من یکساله که در دوران عقد هستم همسرم حدودا 2 سال از خودم بزرگتره و 27 سالشه شدیدا اقتصادی فکر می کنه و خیلی از رفتارهایی که تو خونواده ما معمول هست رو ولخرجی می دونه .مشکلات من :
1: مطالبه حقوق و کلیه مزایای مادی از همان ماه های اول ازدواج
2: تغییر رمز و مخفی کردن اکسس کارت های حساب های من
3: ازاد کردن تمام روابط در دوران عقد (روابط زناشویی و...)
4: عدم تامین من به عنوان همسر با این بهانه که ما در دوران عقد هستیم و وظیفه شوهر نیست که خرجی زنش رو بده
5: فراموش کردن شرط های قبل از ازدواج مثل ادامه تحصیل و....
6: تهدید کردن و توهین کردن در دعواهایی که باهم داشتیم
7:مطرح کردن تمام اتفاقات روزانه و حرف هایی خصوصیمون با مادرشون و کنترل شدید از ناحیه مادرشون
8:...........
ضمن اینکه همسرم تعهد کاری خوبی داره در کارش موفق بوده و خیلی ها اینده خوبی براش پیش بینی می کنن عاشق ادامه تحصیله حتی حاضره کارش رو رها کنه و فقط درس بخونه اهل دوست و رفیق نیست فقط به شدت از مادرش حرف شنوی داره با اینکه تحصیل کرده هست بعضی وقتها حرف هایی می زنه که ادم ارزو می کنه کاش بی سواد بود و این حرف رو می زد یه عیب بزرگ دیگه ای که داره تو قهر و دعوا تبدیل به یه دشمن خونی میشه و هر چیزی میگه تا ادمو سیاه کنه و جلوی دیگران خرابش کنه ......
از انی عزیز همین طور دملای عزیزم ممنونم که به تاپیک من اومدین و در پاسخ به سوال انی : زمانی که شما مشتری فعال یک بانک باشید رمز حساب اینترنتی شما بدون نیاز به کارت شناسایی و حتی تلفنی قابل تغییر هست البته این کار قانونی نیست .
راستی از می می عزیز و بقیه دوستانم عذرخواهی میکنم که تو این مدت نتونستم خبر بدم .اون روز بالاخره امد اداره بعد هم زنگ زد که بیرون منتظرت هستم من هم پاس گرفتم و رفتم نشستم تو ماشین بعد از چنددقیقه سکوت شروع کرد به گریه کردنو و گفت که پشیمونه و نمی خواسته که اینجوری بشه و عذرخواهی کرد اون لحظه حرف های می می تو ذهنم تکرار می شد
فعلا فقط با من خوبه با بقیه اعضای خانوادم رفت و امدی نداره و اختیار حقوقم با خودمه .دیشب کلی باهاش حرف زدم اخر نتیجه این شد که ایشون مدیریت حقوقم رو داشته باشه و یه حساب جدا به من بده و ماهیانه 40 تومن یه حساب من بریزهباور می کنید نتیجه 3 ساعت تمام حرف زدن این باشه ؟؟؟؟ هنوز رمز رو بهش ندادم مرددم اخه این همه دعوا و توهین بعد هم این نتیجه مسخره ؟؟

باور می کنید نتیجه 3 ساعت تمام حرف زدن این باشه ؟؟؟؟ هنوز رمز رو بهش ندادم مرددم اخه این همه دعوا و توهین بعد هم این نتیجه مسخره ؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)