سلام
به اضافه مطالبی که دوستان گفتن تو محیط کار وظیفه تو بیش از انتظار خودت انجام بده همیشه حواست به کارهایی که میکنی باشه که اون روزی که تو محیط کارت وقتتو گذاشتی چی انجام دادی وقتی هم مافوقت تلاش بی وقفه شما رو ببینه مسلما نکات مثبته رو تو ذهن خودش تداعی میکنه .. البته یادت باشه که در عرض کوتاه مدت شاید نتونی تو محیط کاریت موقعیت خودتو از همه لحاظی علی الخصوص همون مرخصی که ذکر کردی بالا ببری گذشت زمان خود به خود همه چی رو با تلاش خودت درست میکنه .
من خودم شخصا بعد از دوره ی دبیرستان وارد محیط کاری شدم که شرایط کاری فوق العاده اوایلش برام سخت بود اصلا نوع رفتار با همکار و رئیس خودمو بلد نبودم چون تازه مشغول شده بودم هرکسی بهم یه دستور میداد خیلی هم قرقر میکردنولی واقعا وقتمو کامل واسه کارم گذاشتم در عرض چند مدت کلا مسلط شدم و وظایفمو بدون چون چرا در حد کمال انجام میدادم وقتی رئیس بخشمون پیشرفت و تلاش منو دید فوق العاده رفتارش با من عوض شد
حتی در هفته سه روز نیمه وقت مرخصی واسه دانشگاه میگرفتم بدون هیچ مخالفتی چون میدید کارامو خوب انجام میدم .. الان هم نتیجه زحمات و تلاشمو و صداقت تو وظیفه ...کاریمو دیدم خدا رو شکر خودم الان مدیر بخشی شدم
صداقت تو وظیفه کاریت یادت نره.... خدا خودش شاهد صداقت و تلاشت هم هست .. اول عدالت خدا رو در نظر بگیر بعد رئیستو

ولی واقعا وقتمو کامل واسه کارم گذاشتم در عرض چند مدت کلا مسلط شدم و وظایفمو بدون چون چرا در حد کمال انجام میدادم وقتی رئیس بخشمون پیشرفت و تلاش منو دید فوق العاده رفتارش با من عوض شد
حتی در هفته سه روز نیمه وقت مرخصی واسه دانشگاه میگرفتم بدون هیچ مخالفتی چون میدید کارامو خوب انجام میدم .. الان هم نتیجه زحمات و تلاشمو و صداقت تو وظیفه ...کاریمو دیدم خدا رو شکر خودم الان مدیر بخشی شدم
.... خدا خودش شاهد صداقت و تلاشت هم هست .. اول عدالت خدا رو در نظر بگیر بعد رئیستو

علاقه مندی ها (Bookmarks)