RE: همسرم راضی نمیشه بی حجاب عکس بگیرم
درود بر دوستان عزیز
با سپاس از همه دوستانی که جواب دادن دست گل تک تکتون درد نکنه زحمت کشیدین جوابای همه دوستان عالی بودش در مورد حجاب.
من خودم بشخصه از بانوانی که چادر سرشون میکنن ولی موهاشونب یرونه یا آرایش غلیظ دارن و زیرچادرشون مانتو خیلی کوتاه میپوشن یا چادری میپوشن که مثل توری میمونه متنفرم واقعا میگم در حد مرگ متنفرم 
بانویی که چادر میزاری سرت اون کیسه گونی نیست یا یه تیکه پارچه حرمت داره میفهمی حرمت داره.حضرت زهرا ازش استفاده میکرده خواهشا بهش احترام بزارین.
دوما: فکر کنم بشخصه مردی که میگه زنش بهتره و باید حجاب داشته باشه توی جمعی که همه خانوم ها بیحجابن بهتره خودم شرکت نکنه حجاب فقط واسه بانوان نیست بنظرم این خودخواهی هستش.
سومندش.بجز موضوع حجاب مسئله اصلی حس تملک و غیرتی هستش که مردای ایرونی خوشبختانه به همسرانشون دارن.خدا بیامرزه مادرم رو همیشه به آبجیهام میگفتش توی عروسی ها با حجاب باشین من خودم بشخصه بعدا توی یه موضوعی بهم ثابت شد واقعا حرفش درست بوده.
چهارمندش: من با دوست بالایی مون موافقم این حرکت آقایون از روی عشق و علاقه و اینکه اون مرد به همسرش اهمیت میده هم میشه دید من خودم بشخصه اصلا دوس ندارم همسرم موهاش حتی یکذره بیرون باشهاصلا خوشم نمیاد بهش تذکر میدم یعنی بیشتر خودش میپرسه اینو متوجه شده من دوس ندارم و اینکه بعنوان توجه بهش نیگا میکنه و علاقه ای که بهش دارم.این ربطی به تعصب یا غیرت یا خشک بودن و متحجر بودن نداره.
این یه حس مردونست که مردا بهتر درک میکنن چون یکی از طریقه هایی که میخوان حس عشق و دوست داشتن و علاقشون رو به همسرانشون نشون بدنن این کاره خودتون دقت کنین متوجه میشین بعضی وقتا الکی بیکار میشن یه گیری میدن 

بدرود
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)