ممنون از لطفت عزیزم. منم برای تو بهترین زندگی رو آرزو میکنم.
انشالله بقیه دوستان هم میان و هر کدوم بر حسب تجربه شون راهنمایی رو که به ذهنشون میرسه بهت میگن.
اما من به عنوان آخرین نکته میخوام بگم باز هم کمی بیشتر مدارا و صبر کن تا به تدریج ایشون هم اعتماد کامل در مورد شما پیدا کنه و به آرامش برسه. همین که میتونید با هم رابطه عاطفی و زناشویی قوی برقرار کنید و ایشون به زبون میارن که میتونن شما رو این همه دوست داشته باشن یعنی زیر بنای زندگیتون خیلی محکمه و شما روی این پایه محکم میتونید بقیه ابعاد زندگیتونو بالا ببرید.
درضمن یک نکته خیلی خیلی مهم. هیچ وقت عمل خانوم آقای آرش رو تحسین برانگیز تر از عمل خودتون ندونید. تلاشی که شما دارید میکنید، رنجی که شما دارید متحمل میشید تا این دوران سپری بشه، واقعا قابل ستایشه. شما مهریه تون رو بخشیدید درحالی که ایشون به اجرا گذاشتن. شما سعی کردید زخم همسرتونو التیام بدید ولی ایشون زخم همسرشو عمیق تر کرد. و درنهایت شما الان دارین زیر یک سقف کنار همسرتون و پسر عزیزتون زندگی خانوادگیتونو ادامه میدید و حتی رابطه احساسی و زناشویی خوبی با همسرتون دارین درحالی که ایشون موجب بلاتکلیفی و سرگردانی خودشونو دخترشونو همسرشون شدن و یه زندگی خانوادگی رو متلاشی و نابود کردن.
هرگز چنین رفتارهایی رو الگوی خودتون قرار ندید که صبر و تحمل شما بسیار با ارزشتر و ستودنی تره و نتیجه این گذشت به زندگی تک تک شما سه نفر بر خواهد گشت و آینده خیلی قشنگتر و مثبت تری براتون رقم خواهد زد.

البته اينو نمينويسم كه بهم سر بزني يا پست بگذاري. احساسم بود. ديروز همش تو فكر شما بودم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)