید نشو از حل کردنشون، همیشه به این فکر کن که شرایط میتونست خیلی بدتر از این باشه ، شاید خیلیا ارزو داشته باشن جای همین الان تو باشن، اگه واقعا و از ته قلبت ایمان داشته باشی که شرایط درست میشه باور کن این اتفاق خیلی زود میافته

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 15 در 6 پست

Array

سلام parhaam عزیز
    خوشحالم که خاطرات خوبی از شهر ما داری.امیدوارم هر وقت میای اینجا بهت خوش بگذره.از اینکه هم رشته هستیم هم خیلی خوشحالم.آره راست میگی بازار کار خرابه.خیلی هم خرابه.منم دیگه خسته شدم اینقدر گشتم و پیدا نشد. ولی از وقتی اومدم تو این سایت خیلی حالم بهتر شده. باشه نا امیدی رو کنار میذارم. تو حق داری میتونست شرایط بدتر هم بشه. شاید من زیادی بزرگش کردم. حتما میتونم کار خوبی پیدا کنم. خیلی ممنونم

16. کاربر روبرو از پست مفید golestaneh تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 13 بهمن 91 [ 23:57]
    سطح
    53
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 167
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    564

تشکرشده 574 در 212 پست

Array

سلام گلستانه عزيز !
    من نيلوفرم و تقريباسه ساله كه عضو اين سايتم .منم 4 ساله كه مدرك حسابداريمو گرفتم و روز به روز از اون ايده آلائي كه داشتم فاصله ميگرم.مشكل منم مثل تو تنهائيه و بيكاري .البته شما با داشن مدرك ارشد و اگه رتبه اتون هم خوب بوده خيلي امكان كار تو آموزشگاهها رو داري تا دير نشده ومثل من مطالب از سرت نپريده برو دنبالش .اونجا احتمال داره با دوستاي قديمي ات هم برخورد پيدا كني.منم 28 سالمه و مجردم در ضمن همشهري نه ولي تو همسايگي شهر شما زندگي ميكنم.ميتوني روي دوستاي خوبي كه اينجا پيدا ميكني حساب باز كني!بازم اگه شد برات مينوسم وموفق باشي!

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)