سلام
ممنون از سابینا و خصوصا arix عزیز که مسئله رو کاملا برام باز کرده.
مثلا پرسیدم بلوز قبلی ام رو بپوشم یا جدیده رو. اون هم یه نگاهی به بلوز قبلی ام انداخت و گفت: "از لباس مشکی خوشم نمیاد"
حالا جالب اینجاست که بلوز جدیده هم مشکیه.
منم یکهو جوش آوردم و نتونستم خودم رو کنترل کنم و با لحن عصبی گفتم: "میگم جدیده رو بپوشم یا قدیمیه"
در این حالت معمولا دعوامون می شد، ولی اون با آرامش برخورد کرد و قائله ختم شد.
[color=#FF4500]نگار خانوم خداییش سر این موضوع ها دعواتون میشه؟ عزیزم این موضوع که چیزی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میدونی چیکار کن؟ بهش بگو خوب حدس بزن بلوز دیگه م چه رنگیه؟ بعد بیار و نشون بده و بگو مشکیییییی! بعد کلی بخند، بگو لاقل یه نگا بکن بعد بگو ( به شوخی ) همین! اینو نمونه دادم که بدونی که این مسئله نباید هم باعث تشنج بشه، اونموقع که سنگ رو سنگ بند نمیشه گلم، شما باید خیلی خیلی حساسیتتو بیاری پایین!
آخر شب هم که از خونه خاله ام برگشتیم، طبق معمول اون شروع کرد به گیر دادن به فامیل های من که خواهرت اینجوری کرد و خاله ات اونجوری کرد و از این حرف ها.
اینجور مواقع بهش بگو بابا به ما چه ولش کن، ما رفتیم و اومدیم ، و در مقابل حرفهاش سکوت کن، اونقدر این کارو بکن تا کلا انتقاد کردن یادش میره، یادت باشه باید محکم باشی و دفاع نکنی، حرفو عوض کن، بگو شام بکشم؟ یعنی عکس العمل نشون نده و اینطوری بهش بفهمون که حیفه اصلا بحث این مسائل بشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)