من تازه پست شما رو دیدم.
خب داداش جون، پدر و مادرت تمام توجه شون به توه چون تک فرزندشون هستی و میخوان از هر لحاظ پیشرفت کنی .برای همین سعی میکنن تو تصمیملت مهم زندگیت کمکت کنن و با تجریباتی که دارن راهت رو روشن نگه دارن تا خدای نکرده تو چاه نیوفتی!
میخوام صد سال سیاه این طوری نباشه توجهشون
اونا تو مردد کردن من استادن
و جایی که واقعا باید کمک کنن بدتر نمک میریزن روی زخمم
شک نکن که پدر و مادرها خوبی بچه هاشونو میخوان البته گاهی بعضی از پدر و مادرها خوبی رو درست تشخیص نمیدن و ممکن باعث اشتباه بشن
پدرومادر من همین طورین
خب ببین، تا حالا سنت کم بوده و پدر مادرها به اقتضای سن بچه هاشون تا یه زمانی خودشون براشون تصمیم میگین که راه کدامه و چاه کدامه.البته باز هم صد در صد نیست و هر کسی حتی بچه های کوچیک بعضی وقتها خودشون حق انتخاب دارن مثلا تو خرید یه اسباب بازی.
اما از این به بعد دیگه داری بزرگ میشی و باید کم کم با کمک بزرگتهات تصمیم بگیری .نه کاملا خودت به تنهایی و نه بزرگتهات به تنهایی بلکه با کمک همدیگه !
باید تو تصمیمات مهم با اونها مشورت کنی و از تجربیات و نظراتشون استفاده کنی تا راهی رو که دیگران رفتن و به بن بست رسیدن رو دوباره نری و با این دوباره کاری زمان ارزشمند رو از دست ندی
بابام همیشه میگفت تو الان وقت اظهار نظرت نیست. باید 30 سالت بشه تاره اون موقع یواش یواش میشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)