RE: با شوهر دروغگو و لجبازم چیکار کنم؟
واقعا خیلی زیاد بهش محبت می کنم اما نمیدونم چرا به چشمش نمیاد.من از همه چیز بخاطرش میگذرم و
همیشه هرنوع محبتی از طرف من بوده و من آغازگر هر مراوده عاشقانه بودم.فکر کنید تو این 6 ماه من هرشب بغلش کردمچندبار ازش خواستم اون شروع کنه اما زیر بار نمیره.دیشب میگفت مرد خشنه زن باید بیاد جلو.
سلام شارلوت عزیز ببین عزیزم مشکل کار شما هم همینه که هیچ وقت بهش فرصت شروع کردن ندادی و همیشه خیلی زود صبرت تموم شده و شروع کننده بودی
ببین باید به همسرت فرصت معاشقه بدی باید صبرتم زیاد کنی در ضمن وقتی سمتت نیومد هم خودتو شاکی و ناراحت نشون ندی ولی ناز و عشوه های زنونه ات هم داشته باشی
مطمئن باش جوب میگیری
ولی گفتم دو تا شرط داره:
1.صبر
2.خودت رو از اینکه سمتت نیمی اد به هیچ عنوان دلخور نشون ندی
راستی در مورد مشکل اولت که همسرت اطلاع درستی از جای که هست نمی ده باید بگم
1.گاهی وقتا ماها با زوم کردن روی موضوع خاصی حساسیت اون مسئله رو تو زندگیمون بالا می بریم
2. خیلی از مردها دوست ندارند ازشون بپرسی کجایی و یا کجا میری و لجشون در می اد و این لجبازی رو به طریق های مختلف نشون می دند سعی کن طریقه سوال کردنت رو تو این قضیه عوض کنی یا ازش این سوال رو نپرسی
مثلا من اوایل زندگیم هر وقت از همسرم می پرسیدم کجایی اینگار بهش فحش می دادم اینقدر ناراحت می شد که نگو
یه مدت اصلا ازش سوال نکردم که کجایی و جفتمون حسایتمون رو مسئله کم شد تا اینکه الان دیگه هیچ حساسیت و دلخوری به وجود نمی اد سر این مسئله
دوستان خیلی نکات خوبی رو یادآوری کردن.کارایی که همه می تونیم انجام بدیم اما بهش اهمیت نمیدادیم و تاثیرش رو از یاد برده بودیم.من صبح وقتی شوهرم میره سرکار تا در خونه بدرقش میکنم و می بوسمش و میگم مواظب خودش باشه و اینکه منتظرش میمونم تا ناهار رو با هم بخوریم و میپرسم چی دوست داره واسه ناهار.بعد از ظهر هم که حسابی خسته میاد خونه با یه نوشیدنی میرم استقبالش کنارش میشینم و بغلش میگیرم یه کم که خستگیش در رفت ناهار میخوریم.وقتی خوابش میبره از کنارش بلند میشم و چای . عصرونه آماده میکنم و با بوسه بیدارش میکنم و بعد از خوردنش میریم بیرون.هرروز این کارا رو انجام میدم با سبک های مختلف.شوهرم میگخ واقعا این کارارمو دوست داره و واسش ارزشمنده.امتحانش کنین
راستی 

خیلی عالیه
[align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)