RE: کمکم کنید
ايلار جان
من وقتي تاپيكت را خوندم خيلي تعجب كردم كه مگه ميشه يه نفر اونم تو دوران عقد اينقدر خانومش را كنترل كنه
كه خوب مسلما اولين چيزي كه به ذهن ميرسه كه شوهرت به شما شك داره(البته ميبخشيد ها)
بعد رفتم تاپيك هاي قبليت را خوندم
اينجور كه من فهميدم شما قبلا عقد كرديد و جدا شديد و بعد با ايشون ازدواج كرديد
متاسفانه ايشون اصلا نتونستن قضيه ازدواج قبلي شما را با خودشون حل كنن و اين مورد فكر ميكنم موجب اين رفتارهاي بچه گانه از طرف ايشون شده
حتما حتما قبل از ازدواج اين موضوع را كاملا حل كنيد چون به نظر من يكي كه نميشه اينجوري زندگي كرد البته ممكنه بعد ازدواج و به سبب اين كه شما نزديك هم هستيد و ديگه اينجوري فاصله مسافتي از هم نداريد مشكل حل بشه ولي اين فقط يه احتماله پس بهتره همين حالا مشكل را حل كنيد
نميشه كه ادم برا دوش گرفتنش هم گزارش بده
من يكي كه اصلا نميتونم با اين شرايط كنار بيام و اين كه شما تا اينجا تحمل كرديد ناشي از صبر زياد شما ست كه واقعا قابل تحسينه 
ولي به نظرم بهتر بود زودتر اين مشكل را حل ميكريد ولي حالا كه اين كار را نكرديد پس از همين حالا اقدام كنيد
با همسرتون صحبت كنين و حتي فكر ميكنم لازمه كه از مشاور كمك بگيرين
اين كه در جواب tell me عزيز گفتيد از شوهرتون دوريد و فعلا امكان رو در رو صحبت كردن نداريد دليل خوبي نيست اگه لازمه شما بايد مرخصي بگيريد و به شهر ايشون بريد و باهاشون صحبت كنيد و باتفاق به مشاور مراجعه كنيد و بعد ديگه گزارش دادن هاتون را قطع كنيد البته نه اين كه اصلا خبر نداشته باشيد چيكار ميكنين ولي گزارش رفتن به سر كار هنگام ترك محل كار زنگ زدن و وقت دوش گرفتن خبر دادن فكر نمي كنم درست باشه
چند وقته ديگه تا عروسيتون فرصت داريد؟
لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز. در درازای زندگی برنج باش و در پهنای آن، لباس.
واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)