با سلام.امیدوارم همه دوستان کمک کنن...
من دختری 21 ساله هستم...مدتی قبل با یکی از همدانشگاهیام آشنا شدم...رابطه ما در ابتدا خیلی کم و در حد چت بود تا اینکه ایشون تقاضای دوستی کرد و من قبول نکردم بعد از مدتی همون رابطه خیلی کم و عادی هم به دلیل اینکه از وابستگی میترسید تمام شد...اما من بش عادت کرده بودم و دوسش داشتم...تا اینکه بعد از مدتی رابطه ما به قصد شناخت و ازدواج شکل گرفت(کاملا برای شناخت و نه دوستی)...ما حدود یک ماه به قصد شناخت با هم در ارتباط بودیم ایشون کاملا مهربون و عاشقانه رفتار میکرد و مرتبا ابراز علاقه میکرد.من هم بش علاقه داشتم...تا اینکه به شهرش برگشت و موضوع رو به خانوادش گفت اونا هم تا حدودی موافقت کردن...اما من کاملا دو دل بودم به دلیل (تفاوت عقاید . فرهنگی . و اینکه قبلا یه مدت زیادی با یه خانم بوده که موفق به ازدواج نشدن)به همین دلیل ارتباطم کمتر کردم..تا اینکه یه روز ناگهانی گفت من فعلا قصد ازدواج ندارم قصد ادامه تحصیل و رفتن از ایران برای ادامه تحصیل دارم...(من از این هدفاش باخبر بودم اما واسه رفتن به خارج هیچ چیز معلوم نبود)و گفت بهتره که دو دوست معمولی باشیم تا تکلیفمون مشخص شه!و الان که دیگه این دوستی هم خیلی کم و خشک شده...من واقعا دلیل این تغیییر و تصمیم نفهمیدم.چطور میشه یک دفعه ای همه احساس فراموش شه؟؟!
من همیشه باهاش کاملا مودبانه و بااحترام برخورد میکردم ز نظر خانواده و ظاهر و سطح تحصیلاتم در سطح خیلی خوب و بالایی هستم اینا رو گفتم که بدونید از این نظر اشکال نداشتم و تا حالا هم با هچ پسری ارتباط نداشتم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)