نظرتون شد شبیه من درسته؟نوشته اصلی توسط shabe barooni
تشکرشده 280 در 139 پست
نظرتون شد شبیه من درسته؟نوشته اصلی توسط shabe barooni
تشکرشده 52 در 23 پست
من هم بهترین و "سالم ترین" سن رو بین 21 تا 25 واسه آقایون میدونم.کمتر از این سن اکثر موافق با ناپختگی همراه هست و گذشتن از 25-26 هم باعث کمتر شدن میل و بوجود آمدن یک وسواس خاص میشه. بنظرم اگر فردی شرایط "قابل قبولی" و حداقل ها رو واسه ازدواج داشته باشه و تا 25-26 سالگی ازدواج نکنه یک جای کارش میلنگه و باید با دقت بیشتری مورد بررسی قرار بگیره !
بحرحال اوج نشاط و سرزندگی و بقیه ویژگی های بارز آدم، خودشون رو معمولا تو این بازه سنی نشون میده.
اگه آدم بتونه خودش رو از لحاظ فکری و درکی به یه حد قابل قبول و مناسبی برسونه بنظرم نباید بزاره سنش بالاتر بره.
البته این موضوع برای همه صادق نیست چون خیلی ها رو دیدم که مثلا 27-28 سالشونه ولی به بلوغ فکری لازم و درک و فهم صحیح از زندگی و سایر مسائل مربوط به زندگی مشترک نرسیدند
MiladR (جمعه 13 خرداد 90)
تشکرشده 280 در 139 پست
نوشته اصلی توسط MiladR
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
وقتی معیارهاش به ثبات رسید و توانایی اداره زندگی از لحاظ توانایی ارتباط با خانواده همسر و خودش و هم مالی.اونقدری
سن داشته باشه نگن بچه ست.اگر یه کار اداری داشت توی اداره هی ردش نکنن بگن این بچست چیزی حالیش
نیست ینی از نظر ظاهری م به پختگی رسیده باشه.
فرهنگ 27 (جمعه 13 خرداد 90)
تشکرشده 184 در 70 پست
سلام
به نظر من اينكه چه سني مناسبه به عوامل زيادي بستگي داره
دو عامل مهم و عمده اين مورد هم يكي خود فرده و ديگري فرهنگ عمومي جامعه اي كه توي اون زندگي ميكنه
از لحاظ فردي اين كه شخص به چه حدي از رشد فكري، اجتماعي، مالي و غيره رسيده باشه تعيين كننده هست
از لحاظ فرهنگ عمومي جامعه هم بسته به اينكه فرد كجا زندگي ميكنه متفاوته
يه جا مثل تهران به طور عمومي تا شخص تحصيلش رو تمام نكنه و يكي دو سال كار نكنه نمي تونه روي ازدواج فكر كنه
بنابراين ديده ميشه كه سن ازدواج در اين جا 25-28 هست
بعد مثلا ميري جنوب رو مي بيني، به خاطر فرهنگ متفاوت سن مناسب ازدواج ميشه بين 23-25
و باز توي همين جنوبي كه سن ازدواجش 23-25 هست مي بيني كه براي يه نفر به خاطر شرايط زندگي و فرهنگ خاصي كه دارن، سن مناسب 21-24 هست
كلا اين مسئله سن چيزي نيست كه بشه بازه دقيق و مشخصي رو براش تعيين كرد
احمد علي (جمعه 13 خرداد 90)
تشکرشده 280 در 139 پست
جمع بستن اقوام و تحریف فرهنگ نباید صورت بگیره!نوشته اصلی توسط احمد علي
طبق چه مستنداتی میگید جنوبی ها مثلا توی اون سن ازدواج میکنند؟شمالی ها چطور؟کردها و بختیاری ها در غرب که از 18 سال ازدواج میکنند!شرقی ها سمت کرمان و سیستان بلوچستان هم از 19 سال به بالا!
سختگیری نباید بشه ولاغیر
تشکرشده 40 در 23 پست
درود
در اینجا باید مشخص شود که منظور از سن مناسب چیست؟
آیا فقط سن مناسب مطرح است،یا شرایط را هم در نظر گرفت؟
روی کاغذ خیلی راحت میتوان نرخ تعیین کرد اما در عالم واقعیات چنین نیست،
25 سالگی سن خوبی برای ازدواج آقایان است اما چند درصد از آقایان جامعه در این سن شرایط ازدواج را دارند؟
فرض بر اینکه همه در این سن به بلوغ لازمه ازدواج ،انتخاب و تعهد رسیده اند،اما شرایط اقتصادی؟!!!!
تا 18 سالگی دیپلم،22 سالگی لیسانس،24 سالگی سربازی، یک سال دنبال شغل ، تا اینجا شد 25 سال آن هم خوشبینانه و بدون وقفه، ادامه میدهم خودتان حساب کنید یک جوان 25 ساله ،چقدر باید زمان صرف پس انداز ازدواج و رهن خانه ،کند ؟؛همین دوتا کافیست
پس لطفا" رؤیای نظر ندهید،واقعبین باشید،
به لینک زیر هم نظری بیاندازید
http://www.hamdardi.net/thread-1768.html
demasoni (سه شنبه 17 خرداد 90)
تشکرشده 280 در 139 پست
ما داریم در مورد سن درست و به موقع صحبت میکنیم شما از مشکلات اقتصادی میگید؟خلط مبحث نکنید!نوشته اصلی توسط DEMASONI
شما فرمودید 25 سالگی.شاید یکی 20 سالگی شرایطش رو داشته باشه!
21 سالمه هم خونه دارم هم ماشین دارم هم توی حسابم پول دارم و هم درامد خوبی دارم!هیچکسم 1قرون بهم نداده!اگر بخواید میتونید پس خوشبینانه و پارتی ربطی نداره.اینم شد نسخه پیچیدن برای همهنوشته اصلی توسط bidard
تشکرشده 74 در 26 پست
[/align]
21 سالمه هم خونه دارم هم ماشین دارم هم توی حسابم پول دارم و هم درامد خوبی دارم!هیچکسم 1قرون بهم نداده!اگر بخواید میتونید پس خوشبینانه و پارتی ربطی نداره.اینم شد نسخه پیچیدن برای همهنوشته اصلی توسط bidard
[/quote]
دوست عزیز امیدوارم بیشتر از این در زندگی به کمالات و .. برسید.تحصیلات شما؟
به نظرتون میاد شما نمونه خاص از یک مجموعه باشید؟...چند درصد از اطرافیان شما (هم سن و سال های شما) مانند شما هستند؟....
اکثر جوان های 18 ساله الان سعی میکنند وارد دانشگاه بشند که دانشگاه و ادامه تحصیل به شکل واقعی (نه فقط گرفتن مدرک) واقعا اجازه نمیده که یک جوان توی این سن به پول و حقوق و کار انچنانی برسه !.پس بهتره شما واقع بین تر باشید.
تشکرشده 280 در 139 پست
ممنون دوست گلم ایشاله شما هم موفق باشی همیشهدوست عزیز امیدوارم بیشتر از این در زندگی به کمالات و .. برسید.تحصیلات شما؟
به نظرتون میاد شما نمونه خاص از یک مجموعه باشید؟...چند درصد از اطرافیان شما (هم سن و سال های شما) مانند شما هستند؟....
اکثر جوان های 18 ساله الان سعی میکنند وارد دانشگاه بشند که دانشگاه و ادامه تحصیل به شکل واقعی (نه فقط گرفتن مدرک) واقعا اجازه نمیده که یک جوان توی این سن به پول و حقوق و کار انچنانی برسه !.پس بهتره شما واقع بین تر باشید.
واقع بین هستم ادامه تحصیل به شکل واقعی؟!میشه بفرمائید کسی که از دانشگاه در ایران فارغ التحصیل میشه چی یاد میگیره که فورا بره سر کار؟
پس تقریبا" بین دیپلم با لیسانس در شرایط فعلی(شرایط فعلی)تفاوت چندانی نمیکنه.
تحصیلات منم فوق دیپلمه که میخوام به کارشناسی ادامه تحصیل بدم برای اینکه تنوعی باشه والا مهندس ماکروسافت هستم و سیسکو و غیره هم مدرک دارم پس احتیاجی به مدرک دانشگاه آزاد ایران ندارم که با یه خواهش نمره 10 رو بهت میدن!
شما نباید همه رو با هم بسنجین.
پنج تا انگشت مثل هم نیستند.من زحمتهایی کشیدم که ده کارمند در طول کل کارشون تا زمان بازنشستگیشون نکشیدن!شاید بگید دروغ میگم ولی باید ببخشید که نمیتونم اسمی از خودم ببرم
در کل حرفم اینه که جوان میتونه ازدواج کنه فقط کمی جدیت و مسئولیت پذیری میخواد که متاسفانه بعضی از خانواده ها به بچه هاشون یاد نمیدن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)