درون خانه بي حياترين زن ها و بيرون خانه با حياترين زن ها باشيد.![]()
تشکرشده 2,035 در 738 پست
درون خانه بي حياترين زن ها و بيرون خانه با حياترين زن ها باشيد.![]()
ليلا موفق (پنجشنبه 07 مهر 90)
تشکرشده 4,314 در 675 پست
نگران نباش خانوم گل. همینطور که همه دوستان گفتن، هیچ مشکلی نیست. این شرم و حیا واسه اینه که زمان های با هم بودنتون خیلی نیست. به خودت سخت نگیر، کم کم باهاش انس می گیری و همه چی درست میشه.![]()
راستی عزیزم چرا همین چیزا رو به همسرت نمی گی؟ همسرت محرم ترین آدم روی زمین به توئه. اگه احساس کردی جایی دلخور شده، دقیقا همینو براش توضیح بده، بگو: "قربونت برم که اینقد صبوری و بهم فرصت می دی یواش یواش باهات انس بگیرم" ... بعد هم بزن رو دور شوخی:" راستی من وقتایی که سرخابی میشم خوشگلتر میشماااااا. نه؟"
شاد باشی![]()
آویژه (دوشنبه 14 شهریور 90)
تشکرشده 85 در 46 پست
سلام خانمی
فکر کنم هنوز ازدواج نکردی
و دوران عقدت رو سپری میکنی
خانمی مبارک باشه به سلامتی
خانومم چهار ماه اگر گذشته باشه وقبلش هم همو ندیده باشید خیلی زمان زیادی نگذشته
پس به خودت سخت نگیر
ببین این مسئله که بین شماست به زودی حل میشه
خب از همسرت بخواه سر اصل مطلب نره وفعلا با روبوسی ها وخوش باشید تابعد
بهترمیشی مطمئن باش
تشکرشده 1,873 در 399 پست
سلام دوستان:
مریم جان سعی کن باشوخی ونوازش خودت شروع کننده رابطه باشی .این جوری خجالتت خیلی کمترمیشه.![]()
تشکرشده 291 در 66 پست
قربون همتون بشم كه انقدر مهربونيد.آويژه جان من بهش ميگم كه خجالت ميكشم وحيا نميذاره كه رابطمون خيلي گرمتر بشه اوايل دركم ميكرد وبهم فرصت ميداد ولي ديروز خيلي از دستم ناراحت شد.mahi91عزيز گاهي اوقات هم خودم پا پيش ميذارم ولي بازهم نميتونم حيا رو قورت بدم.البته ميدونم اين حيا پيش اون معني نداره ولي دست خودم نيست.من فقط دلم ميخواد رابطمون در حد نوازش وبوس وخيلي ببخشيد بغلواين حرفاباشه ولي هر سري همسر عزيزكار رو به جاهاي باريك ميكشونه كه من از انجامشون بسيار خجالت ميكشم.ووقتي بهش ميگم كه ازت خجالت ميكشم ناراحت ميشه وميگه كه ديگه پيشت نميام
![]()
تشکرشده 1,873 در 399 پست
ماکلارابطه نهایی رو تودوران عقدجایزنمی دونیم منظورم ازما رسم ایل وتبارمونه .حالاسئواله من اینه منظورشما ازداشتن رابطه همون بکارته؟یادرحدهمون مقدمات.جواب اختیاری![]()
تشکرشده 4,314 در 675 پست
می خوام یه سوال خصوصی بپرسم.
در مورد خودت چطور فکر می کنی؟ بدنت رو دوست داری؟ به نظر خودت برای شوهرت جذاب و زیبا هستی؟
آویژه (دوشنبه 14 شهریور 90)
تشکرشده 2,035 در 738 پست
منم دوست دارم جواب سوال آويژه را بدونم. به نظرم كليد كار تو جواب اين سوال نهفته است.
تشکرشده 291 در 66 پست
آويژه وليلاي عزيز راستش من از لحاظ هيكل خوبم كاملا نرمال قدم 168 ووزنمم 62.ووقتي ميرم ايروبيك همه دوستام ميگن تو احتياجي نداري چون همه چيزت خوبه ميدونيد چيه همش ميترسم ازم خوشش نياد با اينكه خيلي بهم گفته خيلي خوش اندامي.شايدم اعتماد بنفسم پايينه اونم در اين مورد. نميدونم چه مرگمه
تشکرشده 2,035 در 738 پست
اگه خوش هيكلي. پس چرا اعتماد به نفس نداري؟؟؟؟
عدم اعتماد به نفست به خاطر چيه؟ به خاطر هيكلت يا چيز ديگه اي كه هنوز نگفتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه مي خواي مشكلت حل بشه بايد صادق باشي. ببين اگه اين موضوع را همون اول (توي پست 1 نه 19) گفته بودي الان كلي جلو بودي.
ازين به بعد صادقانه و بدون هيچ خجالتي مشكلت را بگو تا دوستان بتونند كمكت كنند.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)