به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 49
    Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 19 دی 94 [ 18:27]
    سطح
    51
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array

RE: خیانت

sunlife عزیز درسته که شما قصدتون فقط راهنمایی و خیر خواهی هست ولی خواهش میکنم انقدر عصبانی دوستمون رو که میان اینجا مشاوره بگیرن رو راهنمایی نکنید و خیلی به عواقب پیشنهاداتی که میدهید فکر کنید.

با این کار فقط همسرشون رو عصبانی کرده و آبروش رو میریزن و مطمئنا این آقا با این کار دل خوشی از خانمشون نخواهند داشت . و در ضمن فکر میکنید اگر از اون شرکت بیرون برن دیگه نمیتونن با اون خانم ارتباط داشته باشن ؟

زیبا جان آرامش و خونسردی خودت رو حفظ کن عزیزم .بهتره حتما پیش یک مشاور بروید و مشکلتون رو باهاش در ارتباط بگذارید .

2. 2 کاربر از پست مفید tamanaye man تشکرکرده اند .

tamanaye man (شنبه 24 تیر 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 فروردین 93 [ 11:38]
    سطح
    26
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    743

تشکرشده 765 در 189 پست

Array

راستش فکر کنم باید در این مورد بیشتر توضیح بدم.

شوهرم میگه با اون خانم دیگه ارتباطی نداره و رابطه شون صرفا کاری است. میگه دختره داره شوهر میکنه و اصلا محلش نمیگذاره! ولی من نمیتونم بهش اعتماد کنم. الان هم تقریبا با هم رابطه عادیی داریم. ولی من همش شک دارم. مطمئن نیسته که فراموشش کرده باشه! من زنی بودم بسیار متکی به نفس و هیچ احتیاجی به کسی ندارم. ولی شوهرم رو دوست دارم و همیشه به فکر دخترم هستم. ولی نمیتونم به این فکر کنم نه شوهرم کس دیگه ای رو دوست داشته باشه حتی اگر از لحاظ جسمی به من خیانت نکنه! راستش ترجیح میدادم با یک روسپی ارتباط جنسی داشت ولی درگیر رابطه عاطفی نمی شد! من مشکلم اینه که با مردی نمیتونم زندگی کنم که دلش پیش یک نفر دیگه گیره! من میخوام مطمئن شم که اونو از دلش بیرون کرده! از طرف دیگه اگر میدونو خالی کنم میترسم باهاش ازدواج کنه و دخترم زیر دست همچین عفریته ای که هیچ چیزی از اخلاق و وجدان نمیدونه بیفته! نمیدونم چکار کنم؟ فکر زندگی خودم باشم یا به دخترم فکر کنم!

4. کاربر روبرو از پست مفید زیبا کردستانی تشکرکرده است .

زیبا کردستانی (شنبه 24 تیر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 شهریور 92 [ 11:36]
    سطح
    24
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    تشکرها
    662

تشکرشده 659 در 208 پست

Array

زیبا جان به نظر من اگه دوباره مورد مشکوکی دیدی به اون دختره زنگ بزن و باهاش اتمام حجت کن و بهش بگو میای

شرکت و اونو سکه یه پول میکنی جلو همکاراش و چنان آبروش رو می ریزی که نه تنها دیگه نتونه بره سر کار بلکه

محل زندگیشون هم باید عوض کنه و بهش بگو تازه این اول ماجراست و اونوقت تو میدونی و اون! (بهتره اطلاعات

دقیق تری هم از محل سکونت اون دختر بدست بیاری تا بتونی با مدرک صحبت کنی و اینکه تو آبروش رو جلوی هر

کسی که اونو میشناسه خواهی برد)

وقتی یکبار زنگ زده و به غلط کردن افتاده مطمئن باش از هر چی نترسه از آبروش می ترسه.

6. 4 کاربر از پست مفید سارا@ تشکرکرده اند .

سارا@ (شنبه 24 تیر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 تیر 92 [ 23:18]
    سطح
    33
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,263

تشکرشده 1,270 در 233 پست

Array

جایی خوندم که خیانت جنسی خانم برای همسرش غیر قابل تحمل خواهد بود و خیانت عاطفی مرد برای همسرش،
    به عبارت دیگه خیانت جنسی زن برای مرد قابل تحمل و گذشت نخواهد بود و خیانت عاطفی مرد برای زن به همچنین.
    خانم زیبا کردستانی گرامی، همانطور که جایی در همین انجمن عرض کردم، معمولا مردان متاهل در حالیکه فرزندی هم دارند، دل به خانم دیگه ایی نمیبندند، شاید از رو هوس مدتی رو با خانمی سر کنند، اما مطمئنا هیچ وقت اون خانم جای همسر و فرزند فعلی رو نخواهد گرفت.
    با توجه به مطالب شما، من تقریبا مطمئنم که جایگاه و شان شما در پیش همسرتون بالاست، من نمیتونم بگم رابطه ایی اصلا نیست، ( که اگر هم باشه با سیاست های خودتون باید از ادامه اش جلوگیری کنید) اما آنچه پیداست اون آقا هنوز زندگی و خانوادش رو دوست داره.
    البته من کار همسرتون رو توجیه نمی کنم و خیانت در هر حال خیانته و در هر قانونی و در هر مملکتی مجازات خائن هم مشخصه، اما اینجا که قرار نیست کسی رو اعدام کنیم، قراره در زندگی های مشترک گذشت و ایثار هم یاد بگیریم.

8. کاربر روبرو از پست مفید arash1348 تشکرکرده است .

arash1348 (شنبه 24 تیر 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    743

تشکرشده 765 در 189 پست

Array

میدونید این شک و عدم اطمینان روزگار منو سیاه کرده. هر دفعه که اس م اس براش میاد دلم میلرزه. هر بار که ایمیل میفرسته تمام وجودم به درد میاد. راستش احساسم که خیلی از اوقات خوب کار میکنه بهم میگه که اون رابطه تموم نشده. من خیلی آدم مغرور و با اعتماد به نفسی بودم. ولی همه در وجودم شکسته. اینکه کس دیگری به من ترجیح داده شده با اینکه از هیچ لحاظی حتی به گرد پای من هم نمیرسه. فقط فکر کنم فن عشوه گری و فاحشه گری رو خوب بلده ( این رو شوهرم بهم گفته که چطوری تونسته جذبش کنه!!! ) نمیدونم این اعتماد از دست رفته رو بدست بیارم. اگر این کار انجام نشه نمیتونم به زندگی عادیم ادامه بدم!!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 تیر 92 [ 23:18]
    سطح
    33
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,263

تشکرشده 1,270 در 233 پست

Array

شرایط شما برای هر انسانی قابل درک و تاسف انگیزه، مرد و زن هم نداره، من هم به نوع دیگه ایی دچار همین مسئله بودم، تا یه مدتی ذهن آدم قفل میشه، امکان هر نوع عکس العملی ازش گرفته میشه، چون مثل یک شوک میمونه، آواری که یک لحظه زندگی رو بهم میریزه، مخصوصا من و شما که به همسرامون اعتماد کامل داشتیم، اصلا لزومی نمی دیدیم که روابطشون و ایمیل هاشون و اس ام اس هاشون رو چک کنیم، اما وقتی تصادفا همه چیز فاش میشه، حس میکنی همه آنچه برای این زندگی گذاشتی بر روی سراب بوده، همه چیز خواب و خیال بوده، انگار تازه بیدار شدی و دیدی هیچکس و هیچ چیز اطرافت نیست و تنهای تنهایی.
    همسرت برات یه آدم غریبه میشه، یه نفری که داشته دست در دست یکی دیگه از کنارت رد میشده و تو فکر می کردی همسرته، یارته، شریکته در حالیکه اون فقط یه غریبه بود.
    با اینحال این روز ها و این خشم و عصبانیت ها روزی تموم میشه، آروم میشید، کاری کنید که اگر در آینده وقتی کاملا آروم شدی و از این روزهای سخت تنها خاطره ایی در ذهن موند و خواستید قضاوت کنید، به خودتون افتخار کنید که در بدترین شرایط بهترین تصمیم رو گرفتید و اجازه ندادید دخترتون بدون اینکه سایه پدر بالا سرش باشه بزرگ بشه،
    من هم که مشکلی شبیه به شما دارم با توجه به لطف دوستانی در همین انجمن به خودم گفتم بذار قدمی بردارم، اگر موفق بودم که فبها المراد ، اگر نه، لا اقل بگم آفرین احسنت، تو تلاشت رو کردی، مثل یک مرد در برابر همه ناملایمات و بیوفایی ها ایستادی و پاتو کج نذاشتی، صبر کردی، تحمل کردی، و حالا تو دیگه هیچ بدهی به کسی نداری.تو الان شادترین مرد روی زمینی.
    خانم زیبا کردستانی گرامی، مطمئنم و مطمئن باشید هیچ کسی به شما ترجیح داده نشده و هر گز هم جای شما رو برای همسرتون نمیگیره.این افکار منفی رو از خودتون دور کنید.
    یک مرد همیشه دوست داره مرد زندگیش باشه و هرگز هم جا خالی نمی کنه مگر اینکه نامرد به تمام معنا باشه.

11. 6 کاربر از پست مفید arash1348 تشکرکرده اند .

arash1348 (شنبه 07 مرداد 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    743

تشکرشده 765 در 189 پست

Array

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.

راستش مطلب شما رو هم خوندم و خیلی متاسف شدم. به نظر من اگر زنی شوهرش و زندگیش رو دوست داشته باشه با خیلی از ناملایمات کنار میاد. به نظر من اگر خانم شما بخواد برگرده باید بهش کمک کنید. اون میترسه برگرده برای اینکه مطمئن نیست شما فراموش کرده باشید و بخشیده باشید. شک داره که برگرده چون میترسه در ادامه زندگیتون به خاطر عدم اعتمادت و اشتباهی که کرده شخصیتش خرد بشه و توی وجودش خیلی چیزها رو از دست بده و غرورش لگد مال بشه ! من سعی کردم در مورد خودم این موارد رو لحاظ کنم و غرور و شخصیت شوهرم رو حفظ کنم. باید خیلی باهاش صحبت کنی و متقاعدش کنی که فراموش کردی ( حتی اگر فراموش نکرده باشی. من این رو میدونم که تا آخر عمرت فراموش نخواهی کرد). اصلا بهش کنایه و زخم زبان نزن. و مرتب به طور محسوس کنترلش نکن. چون طرف خیانتکار نمیتونه طولانی مدت این کارها رو تحمل کنه و یک روز طاقتش تموم میشه. اون میخواد همه چیز مثل روز اول بشه. مخصوصا رابطه عاطفیتون باید مثل قبل باشه چون اون همیشه شما رو با قبل از این اتفاق مقایسه میکنه.
    امیدوارم این تجربیات از طرف کسی که داره با یک آدم خیانتکار زندگی میکنه بدردتون بخوره!

13. کاربر روبرو از پست مفید زیبا کردستانی تشکرکرده است .

زیبا کردستانی (شنبه 24 تیر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 13 تیر 93 [ 21:36]
    سطح
    21
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    تشکرها
    43

تشکرشده 62 در 38 پست

Array

زیبا خانوم من اگه جای شما بودم به شوهرم می فهموندم که همونطور که اون احساس منو نادیده گرفت و به من خیانت کرد ، احتمال ِ اینکه من هم این کار رو با اون بکنم ، هست!!! باید بفهمه که شما همیشه برای خودش نیستید و هروقت که دلش خواست نمیتونه بیاد سراغ شما و هروقت که دلشو زد سراغ دیگری!!!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 04 بهمن 93 [ 12:39]
    سطح
    31
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    تشکرها
    968

تشکرشده 980 در 243 پست

Array

سلام زیبا جان

خیلی خوشحالم که بخشیدیش

چند سال پیش مشاوری میرفتم که از یکی از مراجعانش تعریف کرد، منم برای شما میگم
    خانمی از خیانت همسرش متوجه میشه، به رو نمی یاره، بلکه محبتش رو بیشتر میکنه، 3-4 ماه بعد، بعد از یه رابطه عاشقانه، وقتی مرد، ابراز علاقه شدید میکنه، زن با حربه زنانه و با بغض میگه که از خیانت اطلاع پیدا کرده، ، ابراز علاقه کرده به همسرش و درد و جراحتی را که این مدت تحمل کرده ، چاشنی حرفاش کرده و بروز داد. مشاور من میگفت، این زن با سیاست زنانه و کاملش، نه تنها زندگیشو نجات داد، بلکه شوهرش با گریه پیش مشاور رفته و خاسته ایشون راهی سر راهش بزارن تا این جراحتی که وارد کرده را برای همسرش جبران کنه، یه جورایی، شوهر مدیونه زن شده و خجالت زده و شرمسار در پی رفع جبران اشتباه بر اومده،
    حالا خودت میتونی ببینی، اگه اون زن هم مثل خیلی از ما ، هوار میزد، یا...
    میشد جریانه اون دو خانم آشنای نادیا 777 که قبح مطلب برای همسر ریخته و با وقاهت دنبال کارشونن، تازه زن هم مجبور به تحمله!
    یکی از آشناهای ما که شرایط مشابه شما داشت، یه حرف قشنگی زد، گفت زندگیمو با سختی ساختم، با بی پولی، نداری، مشکلات اول لزدواج، حالا که روزهای گل کردن و برداشته زندگیمه،دو دستی تقدیمه یه زنه دیگه کنم؟؟؟ پس میمونم و از حقم دفاع میکنم،
    عزیزم، تجربشو ندارم اما فکر میکنم یه مرد با محبت دوباره برگرده ، منظورم احساس عاطفیش هست، بعدشم، شرایط جسمی آقایون با ما خانمها میفرقه، اونقدر پیچیدگی تو هورمونها و احساسات عاطفی و جنسیشون هست که گاهی واقعا دست خودشون نیست و کنترله احساسشونو ندارن، اما اینو خیلی شنیدم که خیلی مردها ممکنه پا شونو کج گذاشته باشن، اما خیلی کوتاهه و میشه دوباره رو احساسشون و زندگی با هاشون حساب کرد
    البته اصلا خیانت توجیح نداره اما گاهی برای نجات زندگی باید ببخشی و راه جبران براشون بزاری....

16. 3 کاربر از پست مفید elahe.a تشکرکرده اند .

elahe.a (چهارشنبه 04 مرداد 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 اردیبهشت 98 [ 09:11]
    سطح
    80
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,262

تشکرشده 5,821 در 1,048 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

RE: تصمیم گرفته ام که خیانت شوهرم را فراموش کنم

مرد بعضی وقتا میره ولی اگه سیاست زنانه داشته باشی برمیگرده.
    کجا بره بهتر از خونش و زن و زندگیش و بچش؟؟؟
    یه جوری رفتار کن که مردت نتونه بدون تو حتی نفس بکشه چه برسه به زندگی کنه!

یکم دلبریاتو بیشتر کن عزیزم ;)

18. 2 کاربر از پست مفید نادیا-7777 تشکرکرده اند .

نادیا-7777 (یکشنبه 08 مرداد 91)

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)