البته فکر می کنم بهتر باشه یک دختر خانم جواب شما را بده، ولی از آنجا که کسی جواب نداده من اینها را می نویسم.
اولاً خدا رو شکر که شما زود فهمیدی این آقا به دردت نمی خورد. بعضی ها این روابط اینترنتی را ادامه می دهند و عاشق یک شخصیت مجازی می شوند. دیگر حتی اگر طرف را ببینند، قادر به این نیستند که شخصیت واقعی او را بشناسند. به نظر من از اینجور روابط دوری کن که راهی اشتباه است.
یکبار هم گفتم... این سایتهای دوستیابی به نظر من به درد ازدواج نمی خورند. اگر فکر من اشتباه است، لطفاً دوستان تذکر بدهند. ولی اینجور سایتها باز هم شروع یک رابطه اینترنتی و مجازیست یا اینکه شما را وارد یک رابطه بی فایده می کند. به نظر من زیاد فرقی با یک دوستی خیابانی نمی کند. من به عنوان پسر برای پیدا کردن همسر به چنین سایتی نمی روم. اگر دنبال دوست دختر و یک رابطه کوتاه بودم، شاید ...
و به همین دلیل می خواهی به اینترنت پناه ببری؟ به نظر من روی خودت کار کن.تو اجتماعم كه خيلي تودارم و خجالتي
فکر می کنم هر چه بیشتر در اجتماع باشی، با دوستان خوب رفت و آمد کنی، در کارهای مثبت اجتماعی شرکت کنی، این ترست از اجتماع می ریزد. خجالت را کنار بگذار. البته حد و اندازه رو رعایت کن.
باید اول از همه خودت را بسازی. فقط با ازدواج کسی خوشبخت نمی شه. یعنی فکر می کنم کسی که در تنهاییش همیشه غمگینه و نمی دونه از لحظاتش چطوری باید استفاده کنه، و فکر می کنه اگر ازدواج کنه دنیا برایش بهشت می شه، اشتباه می کنه. مطمئن باش اگر از خودت یک دختر موفق و شاداب بسازی، خیلی پسرهای بیشتری طرف تو جذب می شوند.
موفق باشی

ج نميديد

علاقه مندی ها (Bookmarks)