RE: نیاز به راهنمایی دارم.
نظر غیر کارشناسی من:
موافقم، درست نبوده شوهرتون حرفشو عوض کنه، اونم وقتی که شما به دوستانتون قول داده بودین.
البته از لحاظ شرعی و عرفی اگه مرد به خانمش بگه جایی نرو نباید بره. مردا دوست ندارن زنشون تو روشون بایستن، دوست دارن زنشون یه زن باشه نه اینکه رفتارای مردونه نشون بده، بهتر بود به جای اینکه لجبازی کنید با سیاست شوهرتونو راضی می کردین که اجازه بده برید که البته همه اینها به دلیل کم تجربه بودن هر دوتون هست.
من به نظرم میاد شما و شوهرتون تو هر بحثی به هم دیگه به چشم یه رقیب نگاه می کنید که هر کدومتون می خواید تو دعوا برنده بشید و حرف خودتون رو به کرسی بشونید نه اینکه مشکلتون رو حل کنید که این خودش آسیب زا هست. شاید با وجود این مسئله پیشنهاد مادر شوهرتون کارامد باشه.
اما در مورد اینکه دست روتون بلند می کنه: شما نباید بهش اجازه بدین که این کار براش تبدیل به یه عادت و راه حل بشه. یعنی اینکه اگه شوهرتون هر دفعه ببینه که با کتک زدن شما می تونه به خواسته هاش برسه و حرف خودشو به کرسی بشونه معلومه که بازم تکرار می کنه. باید بهش بفهمونید که کتک زدن نه تنها چیزیو حل نمی کنه که بدتر هم می کنه. مثلاً تو همین مورد به نظرم اگه با حرف زدن شوهرتون نتونست متقاعدتون کنه که همراه دوستاتون کوه نرید (هر چند باید قبول می کردین) نباید با برخورد فیزیکی هم حرفشو قبول می کردید.
بازم تاکید می کنم نظرات من غیر کارشناسی هست و دوستان دیگه اگه اشکالی تو صحبت هام دیدن حتماً بگن.
[size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)