ضمن تشکر از تمامی دوستان عزیزی که تاپیک منو دنبال میکنند و نظرات خوبی میدند:
بله از تمامی خواستگارام این سوال رو پرسیدم و همگی دلایل قابل قبولی گفتند.(البته ببخشید اینجا نمیگم چون حمل بر خودستایی ممکنه بشه چون مشک آن است که خود ببوید نه اینکه عطار بگوید.)تا حالا ازشون پرسیدید که چرا شما رو انتخاب کردند؟ خودتون فکر کردید که چه ویژگی شما ممکن واسه ایشون اینقدر جذاب بوده باشه؟
اما این آقا هم میدونند که من قبلا ازدواج کردم و هم میدونند که پسر 5ساله دارم و شرط اینکه پسرم رو قبول کنند با اینکه اینجا نیست رو پذیرفتند و حتی میگن تعهد محضری میدم که اگه اومد به اسم خودم براش شناسنامه میگیرم که البته موافق اینکار نیستم.این آقا تا قابل اینکه بدون ایشون قبلان ازدواج کردن خیلی مشتاق بود اما بعدش نه.
بله..هم خودم پرسیدم و هم پدرماصلا تا حالا ازش پرسیدید که یه شهرستانی چرا تا ۳۳ سالگی ازدواج نکرده؟
سن ازدواج در خیلی از خانواده ها بالاست مثل خانواده خود ما...در جواب گفتند:
تا حالا مشغول درس و سربازیو کار بودند..ایشون 2 سال هم کارشناسی ارشد خوندند ولی چون رشتشو دوست نداشتند انصراف دادند و دوباره شرکت کردند و الان قبول شدند
ایشون کارمند رسمی هستند و 9سال سابقه کار دارند..دلیل ازدواج نکردنشون هم قبلا 2-3مورد بوده که همین خواهرشون بساط به پاکردند و در تحقیقات هم این موضوع رو فهمیدیم.
صبای عزیز باید بگم بله..ایشون بیمار روانی هستند و دلیلش هم برمیگرده به سالیا پیش...چرا همه این خانواده مطیع این خواهر هستند ؟ به ایشون مدیون هستند؟ ایشون از بیماری جسمی یا روحی خاصی رنج می برند که تا این حد نظراتشون لحاظ میشه؟
ایشون نامزد پسر عمش بوده و نزدیکای عروسی پسره میذاره و میره و میگه من اینو نمیخوام و عاشق یک نفر دیگه هستم و به زور خانواده نمیخوام تن به این ازدواج بدم و بعد هم با اون شخص ازدواج میکنه و یه حالت عقده ای شدید برای این دختر میمونه.
ببخشید عزیزم که نمیتونم ویژگیهامو بگم در اینجا ولی به این اکتفا میکنم که فقط ویژگیهای ظاهری من نیست که ایشون پسندیدند بلکه حتی طی تماسی که با خانواده همسر قبلی من داشتند متوجه خیلی ویژگیهای دیگه شدند که میگن: باید با یه دختر شاید سالیان سال زندگی کرد تا دید آیا همونی هست که میخوای ولی شما رو با یه تحقیق ساده میشه شناخت.نادیا جان شما چه ویژگی های مثبتی نسبت به این آقا داری و بهتره اینجوری بگم ایشون عاشق چه ویژگی شما شدن که براحتی شروط شما رو قبول کردن؟
من عاشق تمام مردم کشورم هستم..همسر قبلی من تهرانی نبود و این آقا هم تهرانی نیست ولی برای من این مساله مهم نیست.در ضمن آقا محسن ایشون گفتن این آقا شهرستانی هستن نه گفتن اهل یکی از روستاهای قمر و پشت کوه ایران هستند که اینجوری درباره فرهنگشون نظر میدین
تنها مساله ای که مهمه اینه که اینبار نمیتونم برم شهر دیگه ای زندگی کنم(مثل دفعه قبل)
خوشبختانه ایشون کار و خونش و زندگیش اینجا هست.
اگه سوالی هست بفرمایید جواب میدم.ممنونم ازتون
فرهنگ جان ممنونم که نظرت رو گفتی.
برام نظر تک تک شما مهم و قابل احترامه.خوشحالم که هرکسی نظر شخصیش رو بگه
هیچ اشکالی نداره..من خوشحال میشم عزیزانم

علاقه مندی ها (Bookmarks)