ممنونم دوست عزیز 24.
تشکرشده 42 در 13 پست
ممنونم دوست عزیز 24.
تشکرشده 100 در 53 پست
البته خانم گلدونه همسرشون درسته که تحصیلاتش در حد نامزدش نیست ولی داره میخونه تا به پای ایشون برسه
مردی که شغلش آزاده واگر همسرشون فوقش هم گرفت باز هم میخواد دیپلمه و شغل آزاد بمونه باز هم میگذاره زنش بره سرکار
میگذاره زود بچه دار نشه و اگر شد و خواست بره سر کار میگذاره بچش بره مهد؟؟؟؟؟؟
هزاران سوال دیگر
ولی باز هم ببین همسرت اخلاقش چطوریه
اونهایی که شغل آزاد دارند و در حد دیپلم و سیکل هستند بیشتر به پول فکر میکنند
عصبی هستند
غیرتی هستند
و ... اگر همسر شما اینطور نیست و دیدش بازه با کار کردن زن و ادامه تحصیلش موافقه و یا بالعکس شما میتونید با شرایط ایشون کنار بیاین و اگر گفت میتونی تحصیلاتت را ادامه بدی ولی
مثلا:
بعد از بچه دار شدن نباید شاغل باشی
و یا
از اول با شاغل بودنتون مخالفت کند
اگر میتونید وخیلی کار واستون واجب نیست با ایشون ازدواج کنید
البته به شرطی که از خوش اخلاقی ایشون و موافقت خانواده شون و سطح فرهنگشون کاملا مطمئن باشید
مادر (چهارشنبه 08 تیر 90)
تشکرشده 42 در 13 پست
دوستای عزیز کسی نظری نداره؟؟
تشکرشده 100 در 53 پست
ببین قبول میکنه؟ادامه تحصیل را میگم.
تشکرشده 3,618 در 912 پست
خانوم گل! سلام
راستش تا الان چیزی در تاپیکت ننوشتم؛ اما می خوام بگم؛ شما که از الان اینقدر حساس هستی روی ادامه تحصیل اگر تمام خصوصیات همسرتون خوب هم باشه؛ اما گوشه ای ذهنتون همیشه به ادامه تحصیل به عنوان یه فاکتور مهم فکر می کنید و این باعث میشه هم خودتون از درون آزرده بشید و هم به طور ناخودآگاه همسرتون رو هم بیازارید!
بنابراین من به عنوان زنی که 2 سال نامزده بوده؛ و سه سال هم هست که ازدواج کرده! اما در اون لحظه ی زمانی به تحصیلات همسرم اهمیت ندادم؛ به مهربانی و عشق و صداقت و پاکی ایشون اهمیت دارم و البته الحق و الانصاف که همه ی این ویژگی ها رو هم دارند و داشتند؛ اما هنوز که هنوزه
عاشق این هستم که همسرم تحصیلاتش رو ادامه بده، به شما پیشنهاد میدم که روی این موضوع کاملا موضع و خواسته ی قلبیتون رو بیان کنید و از هیچ چیزی واهمه نداشته باشید و به عنوان یه معیار در کنار سایر معیارهایی که براتون مهم هست به اون فکر کنید!
del (دوشنبه 13 تیر 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)