به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 آذر 91 [ 11:17]
    سطح
    7
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 5 پست

Array

RE: پول توی جیبی

با سلام خدمت دوستان

اومدم چند مورد رو توضیح بدم.

تنها راه حل شما در محبت هست اگه همسر شما از محبت شما مطمئن باشه بهانه گیری نمیکنه و با حداقل ها برای زندگی کوتاه میاد.محبتتون رو به ایشون اثبات کنید انقدر هم راحت اسم طلاق رو وسط نیارید.
    محبت رو باید چجوری نشون بدم؟ مگر محبت کرن تلاش برای رفاه خانواده و زن و بچم نیست؟ایا خرید خونه (مسکن مهر )نشون دادن محبت نیست؟

نمیخام بگم که اره همیشه بهش محبت میکنم و همه جوره براش تمام گذاشتم و فقط مشکل از خانممه،
    با تمام این اوصاف و شناختی که خانواده و اطرافیانشون دارم به جز 3 -4 تا خانواده از اقوام خانمم از نظر موقعیت مالی وضع خوب رو به بالا ندارن خدارو شکر با همین حقوق تونستم خونمو بخرم،

کد:
    البته ببخشید قصد فضولی ندارم ولی به عنوان یک موضوع جدا از بحث میگم اگه کارتون امکان پیشرفت داره که هیچی اگه هم امکان پیشرفت نداره بهتره به فکر پیدا کردن کار بهتر هم باشید چون این درآمد واقعا نیازهای حال آدم رو هم فراهم نمیکنه چه برسه به پس انداز برای آینده.(یا اینکه یک کار دوم) 

اگه به دنبال شغل بهتر یا شغل دوم هم هستید میتونید به خانمتون بگید که به این شکل میخواین نهایت تلاشتون رو برای ساختن یک آینده خوب برای ایشون انجام بدید.
    امکان پیشرفت داره، حتی میتونم حین کار اولم کار دوم هم داشته و درامد کسب کنم ولی باید صبر کنم و بتونم افکارمو جمع کنم و ارامش به کارام برسم و گرنه از همون گار اولم هم اخراج میشم.مشکل ما اینه که صبر نداریم دوس داریم همه چی از اول زندگی درست باشه و اب تو دلمون تکون نخوره، اگر قرار باشه همه چی رو از روز اول داشته باشم پس تو زندگی واسه چی باید تلاش کنم و به چه چیزی باید دست پیدا کنم چون همه چی رو از روز اول داشتم. مثلا یک ماشین حداقل 5 سال هم زیر پا باشه دیگه تلاشی برای ارتقای اون ماشین نمیکنی.
    تو صحبت هایی که با هم میکنیم همیشه دوس داشتم بهترین ها( بهترین خونه و ماشین، بهترین تفریحات و مسافرتهاو ...) رو براخودمون فراهم کنم ولی بشرط وقت دادن و صبر کردن. تاحالا هم هر قولی دادم انجام دادم.

گفتم خونه میخرم: خریدم
    گفتم فلان مسافرت: رفتیم
    گفتم فلان طلا: خریدم

کد:
     اصولا وقتی ما خانوما سر یه چیزی ناراحتیمونو نشون میدیم حتما یه دلیل بزرگترم پشتته. نمیدونم مثلا بی توجهی شما تو این مدت درخصوص نیازهای مالی خیلی ضروریشون...مثلا شدیدا پول لازم بوده اما شما اصلا بهش ندادین و نیازشو متوجه نشدین
    شاید امکانش هست.
    چون بالاخره هر کی ممکنه پول لازم باشه.

کد:
     یا مثلا ممکنه شما یه خواسته و وظیفه قانونیشو به رخش کشیدین اونم این بحثو پیش کشیده باشه یا.....
    چون بعید میدونم یه دفه ایشون به این فکر افتاده باشه

کد:
    به فکر تغییر کارتون بودید ؟ 
    کار بهتری با حقوق بیشتر پیدا کنید ؟
    بفکرش هستم ولی پیدا نمیشه. هر جا برم همین حقوقو بهم میدن. ولی تو شرکت خودم تازه تونستم 2 سال سابقه جمع کنم و خودمو نشون بدم.حتی وقتی شرکت متوجه شده که من متاهل شدم پیشنهاد ماموریت رو بهم داده تا دخل و خرجم مناسب بشه. خود خانمم هم از این موضوع خبر دارهو موافقه که با هم به ماموریت بریم. در صورت ماموریت رفتن حقوقم تقریبا 1 تومن میشه بعلاوه که کرایه خونه منو هم شرکت تقبل میکنه.

2. 2 کاربر از پست مفید mohitlog تشکرکرده اند .

mohitlog (شنبه 01 مهر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 شهریور 95 [ 14:54]
    سطح
    40
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    566

تشکرشده 594 در 190 پست

Array

آقای برادر نمیدونم چند سالتونه اما تو این دوره و زمونه کم مثل شما پیدا میشه. خیلی خیلی براتون خوشحالم که اینقدر مصمم گفتین: گفتم خونه میخرم خریدمو........ایشالا خدا پشت و پناهتون باشه و به هرچی میخواین برسین.
    مطمئنا همسرتونم زن زندگیه قدرشو بدونین. مخصوصا اونجایی که گفتین بهش بریم ماموریت شهر دیگه قبول کرده باهاتون بیاد خداوکیلی خیلی از خانوما حاضر نیستن دوری خانواده و سختی و... قبول کنن.
    و اما مشکلتون :
    این حرفو از من بعنوان یه خواهر قبول کن. هیچوقت با اون لحن قانونمندانه و مصممی که در مورد مسایل جدی و کارت صحبت میکنی نمی شه یه زنو همدل خودت کنی. گفتی براش همه کاری که از دستت براومده کردی واقعا هم خداییش تو این دوره و زمونه سخت گل کاشتی اما اگه انتظار داری خانومت اینا رو پای محبت بیاره و انتظار محبت کلامی ازتون نداشته باشه اشتباهه.
    مطمئن باش اگه بهش اطمینان بدی که هرچی دارین برا دوتاتونه و از کلمات محبت آمیز از این قبیل استفاده کنین مثلا بهش بگین من اونچیزی که لیاقتته رو برات فراهم میکنم ....تو دلیل تمام تلاشهامی پس نتیجشم برای زندگی بهتر توئه....تو پشتم باش و حمایتم کن من بهترین زندگی رو برات میسازم.....در حد توانم نمیذارم کمبودی حس کنیو....
    شما لحنتو تو گفتگو ها عوض کنین مطمئنا جواب میگیرین. موفق باشین

4. 2 کاربر از پست مفید روژان20 تشکرکرده اند .

روژان20 (یکشنبه 02 مهر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array

دوباره سلام

آقای محترم تلاش برای زندگی و پیشرفت خیلی خوبه و تا حدی محبت شما رو هم نشون میده ولی کافی نیست.

اینکه مرد حمایت عاطفی بکنه اینکه به موقع و دایم ابراز علاقه بکنه و مهمتر از اینا اینکه نه تنها برای آینده که برای حال همسرش در حد توانش خست به خرج نده خیلی مهم هست

یه مدت سعی کنید با محبت بیشتری با خانمتون رفتار کنید مشکلاتتون کم میشه

6. 2 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

فکور (یکشنبه 02 مهر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 93 [ 14:46]
    سطح
    31
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 73
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    680

تشکرشده 721 در 128 پست

Array

بنظر من بد نیست با محبت بهش هرچقد توانشو دارید بدید مثلا همون 50 تومن و بهش بگید یه روز جبران میکنم ولی در حال حاضر از این بیشتر نمیتونم
    دوست عزیزنکنه از شما عملی سر زده که خانمتون فک کنند بیخیالید و بخوان از این طریق به شما فشار بیارند که کمی فعالتر باشید؟
    یا شاید شما تابحال از گذشتهای ایشون تشکر نکردید و ایشون احساس کردند نادیده گرفته شدند و حالا درصدد تلافی هستند
    موفق باشید وشاد شاد شاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااد

8. 2 کاربر از پست مفید single تشکرکرده اند .

single (یکشنبه 02 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 5 پست

Array

با سلام خدمت همه بچه ها

کد:
    هیچوقت با اون لحن قانونمندانه و مصممی که در مورد مسایل جدی و کارت صحبت میکنی نمی شه یه زنو همدل خودت کنی. گفتی براش همه کاری که از دستت براومده کردی واقعا هم خداییش تو این دوره و زمونه سخت گل کاشتی اما اگه انتظار داری خانومت اینا رو پای محبت بیاره و انتظار محبت کلامی ازتون نداشته باشه اشتباهه.
    مطمئن باش اگه بهش اطمینان بدی که هرچی دارین برا دوتاتونه و از کلمات محبت آمیز از این قبیل استفاده کنین مثلا بهش بگین من اونچیزی که لیاقتته رو برات فراهم میکنم ....تو دلیل تمام تلاشهامی پس نتیجشم برای زندگی بهتر توئه....تو پشتم باش و حمایتم کن من بهترین زندگی رو برات میسازم.....در حد توانم نمیذارم کمبودی حس کنیو....
    شما لحنتو تو گفتگو ها عوض کنین مطمئنا جواب میگیرین. موفق باشین
    چشم لحنمو عوض میکنم.

کد:
    آقای محترم تلاش برای زندگی و پیشرفت خیلی خوبه و تا حدی محبت شما رو هم نشون میده ولی کافی نیست.

اینکه مرد حمایت عاطفی بکنه اینکه به موقع و دایم ابراز علاقه بکنه و مهمتر از اینا اینکه نه تنها برای آینده که برای حال همسرش در حد توانش خست به خرج نده خیلی مهم هست
    یه مدت سعی کنید با محبت بیشتری با خانمتون رفتار کنید مشکلاتتون کم میشه
    اینقد که این کلمه منو ازار میده هیچی ازار نمیده.
    وقتی ادم نداشته باشه و نتونه خرج کنه که نمیگن خساست. ولی اگر داشته باشه و خرج نکنه میشه خساست؟ درسته؟

اگر قرار باشه زن و بچمو اذیت کنم که چندر غاز برام بمونه، بعدش غرولند بشنم و در اخرش هم کلیشو به عنوان خمس و زکات بدم پولمو واسه زندگیم خرج میکنم که از هم متلاشی نشه
    تاحالا هم هر چی سرمایه داشتم طوری برنامه ریختم که نه بهش خمس و زکات بخوره از طرفی هم بتونم وسایل رفاه زندگیمو اماده کنم.

کد:
    دوست عزیزنکنه از شما عملی سر زده که خانمتون فک کنند بیخیالید و بخوان از این طریق به شما فشار بیارند که کمی فعالتر باشید؟
    یا شاید شما تابحال از گذشتهای ایشون تشکر نکردید و ایشون احساس کردند نادیده گرفته شدند و حالا درصدد تلافی هستند
    موفق باشید وشاد شاد شاااااااااااااااااااااااااااااااااااااد72
    نمیدونم والا . اگر این حدشو میزنید حتما رخ داده. من نمیتونم بگم که همه جوره و همیشه رفتارام خوب بوده.

10. کاربر روبرو از پست مفید mohitlog تشکرکرده است .

mohitlog (یکشنبه 02 مهر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array

سلام

من منظورم این نبود که شما خسیس هستید به هیچ وجه.من به طور کلی گفتم امیدوارم رنجیده نشده باشید.

ببینید همسر من هم در یک برهه زمانی زیاد درآمد بالایی نداشت وقتی میرفتیم بیرون من روی خرید زیاد دقت میکردم همینکه میدید من به چیزی رو زیاد نگاه میکنم و احساس میکرد دارم روش فکر میکنم بهم میگفت اگه فکر میکنی لازم داری بگیر ما با اینکه توی رفاه زیادی نبودیم ولی من احساس نداری نمیکردم چون یه جورایی دستم باز بود با اینکه درآمد پایین بود.

البته من خودم فرد مقتصدی بودم ولی اگه هم همسرتون مقتصد نیست به نظر من اگه صلاح میدونید بهشون پیشنهاد بدید که درآمد شما و همه هزینه ها رو خودش مدیریت کنه به اندازه نیاز ماهانه از روی پول بردارید و بقیه رو در اختیارش بذارید تا خودش اقساط رو بده و هزینه ها رو انجام بده تا یه مقدار فکر اقتصادی پیدا کنه.البته این هم بستگی به شخصیت ایشون داره شاید نتونه در این حد هم همکاری کنه.

اگه راههای بالا رو صلاح نمیدونید براش با محبت توضیح بدید که چقدر دلتون میخواد بیش از این مبلغ در اختیارش بذارید ولی خوب فلان قدر حقوق میگیرم و فلان قدر قسط و ... دارم فعلا در توانم نیست امیدوارم بتونم یه روز یک رفاه کامل برات فراهم کنم.

فقط کاری کنید که احساس کنه بهترین راه اینه که با شما متحد بشه احساس کنه با شما توی یک تیم قرار داره و مقابل شما نیست بلکه در کنار شماست فقط با محبت میتونید این کار رو بکنید

از این به بعد هم هر کاری خواست بکنه ازش بخواین دلایلش رو بگه اگه مخالفید دلایلتون رو بگید و بالاخره یکی از شما اون یکی رو قانع کنه.مستبدانه "نه" نگید که اون بره تو تیم مقابل و ناسازگاری کنه حرفش رو گوش کنید و با دلیل و محبت قانعش کنید یا قانع بشید.

اینها نظرات من بود البته شاید شما این راهها رو هم رفته باشید

12. کاربر روبرو از پست مفید فکور تشکرکرده است .

فکور (دوشنبه 03 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 5 پست

Array

با سلام خدمت دوستان

با تشکر از همتون که کمک کردین تا مشکل من حل بشه
    بالاخره متقاعدش کردم بریم مشاوره و به گفته مشاور عمل کنیم.

و مشاور نظر دوست اخرمون رو گفت و من هم قبول کردم که درامدم رو در اختیار خانمم قرار بدم و ایشون خرج کنه.
    ایشون هم قبول کرده.

مشاور دو نکته رو خیلی تاکید داشتن:
    1- بنده به خانمم توجه کنم چون سنشون کمه و در دوران نوجوانی بسر میبرن ( خانمایی که در دوران نوجوانی ازدواج کردن بگن جیا بیشتر براشون مهمه، چجوری میشه دلشونو بدست اوردو .....)

2- بنده خسیس نیستن بلکه فرد مقتصدی هستم

احتمالا بخاطر اینکه ایشون تاحالا تو دخل و خرج خونه پدریشون دخالتی نداشته و فقط خرج کننده بوده
    بنظرتون من چیکار کنم.
    دورادور مراقب نحوه خرج کردنش باشم یا کاملا ازادش بذارم.
    اگر بفهمه حواسم به خرج کردنش هست ممکنه برداشت بدی نسبت به من داشته باشه
    اگر هم کاملا ازادش بذارم ممکنه همون ماهه اول کم بیاره و بترسه که مدیریت زندگی سخته و دیگه نخاد مدیریت خونه بر دوشش باشه.

لطفا در رابطه با مسیله یک قرمز شده و نحوه نظارت بر خرج کردن خانمم کمکم کنید

با تشکر

14. کاربر روبرو از پست مفید mohitlog تشکرکرده است .

mohitlog (شنبه 08 مهر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 دی 95 [ 13:07]
    سطح
    60
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 124
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    5,009

تشکرشده 4,547 در 875 پست

Array

سلام دوست عزیز همین کار رو که چند ماهی حساب کتاب وخرجی زندگی

رو به اختیار همسر قرار بدهید و دورا دور کنترول کنید که پول ها برایچه چیزهای خرج میشود .

یا در برگه ای نوشته بشه سر ماه بدانید برای چه مسائلی خرج شده .

اینطوری هم سختی و حساب زندگی به دست همسرتون میاد و درکتون میکنه که مدیریت در اقتصاد

مشکله .

اگر ته این حقوق تون چیزی موند میتونید برای پس انداز یا چیزهای واجب زندگی خرج کنید .

این را درست میگید که زن در منزل پدرشان فقط خرج میکرده و از در آمدش و نحوه در آمد خبر نداشته

همین کار رو چند ماهی آزمایش کن خیلی تاثیر گذاره .

بعداز مدتی همسر کلی اطلاعات راجبع خرج مخارج بدست میاره

16. 2 کاربر از پست مفید پدربزرگ تشکرکرده اند .

پدربزرگ (شنبه 08 مهر 91)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)