سلام به همه دوستان عزیزم. از صمیم قلب ازتون ممنونم که وقت گذاشتید برام و براتون مشکل یه هم نوع اینقدر مهمه.مرسی

مهاجر بینشان عزیز شوهرم آدم بدی نیست و من میدونم که این مشکلات به خاطر آگاهی نداشتن از مهارت های زندگیه .راجع به این کلاسها میدونم که واقعا مفیده اما نمیدونم کجا ها برگزار میشه.اصلا تا به حال نشنیدم که تو منطقه ما یه همچین کلاسی برگزار بشه (تهران .اسلامشهر).ممنون میشم راهنماییم کنید چون مشکلم به جای اینکه حل بشه بدتر شده و ما تو این هفته یه دعوای بدتر کردیم و رومون بیشتر به هم باز شده البته الان با هم آشتی کردیم ولی دعوای خیلی بدی بود سر یه چیز الکی که حتی باعث شد من با پدرش که مثلا اومده بود ما رو آشتی بده بحث کنم اصلا فکر نمیکردم باباش یه همچین آدمی باشه اومد ما رو اشتی بده طرف پسرش رو گرفت.از اون روز به بعد دلم شکسته واقعا شکسته .نا امید شدم از همه جا . احساس تنهایی میکنم .برای اولین بار شوهرم دست روم بلند کرد شاید خیلی اروم زد اما خورد شدم هیچ موقع فکر نمیکردم شوهرم بخواد دست روم بلند کنه ...
اصل تو این دوره زمونه.باورم نمیشد.
اما اتفاق افتاد و من هیچ کاری نتونستم بکنم و فقط گریه کردم .چون میدونستم اگه کشش بدم اوضاع از اینی که هست بدتر میشه .ممنون میشم کمکم کنید.
منتظرم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)