سارای عزیز!
به نظر من نگرانی تو به جا هست .
خوبه که از الان به فکر هستی.
دوستان عزیز ، دیدن این صحبت ها خجالت نداره که ! قبول کنین که هر چه سن دختر توی ایران بالاتر میره خواستگاراش کمتر میشن .
شما اول باید مشکلات موجود رو حل کنین و بعدش به خدا توکل کنین . نه اینکه دست روی دست بندازی و دور و برت رو نگاه کنی و هیچ کاری نکنی.
مشکلاتی که به نظر من میرسه اینهاست :
1-در مورد قیافه ظاهری شما ، مطمئن باش مادر شما داره اشتباه می کنه که این موضوع رو اینقدر بزرگ کرده . به نظر من هر چه زودترکاری رو که می خوای انجام بده ، ببخشید ها شما دختری نه پسر . پس ظاهر و چهره و طرز لباس پوشیدنت رو مرتب تر کن .شلخته نباش! جلف هم نباش!
2-درست کردن افکار پدر و مادرتون : باید بدونن که در این زمونه ازدواج سخت شده و پسر آماده به ازدواج خیلی کم شده . از طرفی معرفی کردن واسه ازدواج ثواب زیادی هم داره . پس اینکه اون فامیل دورتون این کار رو انجام داده خیلی هم کار خوبی انجام داده . پس اگه پدر و مادرتون همچین عکس العملی انجام دادن یا از شرایط کنونی جامعه خبر ندارند یا اینکه از قصد شما برای ازدواج خبر ندارند .
به نظر من باید با کمک برادرتون در مورد قصد ازدواجتون با پدر و مادرتون صحبت کنین . به نظر من میرسه که پدر و مادرتون از شما باید دور باشن ولی اگه پدر و مادر منطقی ایی باشن حتما حرفاتون رو قبول می کنن .
هر چقدر هم که رفتارشون باهات سرد هم باشه بهتره که باهاشون صحبت کنی ، وظیفه عقلی و شرعی پدر و مادر اینه که دختر و پسرشون رو مزدوج کنن . نه اینکه بشینن کنج خونه . اصلا در این زمونه این باید اولویت زندگی شون باشه.
3- وقتی با پدر و مادرت صحبت کردی ، هر جا که رفتی اگه پرسیدن چرا ازدواج نمی کنی ، با طنز بگو "کو پسر خوب؟! نیست که عزیز من!" . نه اینکه بگی "می خوام درس بخونم" یا اینکه "اولم درسم".
4-پاشو برو درساتو بخون !!! چیه زانوی غم به بغل گرفتی ! بهتره که الان درساتو بخونی چون ازدواج اینجوری نیست که بگی از الان تا 3 ماه دیگه به خودم وقت می دم که برم ازدواج کنم . نمی شه که !
فقط خواهشاً حتماً با پدر و مادرت صحبت کن تا از قصد ازدواجت با خبر بشن ، نگن که چون دخترمون ارشد می خونه پس فعلا ازدواج نکنه تا بعد! حتماً اگه دانشجو هم شدی اگه خواستگار خوب و هم کفو خودت اومد قبول کن چون هم داره سنت بالا میره هم که توقعات با دانشجوی ارشد شدن بالاتر میره .
5-ازدواج با هرکی ممنوع!
6-افزایش اطلاعات در مورد ملاکهای انتخاب همسر : به لینک زیر برو و سمینار دکتر فرهنگ رو دانلود کن و گوش بده تا همه چی تو دستت بیاد.
http://www.hamdardi.net/thread-24510.html
7-فعالیت های اجتماعی تو زیاد کن ، کلاس زبان ، سفره آرایی و ...
اگه این هفت کار رو انجام دادی ، حالا دیگه توکل کن به خدا و از خدا کمک بخواه که یه پسر خوبنصیبت بکنه!!!

نصیبت بکنه!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)