ممنونم مهشیدجان ازارسال تایپیکت.
راستش من همیشه گفتم بریم ازپرورشگاه بچه بیاریم.ولی اون میگه بزارزندگیمونوکنیم.بریم بچه مردموبیاریم بدبختش کنیم.اون خیلی ایمانش زیاده.وبه روم نیورده.
تشکرشده 1,873 در 399 پست
ممنونم مهشیدجان ازارسال تایپیکت.
راستش من همیشه گفتم بریم ازپرورشگاه بچه بیاریم.ولی اون میگه بزارزندگیمونوکنیم.بریم بچه مردموبیاریم بدبختش کنیم.اون خیلی ایمانش زیاده.وبه روم نیورده.
تشکرشده 52 در 29 پست
خیلی خوبه که همسرتون در نحوه برخورد با شما تغییری ایجاد نکردند که البته درست و بجاست.وجود بچه باعث تحول مثبتی تو زندگی میشه ولی اون چیزی که باعث تداوم زندگی مشترک میشه همدلی -همراهی و عشق و محبت دو طرفه نه صرفا وجود بچه ها.
ماهی عزیز برای تخلیه انرژیی عاطفی و محبتی که نسبت به بچه ها داری که امری طبیعی ست بهتره گهگاهی به مهد های کودک و بویژه مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست که از محبت والدین به دور هستند سری بزنید.شاید همسرتان با دیدن این بچه ها در ارتباط با قبول سرپرستی یکی از انها -تجدید نظر کرد.
برایت شادی و موفقیت ارزو می کنم.
مهشید25 (پنجشنبه 17 شهریور 90)
تشکرشده 768 در 239 پست
ماهی عزیز،
دل به امید ببند / ناامیدی کفر است.
همه ما مواردی را دیدیم یا شنیدیم که خانواده ای بعد از پذیرفتن بچه از پرورشگاه یا ... خودشون بچه دار شدند. یعنی در شرایطی که دیگه مطمئن شده بودند که راهی و امیدی نیست. پس هیچوقت ناامید نشو.
اطلاع درستی ندارم، اما می دونم مراکزی هست که شما می تونی سرپرستی موقت یا پاره وقت ( این اسم را خودم گذاشتم، نمی دونم اسمش چیه ) یک بچه را قبول کنی. مثلا ماهی یکی دو بار ببریش با خودت پارک، رستوران. یا حتی فکر کنم اجازه دارین چند ساعتی ببرینش خونه تون. توی هزینه هاش مشارکت کنید و ....
فکر می کنم این هم بتونه تا حدودی پاسخ گوی نیاز روحتون باشه و منافاتی هم با نظر همسرتون نداره. اصلا شاید اگه به طور موقت چند بار این کار را کردید، همسرتون هم جذب شد و تونستید سرپرستی دایم یک بچه را قبول کنید.
شب نم (پنجشنبه 17 شهریور 90)
تشکرشده 1,873 در 399 پست
ازهمه دوستان ممنون که وقت گذاشتیدواسه همدردی بامن
راستش درموردرحم اجاره ای کارخیلی مشکل میشه .چون هزینش بالاست .حالا جدای هزینه پیداکردن طرف سخته.چون یه ادم مجرداگه این کاروکنه دهن مردمونمیشه بست وهزارجورفکراوخیال بدراجع به طرف می کنند..
ازاون طرف اگه همه این مسائلم حلشه.ماکه نمی دونیم تغذیه جنین مناسب بوده درضمن ازکجامعلوم این جنینی که دررحم اجاره ای قرارگرفته ازنظرفشارهاواسترسهایی که به حامل واردشه درامانه.درضمن ازکجامعلوم شخص موردنظر بعداز9 ماه مراقبتی که ازجنین داشته دلبسته نوزادنشه.![]()
تشکرشده 4,928 در 1,071 پست
در مورد بد مادی هیچ نظری ندارم ولی مسائل دیگه ای که عنوان کردید بنظرم تحت کنترل شما باشه.
البته نمی دونم شما باید خودتون بگردید دنبال نفر برای این قضیه یا مراکز خاصی برای معرفی افراد داوطلب وجود داره؟
در هرصورت شما بعد از یافتن نفر می تونید نسبت به بعضی قضایا تحقیق کنید و اطلاعات لازم رو کسب کنید.
اینکه اون در چه خانواده ای زندگی می کنه، و فشارها و استرسهای احتمالی رو بررسی کنید. نوع تغذیه اش رو ببینید و البته خودتون در دوران بارداری ساپرتش کنید. البته اگر من باشم که تغذیه اش رو کامل بعهده می گیرم که هم از بعد رسیدن مواد غذایی و هم از بعد پاک و حلال بودن روزی جنین مطمئن باشید.
همچنین در تمام طول مدت بارداری ارتباطتون رو با اون خانم نباید قطع کنید و خودتون ترتیبی بدید که هر روز باهاش ملاقات داشته باشید و از وضعیت سلمت جننتون و اون خانم باخبر باشید.
بعد هم یک قراداد کاملا قانونی باید تنظیم کنید که همه چیز مشخص باشه که اون خانم فقط در ازای دریافت دستمزد مشخص مسئولیت تحمل دوران بارداری را بر دوش می کشه و بعد از زایمان هیچگونه حقی نخواهد داشت. مطمئنا کسی که با علم به این قبول این مسئولیت رو بعهده گرفته، خودش مراقبه که هیچ دلبستگی پیدا نکنه.
هستی (پنجشنبه 17 شهریور 90)
تشکرشده 1,873 در 399 پست
بلواسکای عزیزممنونم ازراهنماییت.
مشکل اصلی من مخالفت شدیدشوهرمه.اون حاضرنیست ازاین راه بچه دارشیم.اگه اون راضی میشد.من خودم دنبال این راه ومی رفتم .شبنم جان اون حتی حاضرنمیشه یکباربیادتواین مراکزوبچه هاروازنزدیک ببینه.دلیلی هم که اورده اینه که اگه این بچه بزرگ شه وهمه چیوبفهمه وازپیشمون بره چی.ویااگه کسی ازاقوام وفامیل بخوادازروی دشمنی یاندونم کاری به بچه جریانوتعریف کنه وخلاصه انواع واقسام دلیلاروبرام میاره که بااین کارموافقت نکنه.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)