سلام
مرسی pooarotجان البته که می دونم چی می خوام حتی معیارامو روی کاغذبارها و بارها نوشتم من دختری کم توقع هستم که عاشق عشق واقعی وصداقتوسادگی وصمیمیتومهربونی طرف مقابلم میشم به همین دلیل بود که گفتم چنین افرادی کمن!چون واقعا کمن و من خودم باید بگم خوشبختانه یا متاسفانه آدم صاف و صادقو ساده ای هستم که گاهی حتی حس بی اعتمادی به آدمای اطرافم بهم دست میده بگذریم.....اما می خوام بگم من معیارامو کاملا میدونم و به همین خاطر خیلی ناراحتم ازینکه نمی دونم واقعا احساسی دارم برخورد می کنم یا روی معیارا کسانی رو دوست دارم که آخریشم اینه که فعلا تصمیم به فکر نکردن بهش و به همه گرفتم تا اینکه به قول همیشه تنهای عزیز هر وقت وقتشو خدا تشخیص داد ماهم در خدمتیم و فکررررررررررررر می کنیم!!! البته اگه اون زمان دیگه دیر نشده باشه
چون اصلا ازدواج درسن بالا رو نمی پسندم
دختر19تا26باس بره دیگه
![]()

چون واقعا کمن و من خودم باید بگم خوشبختانه یا متاسفانه آدم صاف و صادقو ساده ای هستم که گاهی حتی حس بی اعتمادی به آدمای اطرافم بهم دست میده بگذریم.....اما می خوام بگم من معیارامو کاملا میدونم و به همین خاطر خیلی ناراحتم ازینکه نمی دونم واقعا احساسی دارم برخورد می کنم یا روی معیارا کسانی رو دوست دارم که آخریشم اینه که فعلا تصمیم به فکر نکردن بهش و به همه گرفتم تا اینکه به قول همیشه تنهای عزیز هر وقت وقتشو خدا تشخیص داد ماهم در خدمتیم و فکررررررررررررر می کنیم!!! البته اگه اون زمان دیگه دیر نشده باشه
چون اصلا ازدواج درسن بالا رو نمی پسندم
دختر19تا26باس بره دیگه

علاقه مندی ها (Bookmarks)